Kringloopwinkel Lycka Beilen

Ontdek duurzame vondsten bij Lycka Beilen – boeken, meubels, kleding, en meer in Beilen. Beoordeeld met 4.5 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik hou zo veel van deze plek, ze hebben zoveel goede dingen. En veel Engelse boeken om doorheen te snuffelen. Ze zijn nu in sommige delen aan het herbouwen, maar het staat de meeste verleden niet in de weg :)”

MC the obey me bunny

“Wat een geweldige mensen. Ze hebben ons enorm geholpen met het huis leeg halen van mijn overleden zus. Wat een top mensen Ik raad dit iedereen aan”

astrid dedden

“Geweldige winkel Mooie spullen en niet duur kort geleden een prachtige bank gekocht netjes bezorgd voor ons een zeer goede ervaring met Lycra”

Tonny Van Alphen

Meer reviews lezen…

Lycka Beilen: Een Duurzaam Avontuur in Beilen

Lycka Beilen is een kringloopwinkel gevestigd in Beilen, een stad in de provincie Drenthe. Als je klaar bent om de wereld van duurzaam winkelen te verkennen, dan is Lycka Beilen de plek waar je moet zijn. Met diverse unieke programma’s, kortingen en topklasse service is deze kringloopwinkel een favoriete bestemming voor iedereen die op zoek is naar tweedehands schatten. Niet voor niets heeft Lycka Beilen een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren.

Wat kun je meenemen naar Lycka Beilen?

Bij Lycka Beilen kun je een breed scala aan tweedehands items vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk, een goed boek of een vintage kledingstuk, Lycka Beilen heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze.

Wat maakt Lycka Beilen bijzonder?

Lycka Beilen biedt een aantal unieke programma’s en diensten om een geweldige winkelervaring te garanderen. Ze hebben een handige ophaalservice, waarmee je grote items gemakkelijk kunt laten ophalen. Daarnaast bieden ze ook een woningontruimingsdienst aan. Als je hulp nodig hebt bij het leegmaken van een woning, staat het ervaren team van Lycka Beilen voor je klaar.

Bij Lycka Beilen kun je ook eenvoudig betalen. Ze accepteren betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen nog gemakkelijker en toegankelijker voor iedereen.

Openingstijden en Contactgegevens

De openingstijden van Lycka Beilen zijn als volgt:

 • Maandag: 13:00-17:00
 • Dinsdag: 10:00-17:00
 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-17:00
 • Zondag: Gesloten

Lycka Beilen is gevestigd aan de De Hanekampen 49, 9411 XN Beilen. Als je vragen hebt of contact wilt opnemen met Lycka Beilen, kun je bellen naar telefoonnummer of een e-mail sturen naar e-mailadres. Voor een overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Drenthe, bezoek Kringloop Drenthe.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen bij Lycka Beilen in Beilen. Je zult versteld staan van de schatten die je kunt vinden en de uitstekende service die je zult ervaren. Kom langs tijdens de openingstijden en ontdek wat Lycka Beilen te bieden heeft!

12 gedachten over “Kringloopwinkel Lycka Beilen”

 1. ★★★★★

  Naar binnen geweest bij nr 47… zoals afgebeeld op de foto. Blijkt het dezelfde kringloop te zijn als de spoorwissel op nummer 49? Jammer, leek zo leuk twee naast elkaar.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Via Marktplaats hier 2 tafels uit een partij gekocht. Gevraagd of ze 2 gave modellen konden leveren en anders fotos konden sturen van de schade. Ze hadden 2 nette modellen, fotos waren niet nodig. 50 EUR transportkosten betaald en vervolgens (na meerdere keren aandringen en weinig antwoord) 2 weken later geleverd gekregen. Beide tafels hebben flinke beschadigingen aan het blad. Meteen contact opgenomen en erg onvriendelijk te woord gestaan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Wat een geweldige mensen. Ze hebben ons enorm geholpen met het huis leeg halen van mijn overleden zus. Wat een top mensen Ik raad dit iedereen aan

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  I love this place so much, they have so much good stuff. And much English books to snoop through. They are rebuilding in some parts noow but it isnt in the way for the most past :)

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Lycka Beilen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Great store Beautiful things and not expensive, I recently bought a beautiful sofa, delivered promptly for us, a very good experience with Lycra

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter