Kringloopwinkel OverThollig in Tholen

Ontdek duurzame schatten in Tholen bij Kringloopwinkel OverThollig – boeken, meubels, kleding en meer met hoge klanttevredenheid. Shop bewust!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-15:30
Donderdag13:30-16:00
Vrijdag18:00-20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een grote en nette kringloopwinkel met voldoende parkeerruimte. Als je de looprichting volgt, zie je alles en loop je niemand in de weg. Boven vind je mooie kleding voor dames, heren en kinderen, maar ook een uitgebreide boekenhoek. Je vindt er ook veel christelijke boeken. De producten zijn keurig geordend, dus ze liggen soort bij soort. Er is een ruim aanbod en beslist een bezoekje waard. U bent zo een uurtje verder als u deze winkel doorgaat. Daarom 5 sterren voor deze kringloopwinkel.”

George Orwell

“prima winkel, aardig personeel en je kunt hier aardig wat tijd besteden. er staat zoveel dat het goed is om een paar keer langs hetzelfde schap te lopen. de prijzen zijn over het algemeen heel goed het systeem met de kleding vind ik minder handig en sommige kleding is vrij duur.”

llja S

“Fijne Kringloopwinkel met goede spullen. Ruime sortering. Mooi gerangschikt. Prettig geprijsd. Vriendelijke vrijwilligers. Ik vind er altijd meer dan ik zocht”

Heleen Buth

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel OverThollig: Duurzaam Winkelen in Tholen

Kringloopwinkel OverThollig is een populaire kringloopwinkel gelegen in Tholen, een stad in de provincie Zeeland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is deze winkel een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel OverThollig?

Bij Kringloopwinkel OverThollig kan je diverse items brengen, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het inleveren van goederen bij deze kringloopwinkel is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor medemensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands spullen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel OverThollig?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel OverThollig is het belangrijk om aandachtig te zijn bij het doorzoeken van de verschillende items. Hoewel de winkel een ruim assortiment heeft, is het altijd goed om de staat van de producten te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Zo kan je er zeker van zijn dat je kwalitatieve spullen vindt die aansluiten bij jouw behoeften.

Hoe werkt Kringloopwinkel OverThollig?

Kringloopwinkel OverThollig hanteert een eenvoudig systeem. Je kan langskomen tijdens de openingstijden van de winkel of gebruik maken van hun handige ophaalservice. De winkel neemt diverse goederen in, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Dit draagt bij aan de circulaire economie en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt terechtkomt. Daarnaast accepteert de kringloopwinkel betalingen per betaalpas voor het gemak van de klant.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel OverThollig biedt ook enkele unieke programma’s en services aan. Zo kunnen mensen die goederen willen doneren deze bij de winkel afleveren. Daarnaast hebben ze een handige ophaalservice, wat ideaal is voor mensen die grote items hebben die ze niet zelf kunnen vervoeren.

De winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen ongehinderd kan genieten van hun winkelervaring. Met aandacht voor zowel klanten als het milieu, is Kringloopwinkel OverThollig dé plek om duurzaam te winkelen.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel OverThollig, bekijk hun Facebook pagina. Wil je meer weten over kringloopwinkels in Tholen, bezoek dan de pagina Kringloopwinkels in Tholen.

Neem een kijkje bij Kringloopwinkel OverThollig en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

27 gedachten over “Kringloopwinkel OverThollig in Tholen”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel OverThollig. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  prima winkel, aardig personeel en je kunt hier aardig wat tijd besteden. er staat zoveel dat het goed is om een paar keer langs hetzelfde schap te lopen. de prijzen zijn over het algemeen heel goed het systeem met de kleding vind ik minder handig en sommige kleding is vrij duur.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Beautiful stuff, lots of antiques, including antique prizes. Its fun to browse and find special things if youre willing to pay for them

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel OverThollig. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel OverThollig. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Fijne Kringloopwinkel met goede spullen. Ruime sortering. Mooi gerangschikt. Prettig geprijsd. Vriendelijke vrijwilligers. Ik vind er altijd meer dan ik zocht

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel OverThollig. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een grote en nette kringloopwinkel met voldoende parkeerruimte. Als je de looprichting volgt, zie je alles en loop je niemand in de weg. Boven vind je mooie kleding voor dames, heren en kinderen, maar ook een uitgebreide boekenhoek. Je vindt er ook veel christelijke boeken. De producten zijn keurig geordend, dus ze liggen soort bij soort. Er is een ruim aanbod en beslist een bezoekje waard. U bent zo een uurtje verder als u deze winkel doorgaat. Daarom 5 sterren voor deze kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel OverThollig. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel OverThollig. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel OverThollig. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  kringloopwinkel zoals het vroeger was. leuk en goedkoop. aardig personeel en scherpe prijzen en verrassende dingen. omweg waard…niet groot maar ach.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel OverThollig. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter