Stichting Kringloop Zwolle

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Zwolle. Shop milieuvriendelijk voor boeken, kleding, meubels en meer in hartje Overijssel. Beoordeeld met 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd leuk om mij daar te vertoeven. Goede spullen voor billeke prijzen. Overdreven prijzen heb ik daar nog nooit gezien. Kleding van baby tot tiener en van middelbare leeftijd tot bejaard, er is veel keuze ook in diverse maten. Ook elektrische aperatuur genoeg te vinden. Ook van bekers tot plastic artikelen, kasten, bedden etc. Echt te veel om te schrijven. Alles verzorgd en netjes ten toon gesteld alsof het een ‘echte’ winkel is. Personeel is redelijk vriendelijk, kan wel wat vriendelijker zijn. Maar het meer het moment van de dag. Als je daar komt met de auto dan goed daar te parkeren anders aan de overkant wel. Alles is gratis parkeren voor de auto’s. En mocht je daar met fiets, brommer komen dan ook genoeg parkeerplaatsen. Er wordt wel geadviseerd om bij binnenkomst een handmandje mee te nemen bij het winkelen. Kortom, ik kom zeker daar binnenkort weer binnen. Altijd leuk in deze verzorgde winkel. En om te schrijven, personeel is goed vriendelijk. Maar soms heb je ook wel eens en dat wat niet gaat dan is het personeel wat minder vriendelijk. 19-12-2022. Weer gezellig rondgekeken, en niets kunnen kopen daar er niets van mijn gading bij zat. Niet veel drukte te zien van mensen. Wat ik mis is een oppervlakte van kerstbenidigheden, en dat voor de aankomende kerst.”

Matthieu Bos

“Mooie en grote kringloop met vriendelijk personeel. Hoogtepunt was altijd de kerstmarkt met muziek, chocomelk en een vuurkorf. Deze was voor jong en oud toegankelijk. Nu is er voor gekozen om op 1 punt midden in het centrum alle kerstspullen te verkopen Minder toegankelijk en gezellig vinden wij. Hopelijk volgend jaar weer als vanouds!”

Angelique Schellekens

“Altijd een leuke kringloop om even rond te snuffelen. Alles is erg goed uitgestald, ziet er verzorgd uit. Ook handig dat er een aparte afdeling is voor tweedehands computers en zo. En ook voor een kopje koffie met een broodje kun je niet terecht. Wel jammer dat het allemaal best krap op elkaar staat.”

Annelies van Velse

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Zwolle: Jouw Duurzame Winkelavontuur in Zwolle

Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Zwolle, Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is het een favoriete bestemming voor mensen die graag duurzaam willen winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloop Zwolle?

Bij Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg kun je diverse items inleveren, zoals boeken, kleding, elektronica, en huishoudelijke apparaten. Door jouw spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien kun je in ruil daarvoor nieuwe schatten ontdekken in de winkel.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op prijzen, assortiment en het behulpzame personeel te letten. Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg heeft een ruim aanbod aan items, waaronder boeken, kleding, meubels, en elektronica. De prijzen worden vaak genoemd in reviews, waarbij klanten positief zijn over de betaalbaarheid van de producten. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte item.

Hoe werkt Kringloop Zwolle?

Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg is open van maandag tot en met zaterdag en biedt zowel de mogelijkheid tot buiten afhalen als het bezoeken van de winkel. Met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats zorgt de winkel ervoor dat iedereen welkom is. Bovendien accepteert de kringloopwinkel verschillende betaalmethoden, waaronder pin, contactloos mobiel betalen, en creditcards.

Unieke programma’s en kortingen

Naast het reguliere assortiment biedt Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg ook interessante programma’s en diensten aan. Zo kun je online shoppen bij de winkel via Marktplaats en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen via hun Facebook en Instagram pagina’s. Verder is er een eetgelegenheid aanwezig waar je kunt genieten van een hapje en drankje tijdens het winkelen.

Kom naar Stichting Kringloop Zwolle Nieuwe Deventerweg en ontdek de vele schatten die op je wachten. Bezoek deze duurzame kringloopwinkel in Zwolle en draag bij aan de circulaire economie!

Deze tekst is geschreven in samenwerking met Kringloop-info.nl

643 gedachten over “Stichting Kringloop Zwolle”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Zwolle. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Zwolle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een kringloop is mooi en duurzaam. Deze kringloop is ruim opgezet en overzichtelijk ingedeeld. Het cafe is gezellig en straalt sfeer uit. De bediening opgewekt en service gericht. De prijzen in de kringloop zijn ook onderhevig aan inflatie en zijn wat aan de hoge kant.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Deze winkel is een van de leukste kringlopen die ik ken. In een oude garage, maar leuk vormgegeven en ingericht met studenten van het Cibap. Alles met tweedehands materialen en spullen. Er is ook een zeer verleidelijke extra winkel voor de nog mooiere spullen waar ik ooit een designtas uit de jaren vijftig kocht voor een schappelijke prijs. En inderdaad het eten en het gebak en de thee zijn heerlijk

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Zwolle. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Mooie winkel, overzichtelijk,keurig netjes maar ik schrok van de prijzen. Ik snap dat alles duurder word, maar ik ben met lege handen weg gegaan helaas

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Kom hier al heel wat jaren en schrik me te pletter van de huidige vraagprijzen. Dit is geen kringloop meer voor mensen met een kleine beurs maar een gewone winkel met duidelijk winstoogmerk. De Schatkamer met de wat mooiere spullen is vooral een schatkamer voor mensen met een gevulde bankrekening; dus als je arm bent kun je het wel vergeten. Ik breng mijn tweede kans kleding en spullen in het vervolg naar een weggeefwinkel/kringloop oude stijl.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Zwolle. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Great secondhand store! Well organized and displayed selection of good quality second-hand items. Nice atmosphere and kind staff. I highly recommend stopping by if you re in the area. The pricing of items if however on the higher side.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Was altijd wel een leuke kringloop, maar nu is het wel echt te duur geworden. Kan vaak net zo goed spul bij de gewone winkel kopen. Niet zo tof wanneer je duurzaam en goedkoop kleren wil kopen als student.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een (of meerdere, zal mij zeker niet verbazen) van de medewerkers mogen wel een gedrag corrigerende cursus volgen want als een product wordt verkocht dat zo beschadigd is dat het niet meer bruikbaar is wordt er tegen de klant luid en duidelijk geschreeuwd dat het (JOUW probleem is dat je het niet zag) en bovenop (als het je niet bevalt mag je opdonderen naar je eigen land) FOEI kringloop Zwolle-zuid!!! Dit gedrag moet zeker aangepakt en snel ook!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een prachtige winkel. Niet de voordeligste, met name bij kleding viel me op.. maar het is zo mooi ingericht en aantrekkelijk opgezet dat het ook logisch lijkt. Ik breng er ook erg veel spullen, omdat je ziet dat het echt weer een kans krijgt en niet op een berg beland.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Vind het een fijne winkel, helaas wel wat prijzig. Vriendelijk personeel, goed rolstoeltoegankelijk en veel keuze

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter