Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum

Ontdek duurzaam winkelen in Zwolle: koop tweedehands boeken, meubels en meer bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop is schoon, overzichtelijk, en mijn inziens niet te duur. Elektronica is getest met een week garantie op fouten. Als je eens op het internet prijzen vergelijkt,kom je er achter dat je bij deze kringloop een fractie van de waarde betaald. Vriendelijke medewerkers.”

The dutchman Netherlands

“Een mooi opgezette kringloopwinkel met vriendelijk personeel. Het aanbod is divers maar toch ook wel wat beperkt. Er is hier geen kleding, maar cd’s en dvd’s staan op alfabet en alles is compleet en schoon. Altijd leuk om hier te snuffelen.”

Vincent van Asperen

“Één van de meest nette en best georganiseerde kringlopen van Zwolle. Zoals andere mensen ook al zeggen, is dit een vrij dure kringloopwinkel, maar omdat de opbrengst naar het goede doel gaat, is dat prima.”

Evelyn Evertsen-Romp

Meer reviews lezen…

Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum: Duurzaam Winkelen in Zwolle

Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum is een kringloopwinkel gelegen in Zwolle, een prachtige stad in de provincie Overijssel. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en speelgoed. Het is een geweldige plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt tal van mogelijkheden om unieke schatten te ontdekken.

Wat kun je inbrengen bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum?

Bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum kun je allerlei items inbrengen die je niet langer nodig hebt. Denk aan kleding, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je ongebruikte spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar help je ook het goede doel van Stichting Red een Kind te ondersteunen.

Waar moet je op letten bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum?

Bij het bezoeken van Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel beoordelingen vermelden dat de prijzen hier zeer redelijk zijn, waardoor je goede deals kunt scoren. Bovendien is het de moeite waard om te weten dat alle opbrengsten ten goede komen aan het goede doel van Stichting Red een Kind. Dus terwijl je aan het winkelen bent, steun je ook nog eens een goed doel!

Hoe werkt Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum?

Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum functioneert als een typische kringloopwinkel. Ze accepteren donaties van tweedehands spullen, die vervolgens worden gesorteerd, schoongemaakt en in de winkel worden geplaatst voor verkoop. Bezoekers kunnen de winkel betreden en rondsnuffelen tussen de vele rekken en schappen, op zoek naar waardevolle items. Met vriendelijk personeel en een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, is deze kringloopwinkel toegankelijk voor iedereen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum biedt ook verschillende interessante programma’s, kortingen en services. Een van deze services is de inname van goederen, waarbij je jouw onnodige spullen kunt doneren. Bovendien is het vermeldenswaardig dat Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum een gemiddelde beoordeling heeft van 4.6/5 sterren, met prijzen en het goede doel als terugkerende positieve aspecten.

Mis geen enkele update over Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, kun je terecht op Kringloop-Info.nl. Kom langs bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum en ontdek de schatten die deze unieke kringloopwinkel te bieden heeft!

33 gedachten over “Kringloop voor Red een Kind Zwolle-Berkum”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  The environment is clean and tidy and even smells good Reasonable price and great shopping There are many choices for knitting supplies such as crochet hooks and yarn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een mooi opgezette kringloopwinkel met vriendelijk personeel en een divers aanbod binnen de ruimte die ze er hebben. De cds en dvds staan hier op alfabet, alles is compleet en schoon en er is een tweede verdieping met schoenen en kleding. Altijd leuk om hier te snuffelen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  In januari 2022 ben ik hier voor het eerst geweest. Wat een prachtige kringloopwinkel. Genot om er te winkelen. En door de aankopen ook gelijk weer een goed doel gesponsord.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik vind dit echt een heel prettige kringloop. Superleuk ingericht en heel veel mooie spulletjes voor een appel en een ei &

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Mooi, overzichtelijk, niet te duur, en met name een erg goed ingerichte boekenafdeling. Heb hier al een paar mooie boeken kunnen vinden voor zeer sympathieke prijzen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Nette kringloop met schone spullen. Had nu weinig tijd, maar kom zeker weer eens langs. Wel een paar spellen kunnen kopen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top ervaring met voor Red een Kind Zwolle-Berkum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Deze kringloop is schoon, overzichtelijk, en mijn inziens niet te duur. Elektronica is getest met een week garantie op fouten. Als je eens op het internet prijzen vergelijkt,kom je er achter dat je bij deze kringloop een fractie van de waarde betaald. Vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter