Kringloophal Snuustern & Zo in Blijham

Ontdek duurzame schatten in Blijham bij Snuustern & Zo Kringloophal. Boeken, meubels, meer – open woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Locale producten, Groninger producten zoals vlaggen, echte Groninger worst, auto accessoires en noem maar op. Ook een afdeling met 2e hands spullen. Al met al zeker de moeite waard om eens te gaan kijken !”

Alex Moorlag

“Verrassing! Je moet er even naar zoeken, maar dan kom je deze leuke hal met allerlei winkeltjes tegen. Leuke cadeautjes en kringloop, gezellige mix van splinternieuw met oud. Vriendelijk personeel!”

Jolande Kemper- van der Zaag

“Zeer vriendelijk personeel. We kregen wat gratis smaak van lekkers aangeboden. Voorproefje heerlijk. Ik hou van de plek”

Paul Spee

Meer reviews lezen…

Snuustern & Zo Kringloophal: Dé Duurzame Schatkamer in Blijham

Snuustern & Zo Kringloophal is een geliefde kringloopwinkel in Blijham, Groningen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren biedt deze winkel een unieke winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, en hieronder vind je de exacte openingstijden:

 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-16:00

Als je vragen hebt of contact wilt opnemen met Snuustern & Zo Kringloophal, kun je dat doen via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt ook een kijkje nemen bij andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Groningen. Snuustern & Zo Kringloophal biedt namelijk een compleet overzicht van deze winkels.

Wat kun je vinden bij Snuustern & Zo Kringloophal?

De assortiment van Snuustern & Zo Kringloophal is breed en gevarieerd. Je kunt hier onder andere terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar biedt ook de mogelijkheid om unieke en bijzondere items te vinden.

Wat moet je weten bij het winkelen bij Snuustern & Zo Kringloophal?

Bij het bezoeken van Snuustern & Zo Kringloophal zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst is de winkel rolstoelvriendelijk en beschikt het over een ruime parkeergelegenheid. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook de service van woningontruiming aan.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Naast het diverse assortiment en de uitstekende faciliteiten biedt Snuustern & Zo Kringloophal ook unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kunnen cadeauliefhebbers bij Snuustern & Zo Kringloophal terecht om een origineel cadeau te scoren. De winkel heeft ook een actieve aanwezigheid op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Bezoek dan Snuustern & Zo Kringloophal in Blijham, Groningen. Ontdek unieke items, draag bij aan een duurzame levensstijl en geef cadeaus met een verhaal.

31 gedachten over “Kringloophal Snuustern & Zo in Blijham”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel hal Snuustern & Zo. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met hal Snuustern & Zo. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met hal Snuustern & Zo. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel hal Snuustern & Zo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan hal Snuustern & Zo. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Locale producten, Groninger producten zoals vlaggen, echte Groninger worst, auto accessoires en noem maar op. Ook een afdeling met 2e hands spullen. Al met al zeker de moeite waard om eens te gaan kijken !

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  The business was locked during opening hours on Wednesday. Still asked in the area, but they didnt know about the existence of a thrift store

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter