’t Kerkerf Kringloop in Lunteren

Ontdek duurzaam shoppen in Lunteren bij ’t Kerkerf Kringloop voor kleding, meubels en meer! Vind jouw tweedehands schatten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:30
Woensdag13:30-16:30
Donderdag13:30-16:30
Vrijdag13:30-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele knusse en gezellige kringloopwinkel midden in het centrum van Lunteren. Parkeren kan aan de achterzijde, moet je wel even zoeken en weten hoe je er komt met de auto. Vriendelijk personeel en zachte prijsjes!”

Dorijn Lenters

“Kleine kringloop, met ruime parkeerplaats. Veel oude spellen, niet heel bijzonder. Weinig boeken cds en kleding. verder is het duidelijk een biblebelt plek.”

Anita Groenendijk

“Zeer lief personeel in deze schattige kringloopwinkel. Prijzen iets boven gemiddeld. Parkeren aan de achterkant en dicht bij een treinstation.”

bruintje99

Meer reviews lezen…

’t Kerkerf Kringloop: Dé Duurzame Winkel in Lunteren

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Lunteren? Dan is ’t Kerkerf Kringloop dé plek voor jou! Deze winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 35, 6741 AA Lunteren. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, is ’t Kerkerf Kringloop geliefd bij veel mensen die op zoek zijn naar tweedehands schatten.

Wat kun je meenemen naar ’t Kerkerf Kringloop?

Bij ’t Kerkerf Kringloop kun je allerlei spullen inleveren. Denk maar aan kleding, boeken, speelgoed, meubels en nog veel meer. Dus voordat je besluit om je oude spullen weg te gooien, breng ze naar ’t Kerkerf Kringloop! Niet alleen help je het milieu door hergebruik te stimuleren, maar je maakt ook nog eens iemand anders blij met jouw donaties.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij ’t Kerkerf Kringloop?

Bij het bezoeken van ’t Kerkerf Kringloop is het handig om te weten dat de winkel rolstoeltoegankelijk is. Dus iedereen kan hier gemakkelijk naar binnen voor een duurzaam shopavontuur. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de winkel op dinsdag tot en met zaterdag geopend is. Op maandag en zondag is de winkel gesloten, dus plan je bezoek goed!

Hoe werkt ’t Kerkerf Kringloop?

Bij ’t Kerkerf Kringloop kun je rondsnuffelen in de verschillende afdelingen. Van kleding tot huisraad, er is van alles te vinden. De winkel is gevuld met mooie tweedehands spullen die nog een tweede leven verdienen. Bovendien kun je bij ’t Kerkerf Kringloop genieten van unieke programma’s, kortingen en extra services. Denk hierbij aan speciale themadagen, waarbij bepaalde productcategorieën met extra korting worden aangeboden. Volg hiervoor de Facebook pagina van ’t Kerkerf Kringloop om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en acties.

Doe ook je duurzame aankopen bij ’t Kerkerf Kringloop, waar je met een gerust hart kunt winkelen in Lunteren. Met een ruim aanbod aan kleding en andere spullen, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze kringloopwinkel. Help mee aan een duurzamere wereld door te winkelen bij ’t Kerkerf Kringloop, waar tweedehands winkelen een feestje is!

7 gedachten over “’t Kerkerf Kringloop in Lunteren”

 1. ★★★★★

  Kleine kringloop, met ruime parkeerplaats. Veel oude spellen, niet heel bijzonder. Weinig boeken cds en kleding. verder is het duidelijk een biblebelt plek.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele knusse en gezellige kringloopwinkel midden in het centrum van Lunteren. Parkeren kan aan de achterzijde, moet je wel even zoeken en weten hoe je er komt met de auto. Vriendelijk personeel en zachte prijsjes!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Zeer lief personeel in deze schattige kringloopwinkel. Prijzen iets boven gemiddeld. Parkeren aan de achterkant en dicht bij een treinstation.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter