Kringloopwinkel Habbekrats in Lunteren

Ontdek duurzame schatten bij Habbekrats in Lunteren – jouw bestemming voor tweedehands kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke winkel. Opbrengst gaat naar hulp voor armen in israel. Steun t doel niet echt. Israel kan prima voor zichzelf zorgen, ze vertikken het alleen omdat ze te rechts stemmen. Maar het is leuk om rond te snuffelen. Hoop vintage tech ook. Moest wel lachen. Een andere klant stond me te vertellen dat we weer mensen naar kampen moeten sturen, die realiseerde zich niet helemaal wat het doel is van de winkel. Humor.”

JJ ADX

“het is een mooi winkeltje waar echt van alles te koop is. lekker knus en klein wat het ook gezellig maakt. het staat op een mooi plekje in het dorp. jammer genoeg is het door corona dicht. maar daar is niets aan te doen. met een woord: PERFECT”

dirk jan bos

“Kleine kringloop voor een goed doel, gerund door vrijwilligsters. Aardig wat boeken, weinig cd s, weinig kleding. Als je toch in Lunteren bent aardig om te bezoeken maar ga er niet ver voor reizen.”

Anita Groenendijk

Meer reviews lezen…

Habbekrats: Avontuurlijk winkelen in Lunteren

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring terwijl je duurzaam shopt? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Habbekrats, de kringloopwinkel in Lunteren. Deze gezellige winkel biedt een verscheidenheid aan tweedehands spullen, van kleding en meubels tot boeken en huishoudelijke apparaten.

Wat kan je brengen naar Habbekrats?

Bij Habbekrats kan je ook jouw eigen spullen doneren. Heb je kleding die je niet meer draagt, boeken die je al hebt uitgelezen of meubels die je wilt vervangen? Breng ze dan naar Habbekrats en geef ze een tweede leven. Zo zorg je niet alleen voor een opgeruimde woning, maar help je ook anderen om betaalbare en duurzame producten te vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Habbekrats?

Bij het bezoeken van Habbekrats is het altijd goed om op zoek te gaan naar unieke vondsten. Door regelmatig langs te komen, kun je de beste items scoren voordat iemand anders ze ontdekt. Let vooral op kledingstukken van bekende merken, vintage meubels en zeldzame boeken. Het is slim om een beetje speurwerk te doen en goed te kijken naar de kwaliteit en de staat van de spullen.

Hoe werkt Habbekrats?

Habbekrats is een onderdeel van Nachamu Nachamu Ami, een kringloopketen met meerdere filialen in Nederland. Het doel van Habbekrats is om tweedehands producten toegankelijk te maken voor iedereen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden. Een bezoek aan Habbekrats is altijd een avontuur, want je weet nooit wat voor schatten je zult ontdekken.

Unieke programma’s en kortingen bij Habbekrats

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Habbekrats ook unieke programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig speciale themadagen, waarbij bepaalde producten extra voordelig zijn. Ook hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt sparen en deze kunt inwisselen voor extra korting. Volg de Facebook-pagina van Habbekrats om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen.

Dus, als je op zoek bent naar een winkelervaring vol avontuur en duurzaam winkelen, breng dan een bezoek aan Habbekrats in Lunteren. Met een divers aanbod aan tweedehands spullen en unieke programma’s en kortingen, is deze kringloopwinkel zeker een bezoek waard.

Neem een kijkje op deze link voor meer informatie over kringloopwinkels in Gelderland, of specifiek voor kringloopwinkels in Lunteren.

13 gedachten over “Kringloopwinkel Habbekrats in Lunteren”

 1. ★★★★☆

  Kleine kringloop voor een goed doel, gerund door vrijwilligsters. Aardig wat boeken, weinig cd s, weinig kleding. Als je toch in Lunteren bent aardig om te bezoeken maar ga er niet ver voor reizen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke winkel. Opbrengst gaat naar hulp voor armen in israel. Steun t doel niet echt. Israel kan prima voor zichzelf zorgen, ze vertikken het alleen omdat ze te rechts stemmen. Maar het is leuk om rond te snuffelen. Hoop vintage tech ook. Moest wel lachen. Een andere klant stond me te vertellen dat we weer mensen naar kampen moeten sturen, die realiseerde zich niet helemaal wat het doel is van de winkel. Humor.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  het is een mooi winkeltje waar echt van alles te koop is. lekker knus en klein wat het ook gezellig maakt. het staat op een mooi plekje in het dorp. jammer genoeg is het door corona dicht. maar daar is niets aan te doen. met een woord: PERFECT

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter