Kringloopwinkel Zwaan in Nieuw-Vennep

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Zwaan in Nieuw-Vennep – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer met positieve beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote kringloop, prijzen worden grotendeels bij de kassa bepaald. Niet super goedkoop. Parkeren op eigen terrein en op straat. Behulpzaam prettig personeel. Stripboeken op meerdere lokaties. Nette strips. Elpees zijn van wisselende kwaliteit, maar kosten maar een euro. Kleding redelijke kwaliteit. Meubel hal is beetje rommelig. Betere spullen staan rond de kassa.”

Rens Velden, van der

“Dit is nou zo’n “echte” kringloop. Goed zoeken en je vind altijd wel wat. Vind zelf het overzichtelijker als dingen geprijst zijn en dat werd hier niet gedaan, maar dan neem je het mee naar de balie en wordt je blij verrast met een eerlijke prijs. De mevrouw die mij hielp was attent en was geintereseerd in wat ik ging doen met m’n spulletjes.”

Julia Lancel

“Redelijk formaat kringloop. Beetje stoffig wel. Grootste pijnpunt is het ontbreken van prijslabels in sommige gevallen. (bordspellen etc),. en de onhandige openingstijden (tot 17u) Verder veel boeken, dvds, glaswerk, kleding,. en een aparte meubelhal. Zoals de meeste kringlopen is het lekker rommelig dus kan je flink snuffelen.”

Thomas Hansen

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Zwaan: Duurzaam Shoppen in Nieuw-Vennep

Winkelbezoek mogelijk

Kringloop de Zwaan is een van de bekendste kringloopwinkels in Nieuw-Vennep. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands items, variërend van boeken tot meubels en van kleding tot huishoudelijke apparaten. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is het duidelijk dat veel mensen tevreden zijn met hun winkelervaring bij Kringloop de Zwaan.

Wat kan je naar Kringloopwinkel Zwaan brengen?

Als je items hebt die je niet meer nodig hebt, maar te goed zijn om weg te gooien, kan je ze naar Kringloop de Zwaan brengen. Denk aan gereedschappen, speelgoed, muziek, meubels, kleding, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten en boeken. Door deze items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving door recycling en hergebruik te bevorderen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Zwaan?

Bij het winkelen in Kringloop de Zwaan is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. De reviews van klanten benadrukken vaak de prijzen van de items, de ruime selectie aan boeken en het uitgebreide assortiment. Daarnaast worden ook meubels genoemd als populaire items die beschikbaar zijn bij deze kringloopwinkel. Het is de moeite waard om goed rond te kijken en de tijd te nemen om iets te vinden wat bij je past.

Hoe werkt Kringloop de Zwaan?

Kringloop de Zwaan werkt op een eenvoudige manier. Je kunt je tweedehands items naar de winkel brengen, waar ze zullen worden beoordeeld op hun verkoopbaarheid. Als de items geschikt zijn voor verkoop, worden ze in de winkel geplaatst en kun je ze tegen een aantrekkelijke prijs kopen. Daarnaast biedt Kringloop de Zwaan verschillende diensten en faciliteiten, waaronder een bezorgservice, de mogelijkheid om goederen in te nemen en parkeergelegenheid.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloop de Zwaan heeft ook unieke programma’s en kortingen om klanten aan te trekken. Zo is er bijvoorbeeld een spaarprogramma waarbij je punten kunt verdienen bij elke aankoop, om vervolgens korting te krijgen op toekomstige aankopen. Daarnaast worden er regelmatig speciale kortingsacties georganiseerd, waarbij je nog voordeliger kunt winkelen. Volg Kringloop de Zwaan op Facebook om op de hoogte te blijven van deze speciale aanbiedingen en om het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen te ontvangen.

Bij Kringloop de Zwaan in Nieuw-Vennep kun je genieten van duurzaam winkelen. Breng je tweedehands items naar deze kringloopwinkel en vind zelf geweldige items die een tweede leven verdienen. Met een rolstoelvriendelijke ingang en parking is Kringloop de Zwaan toegankelijk voor iedereen. Mis deze geweldige winkelervaring niet! Plan een bezoek aan Kringloop de Zwaan en ontdek schatten die op jou wachten.

Adres: Staringstraat 32, 2152 CX Nieuw-Vennep

Openingstijden: – Maandag t/m zaterdag: 11:00-17:00 – Zondag: Gesloten

150 gedachten over “Kringloopwinkel Zwaan in Nieuw-Vennep”

 1. ★★★★☆

  I bring good stuff here every month. But I am very shocked by the prices that are being asked! Also on pre-priced items!! I also wonder where the proceeds go.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Zwaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Deze kringloopwinkel is gevestigd in een grote bedrijfsloods. Er is een uitgebreide goed gesorteerde boekenafdeling, de films op DVDs staan alfabetisch gerangschikt. Ook de andere afdelingen zijn goed gesorteerd. De kleding afdeling is ook uitgebreid. De meubelen staan in een tweede loods. Ik vond het een geslaagd bezoek.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Toen ik nog in Nieuw Vennep woonde ging ik er met enige regelmaat heen, leuke koopjes scoren. We hebben er ook het een en ander gebracht, na ee zolder opruiming. Maar het gaat erg achteruit met de Zwaan, de prijzen worden steeds hoger vooral op de boeken, ik ga tegenwoordig naar de concurrent daar betaal ik veel minder en het scheelt ook een stuk rijden nu heb ik er 3 in de buurt. Maar prijs kwaliteitverhouding klopt geen barst van. ik weet niet wie de prijzen bepaald, maar die moet weer terug naar school of in de economie boeken duiken.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Belachelijk duur!!! Veel troep en daar nog geld voor vragen. Wel veel keuze maar ze kunnen je bizar aan kijken als je aangeeft het veel te duur is.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Op zich een hele mooie kringloopwinkel maar de prijzen zijn voor sommige artikelen veel hoger dan bij andere kringloopzaken in de regio.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Some good stuff, I collect films. However, the old Asian lady who s always at the counter will most certainly try to overcharge and rip you off as prices are not always clear. She judges books by the covers so to speak. Even though on my last visit I saw the prices behind the counter she still tried to lie and say they are old prices even though she was clearly talking to a colleague in Dutch telling her that the prices are there. Maybe she thought I didn t understand as I used English while talking. Silly her. It s not the first time I ve been ripped off there either so I won t be going back. There are two great thrift stores in Hoofddorp near Gamma, go there instead. Much more pleasant service, prices clearly stated and collection is vaster.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Zwaan. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Grote kringloop, prijzen worden grotendeels bij de kassa bepaald. Niet super goedkoop. Parkeren op eigen terrein en op straat. Behulpzaam prettig personeel. Stripboeken op meerdere lokaties. Nette strips. Elpees zijn van wisselende kwaliteit, maar kosten maar een euro. Kleding redelijke kwaliteit. Meubel hal is beetje rommelig. Betere spullen staan rond de kassa.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Zwaan. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Vanmorgen gebeld om een spaarpot apart te laten zetten zodat ik die later op de dag kon komen ophalen. De medewerkster had de spaarpot apart gezet werd aan de lijn verteld. Eenmaal aangekomen bij de kringloop werd mij door een onvriendelijke man verteld dat er geen spullen apart gezet konden worden en dat de spaarpot is verkocht. Er is nooit aan de telefoon gezegd dat apart zetten niet kon en ik kom van ver naar de kringloop speciaal om deze op te komen halen. Ik vind dit een belachelijke situatie en ga zeker niet meer naar deze kringloop toe. ze zijn sinds de lockdown belachelijk duur geworden en de vriendelijkheid is ver te zoeken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Zwaan. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Zwaan. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter