Kringloopwinkel Noppes IJsselstein

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes IJsselstein – kringloopparels van boeken tot meubels. Beleef het avontuur met geweldige vondsten!

Adres & contact

 • kringloop Noppes IJsselstein
  Nijverheidsweg 17, 3401 MC IJsselstein
 • Telefoonnummer: 030 307 1800

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Je mag er (nog) niet naar de wc ivm corona. Ondanks dat is het een prima winkel. Wel een beetje krap bij de paden, dus 1.5 meter afstand houden gaat niet altijd, maar het is prima te doen als het er niet te druk is.”

Roxanne de Jong

“Een nette kringloop winkel waar je nog leuke dingen kunt vinden, zoals Dvds voor 1,00 euro, is toch 0,50 euro cent goedkoper als d e kringloop de snuffelhoek.”

Henk Zwamborn

“Nette zaak, kleding keurig op kleur. Een aanrader.”

Claire Maree

Meer reviews lezen…

Noppes IJsselstein: De Ideale Plek Voor Jouw Duurzame Winkelen Avontuur

Bij Noppes IJsselstein, een kringloopwinkel gelegen aan de Nijverheidsweg 17 in 3401 MC IJsselstein, ben je aan het juiste adres voor een geweldige duurzame winkelervaring. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, heeft deze winkel veel te bieden aan liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat Kan Je Brengen Naar Noppes IJsselstein?

Bij Noppes IJsselstein kun je allerlei spullen naar de winkel brengen die nog in goede staat verkeren. Denk bijvoorbeeld aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het doneren van deze gebruikte items is niet alleen een geweldige manier om iets terug te doen voor het milieu, maar het helpt ook om anderen blij te maken met jouw pre-loved schatten.

Waar Moet Je Op Letten Bij Noppes IJsselstein?

Bij Noppes IJsselstein is het belangrijk om op te letten dat je goed kijkt naar de kwaliteit en de staat van de tweedehands spullen die je wilt kopen. Omdat alle items al eerder gebruikt zijn, is het essentieel om te controleren of ze nog steeds functioneel en in goede conditie zijn. Ook kan het handig zijn om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het aanbod voortdurend verandert. Zo weet je zeker dat je geen geweldige deals mist!

Hoe Werkt Noppes IJsselstein Precies?

Noppes IJsselstein, onderdeel van Kringloop Stichting Welkom, is dagelijks geopend en biedt een breed scala aan tweedehands producten. Van maandag tot en met zondag kun je hier terecht voor jouw duurzame winkelavontuur. Naast de fysieke winkel heeft Noppes IJsselstein ook een online aanbod op Marktplaats. Dit maakt het nog gemakkelijker om jouw favoriete tweedehands items te vinden.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Naast het reguliere assortiment biedt Noppes IJsselstein ook enkele unieke programma’s en services, waardoor deze kringloopwinkel nog aantrekkelijker wordt voor winkelliefhebbers op zoek naar koopjes. Het is zeker het vermelden waard dat Noppes IJsselstein regelmatig speciale kortingsacties organiseert, waardoor je nog meer kunt besparen op jouw aankopen. Ook is er een online shop beschikbaar waar je op je gemak kunt rondkijken en jouw favoriete tweedehands schatten kunt scoren.

Met een scala aan producten, vriendelijk personeel en een locatie die gemakkelijk te bereiken is, is Noppes IJsselstein dé plek voor duurzaam winkelen in IJsselstein. Breng een bezoek aan Noppes IJsselstein en ontdek zelf het plezier van de kringloopwinkelervaring!

109 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes IJsselstein”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Noppes IJsselstein. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  UPDATE! Noppes is weg uit IJsselstein! EINDELIJK!!!! Nu een prachtige kringloop genaamd Welkom. We voelden ons er ook welkom! Gunnende mensen die er werken en hun best doen voor iedereen. Dat arogante volk is weg. Mooie spullen voor normale kleine prijsjes, zoals het hoort, echt een kringloop! Kringloop Welkom zit in hetzelfde pand als noppes. Misschien niet zo netjes als noppes, maar wel superfijn! Houding van Noppes was ook niet netjes, met zn te dure prijzen. Hopelijk gaat Nieuwegein en Houten ook nog weg. Liever terug naar hoe het was! ———————————————————————————————— Op zondagmiddag, niemand in de winkel. Ze begroeten je met goedemiddag. Ik zeg nou zon goedemiddag is het niet, met zulke hoge prijzen! Oh nou u wist de deur te vinden, dan kan u ook weer gaan, was het antwoord. Heel goed! Zeker niet aan te raden, Schandalig! Alles netjes uitgestald, maar geen klanten!Fijne mensen zijn het daar van Noppes! Bah bah!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Noppes IJsselstein. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noppes IJsselstein. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vandaag voor het eerst en voorlopig ook voor het laatst hier geweest. Prijzen zijn niet reeel, veel te hoog in vergelijking met andere kringloopwinkels en het aanbod qua spullen is beperkt.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Noppes IJsselstein. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Noppes IJsselstein. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Je mag er (nog) niet naar de wc ivm corona. Ondanks dat is het een prima winkel. Wel een beetje krap bij de paden, dus 1.5 meter afstand houden gaat niet altijd, maar het is prima te doen als het er niet te druk is.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een nette kringloop winkel waar je nog leuke dingen kunt vinden, zoals Dvds voor 1,00 euro, is toch 0,50 euro cent goedkoper als d e kringloop de snuffelhoek.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Noppes IJsselstein. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Helaas. Slechte zaak. Veel aanbod, maar alles is erg prijzig, vooral de kleding. Artikel ruilen niet mogelijk. Service is ver beneden pijl en behulpzaamheid personeel ver te zoeken. Ik zou deze kringloop zeker weten links laten liggen. Erg gericht op commercie.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Deze kringloop ben ik zonder iets te kopen doorgelopen, wat een hoge prijzen. Bv puzzels voor 4,50 die nieuw 3 voor 10 euro zijn. Ik begrijp niets van de prijsstelling. Je krijgt alles voor nop binnen en bent vooral bezig er veel geld van te maken. In mijn ogen niet het idee van kringloop van gebruikte goederen. In vervolg sla ik deze over.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Noppes IJsselstein. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter