Kringloopwinkel Mijn Kraam Beilen

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Mijn Kraam Beilen, de gezellige kringloopwinkel voor elk wat wils in Beilen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-20:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Te veel om op te noemen en ook makkelijk als je spullen kwijt wil maar dan moet het wel netjes en verzorgd en schoon zijn en dat is uiteraard logisch he je kunt daar wel midag vertoeven super winkel net zo iets als eder max was in Beilen 🤣 …”

Robbie Prijs

“Leuke winkel. Goed personeel. Maar wel erg veel 2de hands kleding. Maar als je daarna zoekt zit je hier goed. Want de prijzen zijn netjes. Alleen was het een beetje te benauwd binnen. Kramen die mensen huren hier zien er netjes uit.”

Artes Liberalis

“Leuke kringloop diverse soorten spullen zoals kleding meubels lampen huishoudelijke artikelen etc. Je kan er ook koffie en ijs krijgen/kopen. Leuk om gewoon even te rond te kijken. Wie weet vind je wat leuks er tussen.”

Rianne Z

Meer reviews lezen…

Welkom bij Mijn Kraam Beilen: Dé Kringloopwinkel in Beilen

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands spullen kunt kopen of verkopen? Dan ben je bij Mijn Kraam Beilen aan het juiste adres! Deze gezellige kringloopwinkel in Beilen biedt particulieren, kleine ondernemers en creatieve mensen de mogelijkheid om een kraam of grondplek te huren en hun eigen spullen te verkopen. Met een zeer regelmatig wisselend, divers assortiment is er altijd iets leuks te vinden in deze winkel aan de Brinkstraat 54.

Wat kun je brengen naar Mijn Kraam Beilen?

Bij Mijn Kraam Beilen kun je allerlei spullen inbrengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, meubels, speelgoed, vintage artikelen en nog veel meer. Het inbrengen van spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook nog eens wat extra geld opleveren. Neem contact op met Mijn Kraam Beilen om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Waar moet je op letten bij Mijn Kraam Beilen?

Bij Mijn Kraam Beilen is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de artikelen te letten. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het voorkomen dat er een keer iets misgaat. Controleer dus altijd, voordat je een aankoop doet, of het artikel in goede staat verkeert. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij vragen en kan je adviseren over de verschillende producten in de winkel.

Hoe werkt Mijn Kraam Beilen?

Bij Mijn Kraam Beilen werk je als verkoper met een eigen kraam of grondplek. Je bepaalt zelf de prijzen van de artikelen en zorgt ervoor dat de kraam er goed uit ziet. Het personeel van Mijn Kraam Beilen zorgt voor de verkoop en afhandeling van de betalingen. Zo kun jij je concentreren op het aanvullen en mooi presenteren van de artikelen. Het huren van een kraam of grondplek biedt ook een leuke kans om andere verkopers en klanten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Naast het reguliere aanbod heeft Mijn Kraam Beilen verschillende programma’s en faciliteiten die zorgen voor een complete winkelervaring. Zo is er een gezonde snackcorner waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een tussendoortje. Het personeel staat bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. De winkel is rolstoelvriendelijk, zowel de ingang als de parkeerplaats, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Ook biedt Mijn Kraam Beilen contactloos betalen en accepteren ze verschillende betaalpassen en creditcards.

Wil je meer weten over Mijn Kraam Beilen? Bezoek dan hun Facebook pagina voor meer informatie en updates. Voor een overzicht van andere kringloopwinkels in de omgeving van Beilen, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/drenthe/beilen-drenthe.

Mijn Kraam Beilen verwelkomt je graag voor een unieke kringloopwinkelervaring in Beilen. Kom langs en ontdek de schatten die hier te vinden zijn!

111 gedachten over “Kringloopwinkel Mijn Kraam Beilen”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Mijn Kraam Beilen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Breed aanbod van spullen en vriendelijk personeel. De prijzen bij verschillende kraampjes waren zeer goed en we hebben ons hier lang kunnen vermaken.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een Mijn Kraam winkel is per definitie leuk om binnen te stappen. Zo ook deze. Van aardig wat producten worden best hoge prijzen gevraagd. Nette winkel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Great concept. A cycle where everyone who wants to sell something has their own stall and can offer their things there. So much fun to browse around

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Mijn Kraam Beilen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Mijn Kraam Beilen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Mijn Kraam Beilen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Mijn Kraam Beilen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke plek om te shoppen en leuke en aparte dingen te zien en tegen een goedkope prijs te kopen. Een winkel die van alle markten thuis is en een fijn overdekt alternatief. Kleding, speelgoed, cd, platen, woningdecoraties, en veel meer

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Mijn Kraam Beilen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Mijn Kraam Beilen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Mijn Kraam Beilen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Mijn Kraam Beilen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter