Kringloop 2e Kans Stalland in Sint-Annaland

Shop duurzaam bij Kringloop 2e Kans Stalland in Sint-Annaland: meubels, kleding, speelgoed en meer. Open op geselecteerde dagen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prachtig gesorteerde, goed verzorgde kringloopwinkel. Fijne sfeer en mooie spullen. Hier wordt met liefde gewerkt.”

Heleen Buth

“Een fijne kringloop, erg goed verzorgd, veel aanbod. Erg vriendelijke, hulpvaardige medewerkers.”

martin willemse

“Heel leuke spullen,meer kleine artikelen dan bvb meubels…personeel heel vriendelijk!”

Pascal de Pauw

Meer reviews lezen…

Kringloop 2e Kans Stalland: Duurzaam winkelen in Sint-Annaland

Kringloop 2e Kans Stalland is een geliefde kringloopwinkel in Sint-Annaland, waar je allerlei leuke tweedehands artikelen kunt vinden. Het is gelegen aan de Ceciliaweg 12, 4697 RV Sint-Annaland. Deze kringloopwinkel is een initiatief van Zorgcoöperatie Anna Zorgt en wordt met veel passie gerund door een vrouwelijke ondernemer. Openingsuren kunnen variëren, maar je kunt langskomen op dinsdag en vrijdag tussen 10:00-16:00 uur en op woensdag en de eerste zaterdag van de maand tussen 13:00-16:00 uur.

Wat kan je bij Kringloop 2e Kans Stalland vinden?

Bij Kringloop 2e Kans Stalland is er voor iedereen wel iets te vinden. Het assortiment bestaat uit diverse categorieën, waaronder boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een leuk boek, een uniek meubelstuk, of gewoon wat nieuwe kleding, bij deze kringloopwinkel slaag je gegarandeerd. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bovendien bij aan een duurzamere samenleving.

Wat maakt Kringloop 2e Kans Stalland uniek?

Naast het diverse assortiment biedt Kringloop 2e Kans Stalland ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een handige inname-service waar je je goederen kunt afgeven. Daarnaast hebben ze een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee tijdens het winkelen. De winkel is rolstoeltoegankelijk, dus iedereen kan gemakkelijk naar binnen gaan. Ook wifi is beschikbaar, zodat je tijdens je bezoek online kunt blijven.

Volg Kringloop 2e Kans Stalland op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Kringloop 2e Kans Stalland dan op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste aanwinsten in de winkel en kun je zo nu en dan leuke kortingen en speciale acties verwachten.

Kom dus naar Kringloop 2e Kans Stalland in Sint-Annaland voor een unieke winkelervaring. Duurzaamheid en kwaliteit gaan hier hand in hand. Vergeet niet om de koffiehoek te bezoeken en geniet van een heerlijk drankje terwijl je op zoek gaat naar mooie tweedehands pareltjes.

20 gedachten over “Kringloop 2e Kans Stalland in Sint-Annaland”

 1. ★★★★★

  De kringloop was echt heel fijn maar de prijzen rijzen de pan uit. Echt heel duur vaak nog duurder dan de winkel. Kom er niet meer. Snap dat alles duurder word maar dit gaat te ver.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 2e Kans Stalland. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel 2e Kans Stalland. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met 2e Kans Stalland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel 2e Kans Stalland. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel 2e Kans Stalland. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij 2e Kans Stalland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter