Kringloopwinkel Noggus & Noggus – Hasselt

Ontdek duurzame schatten bij Noggus & Noggus Hasselt – boeken, meubels, kleding en meer. Bespaar geld en steun hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne kringloop, veel spulletjes op een kleine ruimte. Qua inleveren nemen ze alles aan. Dit kan alleen als de mensen zelf ook al een goede voorselectie maken en geen rommel inleveren. Lieve verkopers, je merkt dat begrip richting hun mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hun goed doen. Vriendelijkheid kost niks toch😊 Kinderen mogen gratis grabbelen in een ton met kleine rommeltje (popjes, knuffeltjes). Prijzen zijn netjes. Mooie boeken, goed gesorteerd. Ruimen ook goed op als spullen er (te) lang blijven staan. Ik loop er graag even binnen!”

Linda

“Nette fijne winkel, ik kan er altijd wel wat vinden! Vooral speelgoed gedeelte altijd netjes en overzichtelijk.”

Susanne v van der Wal – Verboom

“Gezellig en leuk personeel, ik kom er regelmatig rond snuffelen, meestal zit er wel wat voor mij bij.”

rozen tuin

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Noggus & Noggus – Hasselt

Noggus & Noggus Hasselt is een kringloopwinkel gevestigd in het prachtige Hasselt in de provincie Overijssel. Deze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend en biedt een geweldige winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Benieuwd naar de openingstijden van deze kringloopwinkel? Lees dan snel verder.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Noggus & Noggus Hasselt? Dan kun je gebruik maken van het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Daarnaast hebben we ook een overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel. Neem dus zeker een kijkje!

Wat kun je vinden bij Noggus & Noggus Hasselt?

Bij Noggus & Noggus Hasselt kun je een breed assortiment aan tweedehands spullen vinden. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, je zult het hier allemaal kunnen vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens voordelig voor je portemonnee!

Diensten en faciliteiten

Naast het reguliere winkelen, biedt Noggus & Noggus Hasselt ook andere diensten en faciliteiten. Zo is er een innamepunt waar je jouw spullen kunt afgeven en is er zelfs een ophaalservice beschikbaar. Zo hoef je geen zorgen te maken over hoe je grote en zware items bij de winkel krijgt. Het is eenvoudig en gemakkelijk!

Volg Noggus & Noggus Hasselt op social media

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Noggus & Noggus Hasselt door ze te volgen op Facebook. Mis geen enkele update en ontdek de laatste aanbiedingen en evenementen.

Meer Noggus & Noggus

Noggus & Noggus Hasselt is onderdeel van Noggus & Noggus, een bekende kringloopwinkelketen met 5 filialen verspreid over Nederland. Benieuwd naar de andere vestigingen? Ontdek ze allemaal op Noggus&Noggus website.

Kortom, wil je op een duurzame manier winkelen en ben je op zoek naar dat ene unieke item? Breng dan zeker een bezoek aan Noggus & Noggus Hasselt. Het assortiment is divers en er zijn verschillende diensten en faciliteiten beschikbaar om jouw winkelbeleving te vergemakkelijken. Waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis in deze bijzondere kringloopwinkel!

25 gedachten over “Kringloopwinkel Noggus & Noggus – Hasselt”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een top bezoek aan Noggus & Noggus – Hasselt. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Gezellig en leuk personeel, ik kom er regelmatig rond snuffelen, meestal zit er wel wat voor mij bij.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Fijne kringloop, veel spulletjes op een kleine ruimte. Qua inleveren nemen ze alles aan. Dit kan alleen als de mensen zelf ook al een goede voorselectie maken en geen rommel inleveren. Lieve verkopers, je merkt dat begrip richting hun mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hun goed doen. Vriendelijkheid kost niks toch Kinderen mogen gratis grabbelen in een ton met kleine rommeltje (popjes, knuffeltjes). Prijzen zijn netjes. Mooie boeken, goed gesorteerd. Ruimen ook goed op als spullen er (te) lang blijven staan. Ik loop er graag even binnen!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Jammer dat ze niet even door willen geven of een bepaald artikel dat je gezien hebt nog aanwezig is. Je kunt een belafspraak maken maar er werd me direct meegedeeld dat er toch niet teruggebeld zou worden.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Je krijgt een snauw van de directie,omdat ik best veel gekocht had,en vroeg of er 2 euro af kon. En ze zei,we hebben hier regels waar je aan te houden hebt,en doen niet aan af dingen!!De regels hangen daar aan de muur mijnheer,zo wat een gezellige veel te dure kringloop is dit.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan Noggus & Noggus – Hasselt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Mijn kind van 3 mag niet naar de wc? Oke volwassenen snap ik maar kinderen die heel jong zijn? Nope ik moet maar even naar de jumbo jammer dit. Hier heb ik niet echt begrip voor

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Wat een dure winkel, hiervoor is het toch niet bedoeld . Kringlopen is recyclen. Kan je net zo goed nieuw kopen. Kom hier nooit meer.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Its nice that there is a thrift store in Hasselt, although I hardly ever find anything special there. Small shop, prices much higher than average. Staff a bit stiff. Old camera for 25 euros? In Zwolle you pay between 3 and 12.50 for…

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Nette fijne winkel, ik kan er altijd wel wat vinden! Vooral speelgoed gedeelte altijd netjes en overzichtelijk.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus – Hasselt. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan Noggus & Noggus – Hasselt. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter