Kringloopwinkel LoodsW in Wekerom

Ontdek duurzame schatten bij LoodsW Wekerom – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer voor een milieubewuste en unieke winkelbeleving!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wat een leuke kringloopzaak. Leuke snuisterdingetjes en een leuk team vrijwilligers. Qua aanbod beat veel oude meuk, wat ik me haast niet kan voorstellen dat het ooit verkocht wordt, maar soms dan ook weer zo oud, dat het een mooi design/retro toevoeging wordt. De moeite waard om gekeken te hebben, wandelend vanaf park Berenrhode.”

Jan-Geert Taekema

“Zeer geordend en niet overvol hele leuke prijzen”

Jan Pronk

“Altijd leuk en gezellig om even te snuffelen”

Emmy Van derZee

Meer reviews lezen…

Ontdek de Duurzame Wereld van Kringloopwinkel LoodsW in Wekerom

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt winkelen? Dan is LoodsW de plek voor jou. Deze kringloopwinkel, gevestigd in Wekerom, biedt een breed scala aan tweedehands spullen die zowel kwalitatief als milieuvriendelijk zijn. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, kun je erop vertrouwen dat je bij LoodsW een geweldige winkelervaring zult hebben.

Wat kun je brengen naar LoodsW?

Als je overtollige spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je ze doneren aan LoodsW. De kringloopwinkel accepteert verschillende items, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame levensstijl en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands producten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij LoodsW?

Bij het winkelen bij LoodsW is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en staat van de items die je wilt kopen. Hoewel de kringloopwinkel ervoor zorgt dat alle producten in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om alles grondig te inspecteren voordat je het koopt. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt LoodsW?

LoodsW is elke zaterdag geopend, van 09:00 tot 13:00 uur. De kringloopwinkel staat bekend om zijn diverse assortiment, variërend van boeken tot meubels en van kleding tot huishoudelijke apparaten. Je kunt betalen met PIN, waardoor het winkelen bij LoodsW nog gemakkelijker wordt.

Bovendien heeft LoodsW verschillende unieke services en faciliteiten. Zo biedt de winkel rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk kan winkelen. Ook kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van LoodsW door de kringloopwinkel te volgen op Facebook en Instagram.

Verken de duurzame wereld van kringloopwinkel LoodsW en ontdek hoogwaardige tweedehands items. Doneren, winkelen en genieten van duurzaamheid was nog nooit zo gemakkelijk! Bezoek LoodsW in Wekerom en maak deel uit van de groeiende gemeenschap van milieubewuste shoppers.

Bezoekadres: Wekeromsedijk 2A, 6733 BL Wekerom

6 gedachten over “Kringloopwinkel LoodsW in Wekerom”

  1. ★★★★★

    Wat een leuke kringloopzaak. Leuke snuisterdingetjes en een leuk team vrijwilligers. Qua aanbod beat veel oude meuk, wat ik me haast niet kan voorstellen dat het ooit verkocht wordt, maar soms dan ook weer zo oud, dat het een mooi design/retro toevoeging wordt. De moeite waard om gekeken te hebben, wandelend vanaf park Berenrhode.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter