Kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen

Ontdek duurzame vondsten bij Kring-in-loop Limmen – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer in Noord-Holland. Hergebruik op zijn best!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heerlijk struinen, voel me hier net een archeoloog: heel veel spullen boven op elkaar en goede prijzen. Een aantal zaken vond ik echt te duur, maar andere dingen weer te goedkoop.”

Peter Siegel

“Vanmiddag voor het eerst daar binnen geweest. Wat een super leuke kringloopwinkel. Netjes, mooi opgezet en erg lage prijzen. De leukste kringloopwinkel van de ijmond en omgeving”

Richard Koning

“Een kringloopwinkel zoals een kringloop hoort te zijn , met leuke spulletjes en prulletjes , en ook nog eens leuke prijsjes , zeker de moeite waard 👍 …”

Anja Niesten

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kring-in-loop Limmen

Kring-in-loop Limmen is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Limmen, Noord-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen en bevordert duurzaam winkelen. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten bij Kring-in-loop Limmen? Lees dan verder!

Wat kan je brengen naar Kring-in-loop Limmen?

Bij Kring-in-loop Limmen kun je verschillende items doneren, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het doneren van je spullen aan deze kringloopwinkel is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar helpt ook anderen in de gemeenschap.

Waar moet je op letten bij Kring-in-loop Limmen?

Als je naar Kring-in-loop Limmen gaat, is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag, met openingstijden van 10:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is. Bij Kring-in-loop Limmen zijn er rolstoelvriendelijke faciliteiten, waaronder een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Hoe werkt Kring-in-loop Limmen?

Bij Kring-in-loop Limmen kun je tweedehands artikelen kopen die nog in goede staat verkeren. Het assortiment van de winkel bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door tweedehands spullen aan te schaffen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Kring-in-loop Limmen accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere assortiment en de diensten, biedt Kring-in-loop Limmen ook diverse unieke programma’s en services aan. Zo is er bijvoorbeeld een innamepunt waar je goederen kunt achterlaten die je wilt doneren. Daarnaast is er een ophaalservice beschikbaar voor grotere items die je niet zelf kunt vervoeren. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, is de winkel bereikbaar per OV.

Kring-in-loop Limmen houdt regelmatig updates op social media, zoals Instagram. Volg de kringloopwinkel op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in Noord-Holland? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina. Kring-in-loop Limmen is slechts een van de vele geweldige kringloopwinkels in deze provincie.

Bij Kring-in-loop Limmen kun je genieten van duurzaam winkelen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de gemeenschap. Bezoek deze kringloopwinkel in Limmen en ontdek de schatten die er op je wachten!

22 gedachten over “Kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Kring-in-loop Limmen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wat een overzichtelijk en zeer uitgebreide winkel. Alles keurig in stellingen of rekken en een zeer gezellige sfeer. Voor ieder wat wils !

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Erg leuke wisselde spullen ook nieuw spul. 2 mooie nieuwe dames tassen gekocht en ook nw. Zonnebrillen. Ben je in de buurt ga dan de langs.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Kring-in-loop Limmen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Heerlijk struinen, voel me hier net een archeoloog: heel veel spullen boven op elkaar en goede prijzen. Een aantal zaken vond ik echt te duur, maar andere dingen weer te goedkoop.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij Kring-in-loop Limmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Kring-in-loop Limmen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Kring-in-loop Limmen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een kringloopwinkel zoals een kringloop hoort te zijn , met leuke spulletjes en prulletjes , en ook nog eens leuke prijsjes , zeker de moeite waard

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Respect voor de jongens die de kamers van mijn schoonvader hebben ontruimd. Ze zijn 6 1/2 uur bezig geweest. Alles zag er prima uit na afloop

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Vanmiddag voor het eerst daar binnen geweest. Wat een super leuke kringloopwinkel. Netjes, mooi opgezet en erg lage prijzen. De leukste kringloopwinkel van de ijmond en omgeving

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Kring-in-loop Limmen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter