Kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen

Ontdek unieke vondsten bij Leger des Heils Tholen – kringloopparel voor kleding, meubels, boeken en meer in Sint-Maartensdijk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:30-16:30
Dinsdag12:30-16:30
Woensdag12:30-16:30
Donderdag12:30-16:30
Vrijdag12:30-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk om als vrijwilliger samen bezig te zijn. Wat staat er telkens weer veel in de winkel, maar hoe snel vallen er weer gaten. Mooie dienst vanmiddag. Elke derde zondag. Fijn om samen te zijn Heerlijk weer vrijwilligers werk gedaan van morgen. En lekkere soep tussen de middag van Anja en Adrie”

Jannie van Dijke-van de Bor

“Inexpensive, well-preserved used items. Very nice, friendly sellers.. inside. Really very very b inexpensive. Everyone would love to come back”

Renate Kutzner

“There are always bargains and you can see things from the past in order, so its worth a visit for that alone!”

Peter Barysch

Meer reviews lezen…

Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen: Dé Kringloopwinkel in Sint-Maartensdijk

Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen, ook bekend als Loods 3, is dé kringloopwinkel in het pittoreske Sint-Maartensdijk, gelegen aan de Sportlaan 3. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is Dienstencentrum Tholen een favoriete bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten bij deze kringloopwinkel? Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Loods 3 kan je verschillende spullen brengen voor hergebruik. Denk hierbij aan kleding, meubels, huishoudelijke artikelen, boeken, antiek, curiosa en nog veel meer. Het is een geweldige manier om duurzaam bij te dragen aan een circulaire economie. Dus als je nog items hebt die een tweede leven verdienen, breng ze gerust naar Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan de kringloopwinkel is het belangrijk om alert te blijven op verborgen schatten. Loods 3 heeft een gevarieerd assortiment, waaronder boeken, meubels, kleding, muziek, speelgoed en nog veel meer. Misschien vind je wel een uniek stuk brocante of een zeldzaam boek tussen de schappen. Wees geduldig en laat je verrassen door de schatten die je kunt ontdekken!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen wordt het hergebruik van kleding en meubels gestimuleerd. Het is een ontmoetingsplaats waar mensen kunnen samenkomen in ’t Trefpunt. Naast het vinden van leuke tweedehands spullen tegen betaalbare prijzen, biedt het centrum ook sociale ondersteuning. Zo kunnen mensen met vragen over uitkeringen, belastingen en andere zaken hier terecht. Daarnaast verstrekt Loods 3 ook voedsel, meubels en kleding aan mensen in noodsituaties. Voor mensen met levensvragen is er ook hulp beschikbaar.

Unieke programma’s en faciliteiten bij Loods 3

Naast de reguliere kringloopwinkel en de sociale ondersteuning, biedt Loods 3 ook diverse andere diensten en faciliteiten. Het dienstencentrum is rolstoeltoegankelijk en heeft een ophaalservice voor grotere spullen. Je kunt gemakkelijk per OV het centrum bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen. Let op: in verband met de huidige situatie biedt Loods 3 momenteel buitenafhalen aan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle updates over Loods 3? Volg dan deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Zo mis je geen enkele aanbieding of evenement!

Dienstencentrum Tholen is slechts één filiaal van het Leger des Heils. Ontdek meer Leger des Heils filialen verspreid over Nederland.

Bezoek Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Profiteer van de betaalbare prijzen, stimuleer hergebruik en draag bij aan een duurzame samenleving.

281 gedachten over “Kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen”

 1. ★★★★★

  Leuk om als vrijwilliger samen bezig te zijn. Wat staat er telkens weer veel in de winkel, maar hoe snel vallen er weer gaten. Mooie dienst vanmiddag. Elke derde zondag. Fijn om samen te zijn Heerlijk weer vrijwilligers werk gedaan van morgen. En lekkere soep tussen de middag van Anja en Adrie

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Inexpensive, well-preserved used items. Very nice, friendly sellers.. inside. Really very very b inexpensive. Everyone would love to come back

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Leger des Heils – Dienstencentrum Tholen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter