Kringloopwinkel De Oude Spar in Geesteren, Gelderland

Ontdek duurzaam shoppen in Geesteren bij De Oude Spar voor tweedehands boeken, meubels, kleding en meer. Uitstekende beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel met bijzondere tweedehands spullen. Ik vind het niet echt een kringloopwinkel. Veel retro lampen, vazen, blikken, opgezette vogels, meubels. Kleine niet zo bijzondere boekenhoek, leuke en bijzondere (niet de standaard meuk) cd’s en lp’s. Buiten nog wat tuinbeelden en potten. Geen kleding of bedden, linnenkasten en dat soort spul. Moeite waard om even te gaan snuffelen.”

Petra Bijleveld

“Veel kringloopwinkels lijken op elkaar, maar deze winkel lijkt echt nergens op! Veel mooie retro spullen en het is er ook gezellig. Naast de gebruikelijke bakken met LP’s is er ook een uitgebreid assortiment aan duurdere (maar wel hele goede!) LP’s, netjes alfabetisch gesorteerd ook, dus jouw favoriete artiest/groep is makkelijk te vinden.”

Martin Meijerink

“Dit is geen doorsnee kringloopwinkel, het gaat meer richting brocante. De prijzen variëren, wel (soms ruim) boven kringloopniveau. Maar het zijn wel de meer unieke spullen die je hier vindt. Voor de liefhebber ook echt superleuke dingen. Het sfeertje in de winkel is ook gezellig. En ze zijn op zondag open, fijn uitje dan”

Antoinet Roëling

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij De Oude Spar in Geesteren

In het pittoreske Geesteren, aan de Dorpsstraat 12, vind je de gezellige kringloopwinkel De Oude Spar. Deze winkel is geliefd onder de lokale gemeenschap en biedt een groot assortiment tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is het duidelijk dat De Oude Spar gewaardeerd wordt door haar klanten.

Wat kan je brengen naar De Oude Spar?

Bij De Oude Spar kan je verschillende items inleveren. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel draag je bij aan een duurzamere samenleving. De Oude Spar geeft namelijk een deel van de opbrengst aan Stichting Armoede Fonds. Ook fungeert de winkel als inzamelpunt voor het Kinderfietsplan van de ANWB. Zo help je niet alleen jezelf door een opgeruimd huis te krijgen, maar ook degenen die het minder hebben.

Waar moet je op letten bij De Oude Spar?

Bij een bezoek aan De Oude Spar zijn er een aantal dingen om op te letten. Houd allereerst de openingstijden goed in de gaten: op maandag en dinsdag is de winkel gesloten, maar van donderdag tot en met zondag kan je er terecht. Ook biedt De Oude Spar een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Bij het afrekenen kan je betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Hoe werkt De Oude Spar?

Bij De Oude Spar kan je op je gemak rondneuzen tussen de diverse items. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boekenkast, een retro LP of gewoon wat kleding, je vindt het hier allemaal. De winkel heeft ook een gezellige koffiehoek, waar je even kunt ontspannen tijdens het shoppen. Vergeet niet om regelmatig hun Facebook-pagina te bekijken voor updates en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast kun je ze ook volgen op Instagram voor inspiratie en nieuwe aanwinsten.

Bij De Oude Spar kun je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook iets goeds doen voor anderen. Breng je spullen langs en help mee aan het Armoede Fonds en het Kinderfietsplan. Geniet van een gezellige middag vol schattenjacht bij De Oude Spar in Geesteren.

46 gedachten over “Kringloopwinkel De Oude Spar in Geesteren, Gelderland”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Oude Spar. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  This is not your average thrift store, it is more in the direction of flea market. The prices vary, but (sometimes well) above thrift store prices. But it is the more unique items that you will find here. Also really great things for the enthusiast. The atmosphere in the store is also pleasant. And they are open on Sundays, which is a nice outing

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Veel kringloopwinkels lijken op elkaar, maar deze winkel lijkt echt nergens op! Veel mooie retro spullen en het is er ook gezellig. Naast de gebruikelijke bakken met LPs is er ook een uitgebreid assortiment aan duurdere (maar wel hele goede!) LPs, netjes alfabetisch gesorteerd ook, dus jouw favoriete artiest/groep is makkelijk te vinden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Oude Spar. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met De Oude Spar. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Oude Spar. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Oude Spar. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke winkel met bijzondere tweedehands spullen. Ik vind het niet echt een kringloopwinkel. Veel retro lampen, vazen, blikken, opgezette vogels, meubels. Kleine niet zo bijzondere boekenhoek, leuke en bijzondere (niet de standaard meuk) cds en lps. Buiten nog wat tuinbeelden en potten. Geen kleding of bedden, linnenkasten en dat soort spul. Moeite waard om even te gaan snuffelen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Oude Spar. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Eens gekeken in deze kringloop, ik vindt de muziek collectie echt erg duur. Nederlands talige cd s voor 15,00 kan echt niet.!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan De Oude Spar. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Heerlijke winkel, hele verrassende spullen die je niet in elke kringloop al ziet. Goed geprijsd voor de unieke spullen die ze hebben. Als ik ooit ruimte heb voor een oude archiefkast oid, kom ik m hier zoeken

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Ontzettend leuke winkel en met name de collectie cds en lps. Echt de moeite waard om eens te gaan kijken. Heel vriendelijke medewerkers in de winkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter