Kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate

Ontdek tweedehands schatten bij Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Duurzaam winkelen voor boeken, kleding, meubels en meer in België.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ordelijke winkel, duidelijk aangegeven waar wat staat. Ruim aanbod.”

Kelly De Wolf

“Kleine propere gezellige winkel!”

Alissa co

“Leuk en verzorgd.”

Chris Temmerman

Meer reviews lezen…

Kringwinkel De Cirkel Zelzate: Duurzaam Winkelen in Zelzate

De Cirkel Zelzate, een kringloopwinkel gelegen in Zelzate, België, is een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, biedt deze winkel een ruim assortiment aan tweedehands producten en unieke programma’s voor haar klanten.

Wat kan je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij De Cirkel Zelzate kunnen bezoekers een breed scala aan spullen inleveren. Of je nu boeken, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, lever je een bijdrage aan duurzaamheid en recycling.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan De Cirkel Zelzate?

Bij een kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en staat van de producten. Controleer bijvoorbeeld of meubels en apparaten nog goed werken voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat De Cirkel Zelzate een ophaalservice biedt. Hierdoor hoef je geen zwaardere items zoals meubels zelf te vervoeren.

Hoe werkt De Cirkel Zelzate?

De Cirkel Zelzate is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, waarbij de winkel gesloten is op maandag en zondag. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:30. Tijdens je bezoek aan de kringloop kun je betalen met creditcards. De winkel heeft tevens een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor iedereen van harte welkom is.

Unieke programma’s en diensten

Naast het reguliere aanbod biedt De Cirkel Zelzate ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Een van deze services is de ophaalservice, die het voor klanten gemakkelijker maakt om grote items te doneren. Daarnaast kun je De Cirkel Zelzate volgen op social media, zoals Instagram, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. De kringloopwinkel is ook onderdeel van De Cirkel en heeft nog vijf andere filialen in België.

Als je in Zelzate bent en op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, breng dan eens een bezoek aan Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Hier vind je een breed assortiment aan tweedehands producten en geniet je van de voordelen van duurzaam winkelen. Help mee aan een circulaire economie en ontdek de schatten die verborgen liggen in deze kringloopwinkel.

Meer informatie over De Cirkel Zelzate en andere kringloopwinkels in Oost-Vlaanderen vind je op de website Kringloop-info. Volg ook de Facebook-pagina van De Cirkel voor updates en nieuws.

303 gedachten over “Kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Verkopen kapot gerief, als je er aan de kassa iets van zegt willen ze het niet meer terugnemen!! Was de winkel nog niet buiten gelopen! Onvriendelijk en niet meedenkend personeel. Jammer dat het personeel van de vroegere locatie weg is!! Ik kwam hier veel maar nu nooit meer! 5 euro voor een kapotte vaas is schandalig, en dan nog gecamoufleerd met stift

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zaterdag 21 okt dag van de kringloop,te koop vanaf 10 uur ,ik ging de vrijdag 20 okt alvast een kijkje nemen,vroeg ik aan een medewerker deze stoel is morgen te koop ?ja morgen de prijs is 30 euro maar ik ben niet akkoord tis te weinig er moet een nieuwe prijs op is vintage weet ge.Daar kwam de BAAS met een papiertje GERESERVEERD EN PLAKTE HET OP DEZE STOEL.Ik vroeg hoe kan dit nu het mag morgen pas verkocht worden Tja Is gereserveerd he MADAM ZEI DE MEDEWERKER onvriendelijk en zo oneerlijk in Zelzate.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fijne kringwinkel waar je steeds leuke spulletjes op de kop kunt tikken voor een heel democratisch prijsje! Deze is in ieder geval goedkoper dan in Gent. Er heen gaan is,voor mij althans, ook steeds n sociaal gebeuren. Er is altijd wel iemand waar je spontaan n praatje mee kan maken. Dit voorstaande schreef ik zon 4 jaar geleden…intussen zijn ze verhuist naar deze plek en eerlijk gezegd vind ik de sfeer helemaal anders, en dit niet in de positieve zin, dan voorheen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Ik vind het erg dat veel produkten volledig kapotgeslagen worden mijn zus kocht een klein glazen schaaltje een idem grote werd kapotgeslagen en in vuilnis geworpen zou men niet beter de goederen in een doos plaatsen gratis voor minderbehoeden ze krijgen toch alles gratis ik heb dit reeds meermalen gezien schande ….breng dan uw goederen maar binnen

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel Zelzate. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter