Kringloopwinkel Notabene in Winschoten

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Notabene in Winschoten voor kleding, meubels en meer. Bezoek ons aan de J.A. Koningstraat 28.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Notabene in Winschoten

Kringloopwinkel Notabene is een populaire thrift store gevestigd in Winschoten. Met een gunstige locatie aan de Hoogebrug, J.A. Koningstraat 28, is deze winkel gemakkelijk te bereiken voor zowel inwoners als bezoekers van Winschoten. De openingstijden van Kringloopwinkel Notabene zijn helaas niet vermeld op de website, maar het is raadzaam om tijdens reguliere winkeluren langs te gaan.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Notabene?

Als je overtollige spullen thuis hebt waar je graag vanaf wilt, is Kringloopwinkel Notabene de perfecte plek om ze naartoe te brengen. Hier kun je allerlei items doneren, zoals kleding, meubels, boeken, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Door je spullen aan de thrift store te schenken, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehandsproducten.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Notabene?

Bij Kringloopwinkel Notabene kun je een schat aan unieke items vinden, maar het is altijd belangrijk om op bepaalde zaken te letten tijdens het winkelen. Controleer bijvoorbeeld of meubels in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Ook is het handig om kledingstukken te controleren op eventuele beschadigingen voordat je ze koopt. Dankzij de vriendelijke medewerkers van Kringloopwinkel Notabene kun je altijd terecht met vragen en zij zullen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hoe werkt Kringloopwinkel Notabene?

Bij Kringloopwinkel Notabene kun je niet alleen tweedehands producten kopen, maar ook unieke programma’s en kortingen ontdekken. Zo organiseren ze regelmatig speciale evenementen en acties waarbij je kunt profiteren van extra kortingen op geselecteerde items. Op de Facebookpagina van Kringloopwinkel Notabene kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen.

Hier kun je meer informatie vinden over de thrift store en haar aanbod. Daarnaast kun je op de Facebookpagina van Kringloopwinkel Notabene interessante verhalen lezen, zoals het verhaal over de gitaar van John Lennon die na 50 jaar opdook in een kringloopwinkel. Dit illustreert het unieke karakter en de verrassingen die je kunt verwachten bij Kringloopwinkel Notabene.

Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon een kijkje wilt nemen in het diverse aanbod van Kringloopwinkel Notabene, je zult ongetwijfeld iets interessants vinden. Breng een bezoek aan deze gezellige en gastvrije thrift store in Winschoten en ontdek zelf de schatten die hier wachten.

Laat hieronder een review achter