Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde

Ontdek duurzaam shoppen bij ’t Hergebruikertje Lichtenvoorde – tweedehands boeken, kleding, meubels en meer, steunend Roemeense projecten.

Adres & contact

 • Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje
  Varsseveldseweg 35, 7131 BH Lichtenvoorde
 • Telefoonnummer: 06 30435762
 • Website: soehl.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag10:00-13:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop, mooie spullen voor een goeie prijs. Je moet wel de openingstijden in de gaten houden. Aardige mevrouw achter de kassa.”

wh h

“Nette winkel, vriendelijke mensen. Nette spullen, voor groot en klein. Vrijdag middag, zaterdag morgen geopend”

Benno Moorkamp

“Klein en fijn.”

piet platzak

Meer reviews lezen…

Duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde

Over Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje

Na 20 jaar in Lievelde is Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje verhuisd naar de Varsseveldseweg 35 in Lichtenvoorde, waar we iedereen vanaf medio januari 2022 welkom heten. Alles onder één dak, d.w.z. winkel en magazijn. Opbrengst komt ten goede aan diverse projecten In Roemenië.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje?

Bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje kan je terecht met verschillende spullen. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het brengen van tweedehands spullen draagt bij aan duurzaamheid en recycling. Dus als je items hebt die nog in goede staat zijn maar niet meer gebruikt worden, kunnen ze een nieuw leven krijgen in de winkel van ’t Hergebruikertje.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde is het handig om te weten dat de winkel beperkte openingstijden heeft. Ze zijn geopend op vrijdag van 13:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:30 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag gesloten is. Voor rolstoelgebruikers is er een toegankelijke ingang, zodat iedereen welkom is bij ’t Hergebruikertje.

Hoe werkt Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje?

Bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje kan je tweedehands items kopen die nog in goede conditie zijn. Het is een duurzaam alternatief voor het kopen van nieuwe producten en biedt de mogelijkheid om unieke vondsten te doen. De opbrengst van de verkoop gaat naar diverse projecten in Roemenië. Daarnaast biedt ’t Hergebruikertje ook ophaalservice aan. Als je in Lichtenvoorde of de omliggende dorpen woont, kan je contact opnemen met de winkel om te vragen of ze je spullen kunnen ophalen.

Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje door ze te volgen op Facebook. Ze delen regelmatig updates en informatie over nieuwe items in de winkel. Volg ze en mis geen enkele kans om iets unieks te vinden!

Bezoek Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde

Voor een duurzame winkelervaring en het ontdekken van bijzondere tweedehands items ben je van harte welkom bij Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde. Met een gevarieerd assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed is er voor ieder wat wils. Kom langs tijdens de openingstijden op vrijdag en zaterdag en ondersteun tegelijkertijd diverse projecten in Roemenië. Doe mee aan duurzaam winkelen en ontdek de schatten die ’t Hergebruikertje te bieden heeft!

6 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Hergebruikertje in Lichtenvoorde”

 1. ★★★★☆

  Leuke kringloop, mooie spullen voor een goeie prijs. Je moet wel de openingstijden in de gaten houden. Aardige mevrouw achter de kassa.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hergebruikertje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter