Kringloopwinkel Lions Lochem Helpt

Ontdek unieke koopjes en steun lokale goede doelen bij Lions Lochem Helpt, dé kringloopwinkel aan Ampsenseweg 10, Lochem.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-13:00
Zaterdag10:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heb er een tv gehaald zeker niet duur en ontzettende aardige mensen.”

Armanda Vruggink

“Must go place at least once a week. Proceeds go to charities”

henk seinen

Meer reviews lezen…

Lions Lochem Helpt: Een Unieke Kringloopwinkel in Lochem

Lions Lochem Helpt is een bijzondere kringloopwinkel in de stad Lochem. Deze winkel is onderdeel van het Lions Club Lochem-project en is gevestigd aan de Ampsenseweg 10 in Lochem. Wat deze kringloopwinkel echt uniek maakt, is het feit dat alle opbrengsten worden besteed aan goede doelen in Lochem en Berkelland.

Wat kan je brengen naar Lions Lochem Helpt?

Bij Lions Lochem Helpt kun je allerlei spullen brengen. Of je nu boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen, bouwmaterialen of zelfs fietsen hebt, je bent van harte welkom om ze aan de winkel te schenken. Het brengen van tweedehands spullen naar deze kringloopwinkel is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het ondersteunen van lokale goede doelen.

Waar moet je op letten bij Lions Lochem Helpt?

Als je op zoek bent naar koopjes bij Lions Lochem Helpt, dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst heeft de winkel beperkte openingstijden. Ze zijn open op vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je winkelbezoek.

Daarnaast is de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk. Lions Lochem Helpt zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht de mobiliteitsbeperkingen, van de kringloopwinkel kan genieten.

Hoe werkt Lions Lochem Helpt?

Lions Lochem Helpt werkt op een unieke manier. Naast het accepteren van geschonken spullen, worden ook de opslagruimtes van de kringloopwinkel gebruikt om tweedehands artikelen te verkopen. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan diverse lokale goede doelen.

Een ander leuk aspect van Lions Lochem Helpt is dat ze jaarlijks deel uitmaken van de Keidagen in Lochem. Tijdens dit evenement worden er kleine spullen verkocht, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de schatten die de kringloopwinkel te bieden heeft.

Ontdek Lions Lochem Helpt in Lochem

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Lochem, dan is Lions Lochem Helpt zeker een bezoekje waard. Geniet van een duurzame winkelervaring terwijl je bijdraagt aan lokale goede doelen. Voor meer informatie kun je de Facebook-pagina van Lions Lochem Helpt bezoeken. Voor andere kringloopwinkels in Gelderland, ga naar onze Gelderland kringloopwinkels pagina.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Lions Lochem Helpt”

  1. ★★★★☆

    Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Lions Lochem Helpt. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Het nodigt niet uit om hier naar binnen te gaan. Daar kan zeker nog iets aan gedaan worden. De artikelen zijn niet allemaal geprijsd. En ze zijn duur. Men gaf aan dat dat kwam omdat t voor een goed doel is. Dorcas en kiekeboe en nog een aantal kringlopen doen dat ook en hebben wel kringloopprijzen. Over een paar maand maar een een her beoordeling doen. Bij ons was de prijs vast en niet onderhandelbaar.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter