Kringloopwinkel D. VD Brink Handelsonderneming

Ontdek unieke vondsten bij D. VD Brink – Kootwijkerbroek’s top kringloopwinkel voor kleding, speelgoed, meubels en meer schatten.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Welkom bij D. VD Brink Handelsonderneming – De Kringloopwinkel in Kootwijkerbroek

D. VD Brink Handelsonderneming is een bekende kringloopwinkel gevestigd aan de Essenerweg 70 in Kootwijkerbroek. Deze gezellige winkel is geliefd bij zowel koopjesjagers als mensen die bewust willen consumeren. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren kun je er zeker van zijn dat je hier een unieke winkelervaring zult hebben.

Wat kun je meenemen naar D. VD Brink Handelsonderneming?

Bij D. VD Brink Handelsonderneming kun je een breed scala aan goederen inleveren. Heb je nog kleding, speelgoed, boeken, meubels of andere spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze naar de winkel! Ze worden zorgvuldig gesorteerd, gerepareerd indien nodig en vervolgens verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Op deze manier geef je je oude spullen een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij D. VD Brink Handelsonderneming?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om je ogen goed open te houden. Er is namelijk altijd een kans dat je een echt uniek item tegenkomt! Of het nu gaat om vintage kleding, antieke meubels of verzamelobjecten, er is altijd wel iets interessants te vinden. Ook is het belangrijk om te weten dat het assortiment regelmatig verandert. Kom dus regelmatig terug om nieuwe schatten te ontdekken. Vergeet ook niet om de openingstijden in de gaten te houden, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Hoe werkt D. VD Brink Handelsonderneming?

D. VD Brink Handelsonderneming heeft een eenvoudig en transparant proces. Nadat je je spullen hebt ingeleverd, worden ze beoordeeld op basis van hun kwaliteit en verkoopbaarheid. Vervolgens worden ze geprijsd en tentoongesteld in de winkel. Zodra je iets hebt gevonden dat je wilt kopen, ga je naar de kassa en betaal je een eerlijke prijs voor je aankoop. Het vrijwilligersteam van D. VD Brink Handelsonderneming staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

D. VD Brink Handelsonderneming heeft verschillende unieke programma’s en kortingen voor haar klanten. Ze organiseren regelmatig speciale evenementen en themadagen, waarbij je kunt profiteren van extra kortingen. Verder hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt verdienen en deze kunt inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Daarnaast kun je via de website van D. VD Brink Handelsonderneming ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe items die in de winkel zijn toegevoegd.

Bezoek de website van D. VD Brink Handelsonderneming voor meer informatie over hun aanbod en openingstijden. Volg ze ook op LinkedIn, Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kortom, D. VD Brink Handelsonderneming is een kringloopwinkel die zeker een bezoek waard is. Of je nu op zoek bent naar unieke items, wilt bijdragen aan een duurzamere samenleving of gewoon een leuke winkelervaring wilt hebben, je zult zeker vinden wat je zoekt in deze winkel in Kootwijkerbroek.

5 gedachten over “Kringloopwinkel D. VD Brink Handelsonderneming”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel D. VD Brink Handelsonderneming. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel D. VD Brink Handelsonderneming. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan D. VD Brink Handelsonderneming. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel D. VD Brink Handelsonderneming. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter