Kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje

Ontdek schatten bij Opa Gerrit’s Snuffelhoekje in Nieuwe Pekela – vintage, retro, kleding, meubels, boeken en meer. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Al vaak voorbij zien komen op Facebook en nu maar eens een kijkje wezen nemen. Winkel is erg chaotisch maar daar hou ik juist wel van! Je moet echt zoeken naar schatten en die staan er Γ¨cht wel tussen! Mooie spullen voor nette prijzen. Opa Gerrit zelf is precies wat ik me van hem voorgesteld heb 😁 Hier ga ik vaker even langs denk ik!”

Sharon Houwerzijl

“De eigenaresse is erg vriendelijk en de hele sfeer in de winkel is buitengewoon gezellig. Er zijn hier zeker edelstenen te vinden en de inventaris verandert sneller dan je zou verwachten. De prijzen zijn meer dan redelijk, dus je opwinding wordt niet aangetast als je uitcheckt. Al met al van harte aanbevolen!”

Boris Ginzburg

“Een heel gezellige man heel wat spullen gekocht en kan ook nog handelen met die aardige man kom zeker weer terug bedankt opa Gerrit en de vos heeft een mooi plekje gekregen”

Willy Dekker

Meer reviews lezen…

Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje: De Beste Kringloopwinkel in Nieuwe Pekela

Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje is de toonaangevende kringloopwinkel in Nieuwe Pekela, gelegen aan de Onstwedderweg 112. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, biedt deze winkel een unieke en gevarieerde selectie tweedehands artikelen voor iedereen die op zoek is naar goede deals en vintage schatten.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel? Bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje kun je allerlei items meenemen, zoals kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Of je nu iets wilt doneren of verkopen, deze kringloopwinkel accepteert graag je goederen. Op die manier kun je ruimte creΓ«ren in je huis terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje? Bij het bezoeken van Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje is het de moeite waard om op de openingstijden te letten. Deze kringloopwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een ander voordeel is de rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Hoe werkt Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje? Bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje kun je op een ontspannen en gezellige manier shoppen. De winkel heeft een overzichtelijke indeling, zodat je gemakkelijk kunt vinden waarnaar je op zoek bent. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Bovendien zorgt de winkel regelmatig voor nieuwe aanvoer van artikelen, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Naast hun uitgebreide assortiment biedt Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje ook verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Volg hun Facebook-pagina voor updates over speciale evenementen en aanbiedingen. Daarnaast kun je op de website van Kringloop Info meer informatie vinden over andere kringloopwinkels in Nieuwe Pekela.

Met hun toewijding aan kwaliteit en service heeft Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje een goede reputatie opgebouwd onder kringloopliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels of gewoon wilt rondsnuffelen, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje en ontdek de schatten die op je wachten in deze sfeervolle winkel in Nieuwe Pekela, dΓ© place to be voor kringloopwinkelen.

Adres & Openingstijden Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje:

 • Adres: Onstwedderweg 112, 9663 BG Nieuwe Pekela
 • Openingstijden:
 • Maandag: 10:00-17:00 uur
 • Dinsdag: 10:00-17:00 uur
 • Woensdag: 10:00-17:00 uur
 • Donderdag: 10:00-17:00 uur
 • Vrijdag: 10:00-17:00 uur
 • Zaterdag: 10:00-17:00 uur
 • Zondag: Gesloten

32 gedachten over “Kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  The owner is very friendly, and the whole atmosphere in the store is extremely pleasant. There are gems to be found here for sure, and the inventory changes quicker than one might expect. Prices are more than fair, so your excitement isnt dented as you check out. All in all, wholeheartedly recommended!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Fijn contact gehad met de eigenaar. Mooi product ontvangen voor een goede prijs. Vriendelijke mensen in contact en afspraken worden nageleefd. Een aanrader!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Vriendelijke man, een hele mooie zakhorloge bij Opa Gerrit zijn Snuffelhoekje mogen halen. Ik kom zeker nog eens terug!.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Het zal wel weer leuk zijn als wij weer eens binnen kunnen lopen. Lekker rond neuzen op je gemak, daar krijg je alle tijd voor.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Deze winkel doet zijn naam eer aan, want het is hier heerlijk snuffelen! Een leuk en gevarieerd aanbod voor fijne prijsjes.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Al vaak voorbij zien komen op Facebook en nu maar eens een kijkje wezen nemen. Winkel is erg chaotisch maar daar hou ik juist wel van! Je moet echt zoeken naar schatten en die staan er echt wel tussen! Mooie spullen voor nette prijzen. Opa Gerrit zelf is precies wat ik me van hem voorgesteld heb Hier ga ik vaker even langs denk ik!

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Voor het eerst deze winkel bezocht. Alsof je terug gaat in de tijd…en je weet niet waar je het eerst of laatst moet kijken! Leuk leuk

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij Opa Gerrit Zijn Snuffelhoekje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter