Kringloopwinkel KringLopik

Ontdek duurzaam winkelen bij KringLopik in Utrecht voor unieke boeken, meubels en meer, met een hoge klanttevredenheid!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Beste kringloopwinkel OOIT!!!!! Schatten zijn verborgen op plaatsen waar bijna niemand zal rijden Ik moet zeggen dat het niet in een drukke stad als Amsterdam of Den Haag ligt Maar de rit ernaar toe naar lopik is adembenemend!!! Zeker als je tussen de kleine “dorpjes” door rijdt Kleine straatjes tussen water en gras en prachtige natuur Kleine cafés en wat is een betere plek om te bezoeken Maak je klaar Want wat je in deze krinloop winkel kunt vinden, vind je alleen hier Nooit eerder ben ik op zo’n magische plek geweest En de mensen zijn zo welkom Buiten de winkel vind je heel veel kampeertenten ⛺️ en waterski’s watersportartikelen om te kopen Geweldig 👏 Geweldig 👏 geweldig 👏 Ik hoop dat niet iedereen zich hierheen haast, want al het goede dat ze hebben, zal uit de ramen vliegen Tal van LP- en tekenfilmcollecties Geweldig 🤩”

I R

“Een echte kringloop, en ook nog netjes ingericht, vriendelijke mensen. Ik vind het een aanrader, beter en leuker dan die wij in onze woonplaats hebben. Dus ik breng mijn overtollige spullen graag naar lopik en heb daar die paar km graag voor over”

Andre van der velde

“De beste kringloopwinkel die ik ken. Hoewel het pand wat ouder is zijn alle spullen keurig gesorteerd, schoner en ook nog goedkoper dan andere kringloopwinkels waar ik wel eens ben geweest.”

Albert Kok

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel KringLopik: Duurzaam Winkelen in Lopik

Kringloopwinkel KringLopik is een bekende kringloopwinkel in Lopik, een prachtige stad in de provincie Utrecht. Deze winkel is een ware schatkamer voor iedereen die houdt van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, is het duidelijk dat KringLopik geliefd is bij haar klanten. In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel en delen we meer informatie over de unieke programma’s, kortingen en andere diensten die zij aanbiedt.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel KringLopik?

Bij KringLopik kun je een breed scala aan spullen brengen. Heb je boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen of andere tweedehands items die je niet meer nodig hebt? Dan is KringLopik de perfecte plek om deze items een nieuw leven te geven en anderen er blij mee te maken.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel KringLopik?

Bij een bezoek aan KringLopik is het altijd belangrijk om goed op te letten. Het assortiment van een kringloopwinkel kan namelijk elke dag weer anders zijn. Het kan zomaar gebeuren dat je een uniek item tegenkomt dat je nergens anders kunt vinden. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze en om eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kringloopwinkel KringLopik?

KringLopik is geopend van maandag tot en met zaterdag. Je kunt op deze dagen langskomen en op je gemak tussen de verschillende afdelingen snuffelen. Het ruime assortiment omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen bij KringLopik draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel KringLopik biedt verschillende programma’s en diensten aan om jouw winkelervaring nog leuker te maken. Zo is KringLopik bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een parkeerplaats voor rolstoelgebruikers beschikbaar. Daarnaast accepteert de winkel diverse betaalpassen, is contactloos mobiel betalen mogelijk en kunnen creditcards worden gebruikt.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel KringLopik en volg de winkel op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en kun je inspiratie opdoen voor jouw bezoek aan deze geweldige kringloopwinkel.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel KringLopik of ben je op zoek naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Utrecht? Bezoek dan onze pagina over kringloopwinkels in Utrecht of ontdek specifiek de kringloopwinkels in Lopik.

Kringloop + Lopik, Kringloopwinkel + Lopik

56 gedachten over “Kringloopwinkel KringLopik”

 1. ★★★★☆

  Stelletje oplichters. Koop je een dicht geplakte vd van Doe maar het beste van zit er een cd disc B hees van ahoy in .in mijn ogen ben je dan gewoon een stelletje oplichters

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel KringLopik. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Aardige begroeting maar dat was het dan. Belachelijke prijzen voor heel veel rommel. Prullen die echt niet meer dan 25 cent waard zijn verkopen voor 1.95. Sowieso heel veel prijzen afronden op 95 is achterhaald. Ik snap filosofie van winkel/eigenaar niet. Zo duur, geen wonder dat er helemaal niemand rondliep. Deze kringloopwinkel kun je overslaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel KringLopik. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel KringLopik. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Best thrift store EVER!!!!! Treasures are hidden in places where almost not one will drive I must say it s not located in a busy city as Amsterdam or Den Haag But the drive there naar lopik is breathtaking !!! Specially when you drive between the little dorps Small streets between water and grass and beautiful nature Small cafes and what better place to visit Get ready Cause the things you may find in this krinloop winkel are only to be found here Never before I ve been in such a magical place And the people are so welcome Outside the store you will find a lot lots of camping tents and water skies water sport things to buy Awesome Awesome awesome Hope not everyone will rush here cause all the good stuff they have will fly out of the windows Plenty of LP and cartoon collections Amazing

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter