Kringloop De Tweede Ronde in Zwolle

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop De Tweede Ronde in Zwolle – tweedehands boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige grote, fijn ingerichte kringloopwinel! Veel meubels ook, kleren, boeken, speelgoed, electrische apparatuur, huisraad, servies, prulletjes echt ontzettend veel. Kom er erg graag rondneuzen :)”

Rafael S

“Mooie ruime kringloopwinkel met veel keus: meubels, glaswerk, boeken, kinderafdeling, kleding, etc. Boeken soms met 50% korting.”

Richard V

“Al twee keer goed geslaagd. Fijn dat alle kleding vaste prijzen heeft (en totaal niet duur). Netjes gesorteerd en georganiseerd.”

Evi VV

Meer reviews lezen…

Kringloop De Tweede Ronde in Zwolle: Duurzaam winkelen in het hart van de stad

Kringloop De Tweede Ronde is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het winkelcentrum Aa-landen in Zwolle. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 1.400 m2 is deze winkel een ware schatkamer vol tweedehands schatten. De winkel opende haar deuren op zaterdag 17 september 2022 en heeft sindsdien een rijke variatie aan producten voor haar klanten in petto.

Wat kun je brengen naar Kringloop De Tweede Ronde?

Het assortiment van Kringloop De Tweede Ronde – Zwolle is divers en biedt voor ieder wat wils. Van boeken, huishoudelijke apparaten en huis- en inrichting tot kleding, meubels, muziek en speelgoed, je vindt het allemaal in deze kringloopwinkel. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Door gebruikte artikelen een nieuw leven te geven, helpt Kringloop De Tweede Ronde om verspilling tegen te gaan en het milieu te sparen.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan Kringloop De Tweede Ronde?

Bij een bezoek aan Kringloop De Tweede Ronde is het belangrijk om scherp te zijn op de prijzen. Veel reviews noemen de prijzen als een pluspunt van deze kringloopwinkel. Daarnaast wordt kleding vaak geprezen door klanten. Het is slim om ook op deze afdeling extra goed te kijken, er liggen vaak pareltjes tussen de rekken. Het aanbod in de winkel kan variëren, dus het is de moeite waard om regelmatig terug te komen en te kijken wat er nieuw is.

Hoe werkt Kringloop De Tweede Ronde?

Kringloop De Tweede Ronde maakt het doneren van spullen gemakkelijk. Bij de winkel kun je terecht met jouw tweedehands items. Het personeel neemt deze graag van je aan en zorgt ervoor dat ze een tweede leven kunnen krijgen. Voor meer informatie over het doneren van spullen kun je terecht op de website van De Tweede Ronde. Daarnaast hanteert De Tweede Ronde – Zwolle aantrekkelijke kortingen, zoals de wekelijkse dagaanbiedingen waarbij diverse artikelen extra voordelig zijn.

Extra programma’s en diensten bij Kringloop De Tweede Ronde

Kringloop De Tweede Ronde biedt naast de reguliere verkoop ook extra programma’s en diensten aan. Zo organiseren zij diverse activiteiten in samenwerking met lokale organisaties om bewustwording te creëren op het gebied van duurzaamheid. Ook werken zij regelmatig samen met scholen en bieden zij educatieve programma’s aan om jongeren te leren over het belang van hergebruik en recycling.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Kringloop De Tweede Ronde in Zwolle? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates en acties. Kringloop De Tweede Ronde – Zwolle bevindt zich op Dobbe 69, 8032 JX Zwolle en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Kom langs en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

23 gedachten over “Kringloop De Tweede Ronde in Zwolle”

 1. ★★★★☆

  Mooie winkel, aardig personeel. Tip: doe iets aan de inrichting, creeer namaak woonkamertjes en een kleine koffiecorner met zitjes uit grootmoeders tijd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ze behandelen mensen onjuist en onvriendelijk, het idee is leuk, maar de service is totaal niet zoals bij een normale kringloop. Ik ben benieuwd wat voor ondernemer achter dit concept zit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  top kringloop elke x vriendelijke begroeting kom er graag en alle elektrische dingen mogen getest worden maar dat doen ze ook zelf voor het de winkel in gaat.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Kan geen ster achterlaten voor deze clowns. Niet klantvriendelijk, asociaal, onkundig en gewoonweg dom in hun uitlatingen. Laten je een hele dag wachten om ergens een keer op de dag langs te komen (bellen een kwartier van te voren wel wanneer ze er zijn maar geen informatie of het in de ochtend of middag is). Daarbij is de afspraak dat ze langs komen om wat op te halen maar vertellen er niet bij dat ze het vervolgens kunnen laten staan als het niet wat voor ze is. Vervolgens dus een hele dag vrij genomen om te horen dat ze een kast laten staan omdat ze te idioot zijn om een deurtje open en dicht te doen want in hun ogen is de kast dan stuk (kijkende naar een kast die ze zelf scheef op kiezelstenen zetten en proberen dan te oordelen, kast recht zetten, deurtje misschien opnieuw afstellen en klaar is kees). Dan weglopen en zeggen: Zo raken we hem niet kwijt in de winkel en weg was meneer. 1 doe moeite, 2 communiceer normaal, 3 doe niet zo idioot want je bent wel een kringloop. Dit is geen meuk, ik gun het andere mensen omdat ze dan goed spul hebben voor weinig maar als het zo gaat kan ik er beter zelf nog aan verdienen… Hoe verpest je de gulheid van de medemens?

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Geweldige grote, fijn ingerichte kringloopwinel! Veel meubels ook, kleren, boeken, speelgoed, electrische apparatuur, huisraad, servies, prulletjes echt ontzettend veel. Kom er erg graag rondneuzen :)

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Tweede Ronde. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met De Tweede Ronde. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Waarom ik een ster geef is omdat ik dik teleurgesteld ben en dit nog nooit eerder heb meegemaakt. Toen ik bij de kassa afrekende,werd tot me stomme verbazing ook 050 cent per persoon voor toilet bezoek afgerekend. Bij alle kringlopen hier is dat gratis of je nu wel of niet wat koopt. En ik was betalende klant he, dit vind ik echt geen klantenservice. Sorry.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Veel en veel te duur. Meer dan 50 euro vragen voor spullen met een waarde van 20. Er zijn zeker ook goedgeprijzde artikelen, maar ook heel veel die echt te hoog zijn. Verder mooi ingedeeld.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij De Tweede Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter