Kringloop Oldambt in Winschoten

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Oldambt in Winschoten – Duurzaamheid en diversiteit elke woensdag tot zaterdag!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop Oldambt in Winschoten: Een Duurzaam Winkelavontuur

Kringloop Oldambt is een welbekende kringloopwinkel in Winschoten, gelegen aan de Hoogebrug, J.A. Koningstraat 28, 9672 AD. Deze winkel is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Het biedt een breed scala aan tweedehands spullen, van boeken en meubels tot kleding en huishoudelijke apparaten. Met de openingstijden op woensdag tot en met zaterdag is Kringloop Oldambt klaar om jou mee te nemen op een spannend winkelavontuur!

Wat kan je bij Kringloop Oldambt brengen?

Naast het uitgebreide assortiment tweedehands spullen, biedt Kringloop Oldambt ook de mogelijkheid om jouw eigen gebruikte items een nieuw leven te geven. Heb je boeken, computers, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels of muziek waar je afscheid van wilt nemen? Breng het naar Kringloop Oldambt en geef ze een tweede kans. Door spullen te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen om betaalbare en kwalitatieve items te vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Oldambt?

Bij het winkelen bij Kringloop Oldambt zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat de items tweedehands zijn, is het belangrijk om goed te kijken naar de staat van het product voordat je tot aankoop overgaat. Controleer op eventuele beschadigingen of defecten en zorg ervoor dat het product nog steeds voldoet aan jouw behoeften. Ook is het handig om te weten dat het assortiment regelmatig wordt aangevuld. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen aan Kringloop Oldambt om het nieuwste aanbod te bekijken. Wees er snel bij, want de beste items vliegen vaak de deur uit!

Hoe werkt Kringloop Oldambt?

Kringloop Oldambt heeft een eenvoudig en efficiënt winkelconcept. Ze verzamelen gebruikte en nog bruikbare items van mensen in de omgeving, sorteren ze zorgvuldig en bieden ze vervolgens te koop aan in de winkel. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt om sociale programma’s en activiteiten te ondersteunen die gericht zijn op het verbeteren van de levenskwaliteit van diverse groepen in de samenleving. Dit maakt winkelen bij Kringloop Oldambt niet alleen duurzaam, maar ook sociaal verantwoord.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Oldambt biedt verschillende unieke programma’s en services aan haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en verkopen ze speciale items tegen aantrekkelijke kortingen. Bovendien hebben ze een eigen Facebook-pagina (Kringloop Oldambt) waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanwinsten en speciale acties. Daarnaast kan je ook terecht bij https://www.kringloop-info.nl/groningen voor een compleet overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen.

Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid en sociaal welzijn centraal staan, dan is Kringloop Oldambt in Winschoten de plek voor jou. Kom langs, sluit je aan bij de circulaire economie, en ontdek geweldige tweedehands schatten die op jou wachten!

Laat hieronder een review achter