Kringloopwinkel 2Switch Lochem

Bezoek 2Switch Lochem voor betaalbare tweedehands boeken, meubels, kleding en meer. Duurzaam winkelen in het hart van Lochem.

Aanbod

In het kort:

“Super leuke kringloop winkel alles netjes schoon en leuk personeel en ook nog veel keuze in leuke nette kleding.”

Ans Boel

“Zeer nette kringloop winkel en vriendelijke medewerkers heb we anders meegemaakt ga, zo door”

Dick Huetink

“Fijne winkel, geen troep maar spullen die nog prima een 2e leven kunnen krijgen!”

Rik Tijdink

Meer reviews lezen…

2Switch Lochem: De Kringloopwinkel in Lochem

2Switch Lochem is een populaire kringloopwinkel gelegen in de prachtige stad Lochem. Deze winkel, gevestigd aan de Walderstraat 18, biedt een breed scala aan tweedehands spullen tegen een betaalbare prijs. Met een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren, is 2Switch Lochem een geliefde plek voor duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar 2Switch Lochem?

Bij 2Switch Lochem kan je diverse items brengen om te doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame en circulaire economie. Het assortiment van 2Switch Lochem wordt regelmatig aangevuld dankzij de donaties van gulle gevers.

Waar moet je op letten bij 2Switch Lochem?

Bij het bezoeken van 2Switch Lochem is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, waarbij op vrijdag en zaterdag de sluitingstijd om 17:00 uur is. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om rustig rond te neuzen in de winkel, want er is altijd een schat aan unieke items te vinden. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Hoe werkt 2Switch Lochem?

2Switch Lochem geeft tweedehands spullen een nieuw leven. Als je iets leuks vindt in de winkel, kan je het gewoonweg afrekenen bij de kassa. De prijzen zijn betaalbaar en je kunt zelfs betalen met verschillende betaalpassen. Naast het winkelen, biedt 2Switch Lochem ook aanvullende services en faciliteiten. Zo is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen en genieten van een drankje. Daarnaast kan je gebruik maken van de ophaalservice als je grote meubels of andere spullen wilt doneren.

Unieke programma’s, kortingen en services

Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes en updates, volg dan 2Switch Lochem op Facebook en Instagram. Deze kringloopwinkel organiseert regelmatig leuke evenementen en acties. Daarnaast is 2Switch Lochem onderdeel van 2Switch, een keten van kringloopwinkels met in totaal 11 filialen door heel Nederland.

Kortom, 2Switch Lochem is dé plek in Lochem voor duurzaam winkelen. Breng je spullen naar de winkel, struin lekker rond tussen het uitgebreide assortiment en geniet van de gezellige sfeer. Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Gelderland? Neem dan een kijkje op Kringloop-info.nl.

87 gedachten over “Kringloopwinkel 2Switch Lochem”

 1. ★★★★☆

  Er werkt een vreselijk arrogante vrouw die zich overal mee bemoeit terwijl je haar niets vraagt en ook niet tegen haar spreekt. Als je haar netjes vraagt een jurk van de pop te halen omdat je die graag wilt kopen krijg je te horen dat ze niet van plan is 20x de jurk op en af de pop te doen en na nogmaals duidelijk gemaakt te hebben dat ik die jurk wilde kopen bleef ze volhouden dat ik de jurk niet kreeg. Na nogmaals vragen aan een andere medewerker zei hij dat hij niets kon inbrengen tegen haar en dat ik het de volgende dag maar even moest komen vragen want dan zou er een leidinggevende in de winkel zijn. Nooit zoiets meegemaakt bij een kringloop .of uberhaupt ergens waar je iets wilt kopen wat te koop is. Hang er dan een kaartje ofzo aan waarop staat niet te koop ! Hopelijk zal dit verbeteren want op deze vrouw na is al het personeel wat er werkt zeer vriendelijk maar deze vrouw .pffffff

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Opzich wel een leuke winkel alleen het stinkt er en het personeel Er word zo verschrikkelijk moeilijk gedaan als je iets wilt kopen wat op de pop is, er is 1 vrouw die ook zwaar onvriendelijke toon aan slaat en zich overal mee bemoeit zelfs als het niet eens tegen haar gezegd is of aan haar gevraagd is. Ik vroeg netjes of ik de jurk mocht aanpassen omdat ik hem zeker weten wou kopen en dan krijg je een of ander arrogant antwoord ik had hem al 20x kunnen verkopen dus hij gaat er nu ook niet af sorry maar hang het dan helemaal niet in een kringloop winkel alsof het nieuwe designer spullen zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Sinds vorige week erg slecht geworden er staat haast niks meer in de winkel en wat er staat in ongelofelijk duur, een oude kleine schoenmal 1 voor 32,50 ze hebben de spullen flink uitgedund en het is al zon kleine kringloop nee ik ben blij dat er de HAND in Zutphen is heel veel keuze en echte kleine prijzen

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Lochem. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik zou lekker een andere kringloop aan raden, het stinkt er naar muffe oude sokken en grootste aanbod van de spullen is troep. Vond het personeel onbeleefd nadat ik aangaf dat de broek te duur was, werd gezegd dat ik maar naar een andere kringloop moest gaan. Top winkel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Als patient met blaasproblemen op vertoon van een clientenpas van de patientenverening mag je geen gebruik maken van het toilet. Je wordt door de onbeschofte bedrijfsleider verwezen naar de horeca die op maandag gesloten is. Zeer klant- en patient onvriendelijk.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij 2Switch Lochem. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan 2Switch Lochem. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Nette, tamelijk kleine kringloop middenin het centrum van Lochem. Relatief professioneel voor een kringloop, alles is geprijsd en het personeel draagt een uniform. Aan de ene kant prettig, aan de andere kant geeft dat weinig ruimte voor onverwachte korting. Er is servies, boeken, deco, speelgoed (een beetje) en kleding. De kleding is wel (buitenproportioneel) duur – een tweedehands H&M jurkje voor 12,50… Leuk om even langs te lopen als je er toch bent, maar ik zou er niet speciaal voor naartoe gaan. Dan kun je beter doorreizen naar Boedelhof in Vorden!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Lochem. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nette kringloop, vriendelijk personeel. Helaas heb ik niets leuks kunnen vinden maar het is natuurlijk maar net wat er binnenkomt dus dat kan verschillen. Ook mooi schoon, ik vind alleen de prijzen voor de boeken en kleding erg hoog. Spulletjes, textiel (dus kussens e.d.) zijn wel redelijk geprijsd.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan 2Switch Lochem. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter