Kringloop Stichting Welkom in IJsselstein

Ontdek duurzaam shoppen in IJsselstein bij Kringloop Stichting Welkom – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer, elke dag open!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-20:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne kringloopwinkel, echter 1 dame die werkzaam is hier, is niet zo heel vriendelijk. Deze dame werkte hier ook al toen het nog Noppes was, lijkt wel of ze het niet echt naar haar zin heeft. Ze snauwt en doet boos, dat is niet alleen mijn ervaring. Mijn moeder van 80 heeft ook al een aanvaring met haar gehad. Is gewoon niet nodig. Verder personeel zeer behulpzaam en erg vriendelijk..”

sandra van den heuvel

“Vanmiddag zag ik dat ze bij Kringloop Welkom ook verzendpunt zijn van Homerr en DHL. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om even in de kringloop te snuffelen. Allerlei leuke (en goedkope) spulletjes gekocht. En een kastje, die ik samen met de dame achter de kassa in de auto heb gekregen. Grote klasse, super service! Voor herhaling vatbaar! Thanks Power Vrouwen!”

Jenny Rolink

“Super fijne winkel met erg lief personeel!! Word altijd warm ontvangen en erg vriendelijk geholpen… Ga die lieve blonde mevrouw erg missen de a.k tijd en wens haar heel veel sterkte!! Wat een kanjer!! “Ga je weer zien””

S.B. Zwijnenburg

Meer reviews lezen…

Kringloop Stichting Welkom: Duurzaam Winkelen in IJsselstein

Kringloop Stichting Welkom is een kringloopwinkel gevestigd in IJsselstein, een stad in de provincie Utrecht. Deze gezellige winkel is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met zondag. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Kom dan snel langs en ontdek het brede assortiment aan tweedehands producten.

Wat kun je brengen naar Kringloop Stichting Welkom?

Bij Kringloop Stichting Welkom kun je terecht met allerlei tweedehands spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek of speelgoed hebt, ze nemen het graag van je over. Het brengen van je spullen naar de kringloopwinkel zorgt ervoor dat deze een tweede leven krijgen en niet onnodig op de afvalberg belanden. Zo draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Stichting Welkom?

Bij het bezoeken van Kringloop Stichting Welkom zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats heeft. Zo kunnen mindervalide bezoekers zonder problemen de winkel betreden. Daarnaast accepteert de winkel betalingen met betaalpassen, waardoor je gemakkelijk je aankopen kunt afrekenen. Let ook op het personeel, waar vaak positief over gesproken wordt in reviews. Ze staan klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kringloop Stichting Welkom?

Kringloop Stichting Welkom heeft een uniek systeem waarbij je niet alleen in de winkel kunt shoppen, maar ook online via Marktplaats. Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit huis tweedehands spullen te kopen. Daarnaast organiseert Kringloop Stichting Welkom regelmatig speciale acties en programma’s. Zo zijn er verschillende kortingsdagen waarop je extra voordelig kunt winkelen. Ook biedt de winkel bezorging aan, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen.

Kringloop Stichting Welkom is een geweldige plek in IJsselstein waar je duurzaam kunt winkelen. Met een gevarieerd aanbod aan producten, vriendelijk personeel en unieke programma’s en kortingen, is dit dé plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Breng een bezoekje aan de winkel of bekijk het online aanbod op Marktplaats. Help mee aan een groenere wereld en ontdek de schatten die je bij Kringloop Stichting Welkom kunt vinden!

50 gedachten over “Kringloop Stichting Welkom in IJsselstein”

 1. ★★★★☆

  Het duurt altijd erg lang. Iets wat in een normale winkel door 1 persoon gedaan wordt doen hier 2 medewerkers waardoor er giga lange rijden ontstaan. Een dhl pakket ophalen kost je al gouw 15 tot 20 minuten. Helaas zijn er geen andere opties voor dhl in Ijsselstein of heb je geen keuze. Een rij zoals hier op de foto is geen uitzondering…

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  One package was lost here. Never received shipping confirmation. Pay close attention people before you leave that building! Package was suddenly lost . And you have to wait a very long time at the counter to be helped. Blonde old lady with a short haircut is very unfriendly.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vandaag bij ons een mooi maar heel zwaar breed hoog laag bed opgehaald.. Zware klus voor twee erg aardige mannen. Verdienen meer dan een compliment. Bedankt!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Welkom. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wie is die blonde vrouw ,wat is haar functie?? Zo intens onaardig. Dat kan toch niet getolereerd worden. Ik zelf geen last van haar maar hoorde haar tekeer gaan tegen een klant. Onbegrijpelijk, meisje had gewoon een normale vraag gesteld.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Welkom. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Nice shop if you dont have a lot of money. Only was treated poorly by the staff. 1 lady who works here is always rude and not friendly.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ik raad het verzenden van pakketten via Homerr af, er zijn drie pakketten verzonden. Ik heb geen bevestiging ontvangen en de pakketten zijn verloren gegaan. toen ik vroeg om de pakketten opnieuw te controleren en te scannen, kreeg ik een niet-vriendelijke service … Ik raad het niet aan!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Sinds het laatste half jaar erg onvriendelijk personeel, vooral de gene die zegt de taxateur te zijn. Prijzen schieten ook de pan uit. Hoofdrekenen kunnen ze niet je bent zomaar een paar euro duurder uit als je niet oplet, of ze maken er zelf maar even een andere prijs van. Ik kwam er altijd met veel plezier maar mij zie je daar niet meer.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een hele leuke kringloopwinkel waar de spulletjes ook echt voor kringloopprijzen worden aangeboden. Handig dat er ook een DHL en Homerr punt zit. Op een enkeling na werkt er behulpzaam en vrolijk personeel.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Vanmiddag zag ik dat ze bij Kringloop Welkom ook verzendpunt zijn van Homerr en DHL. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om even in de kringloop te snuffelen. Allerlei leuke (en goedkope) spulletjes gekocht. En een kastje, die ik samen met de dame achter de kassa in de auto heb gekregen. Grote klasse, super service! Voor herhaling vatbaar! Thanks Power Vrouwen!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting Welkom. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Hoi danielle helaas gaat t minder met mij maar ik wens je veel geluk met een nieuw begin. Grt Dirk (KIKKERMAN) ENNE TOP WINKEL HIER!!

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Nice cycle, cozy, affordable and always a nice cup of tea or coffee with something tasty. Great volunteers who are fully committed. I do miss Trude and Danielle…….

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Welkom. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Fijne kringloopwinkel, echter 1 dame die werkzaam is hier, is niet zo heel vriendelijk. Deze dame werkte hier ook al toen het nog Noppes was, lijkt wel of ze het niet echt naar haar zin heeft. Ze snauwt en doet boos, dat is niet alleen mijn ervaring. Mijn moeder van 80 heeft ook al een aanvaring met haar gehad. Is gewoon niet nodig. Verder personeel zeer behulpzaam en erg vriendelijk..

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter