Kringloopwinkel Noppes Velserbroek

Ontdek duurzame vondsten bij Noppes Velserbroek – kringloopparels van boeken tot meubels. Jouw schatzoeken start hier!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Socialmedia

In het kort:

“Bijzonder tevreden en positief zijn wij over Noppes Velserbroek. We boden een fitness apparaat aan via de website en werden meteen al gebeld voor het maken van een ophaal-afspraak. Voorgesteld werd dat wij op de dag van afhalen ook nog even vooraf zouden worden geïnformeerd hoe laat precies de spullen werden opgehaald. En die belofte is volledig waargemaakt. Ongeveer een half uur van tevoren (afspraak) werden we gebeld dat ze rond half elf zouden langskomen. Dat gebeurde dan ook stip. Ook de ophaaldienst was vriendelijk en bedankte hartelijk voor het aangeboden apparaat. Dat is nog eens klantenservice pur-sang.”

Ruud Braams

“Vanmorgen een bezoek gebracht en was blij verrast. Hier werken mensen met liefde en passie. Lekker fris en alles met creativiteit ingedeeld. Ik ben daar door een team leidster rondgeleid en deze dame was een en al passie.Waar vind je nog zulke mensen die dit werk met zoveel liefde doen.Ik ben toch al een Noppes fan want ik ken alle filialen van Noord Holland en ze hebben allemaal wel iets eigens”

Joop Kruup

“Dit is een grote kringloopwinkel met meerdere verdiepingen. Op de begane grond staan meubels en kleding, alsmede een aantal vitrines met curiosa. Op de eerste verdieping hebben ze een grote boeken afdeling, dvd’s, speelgoed, keukenspullen en electra. De prijzen zijn ok, rond de winkel is genoeg ruimte om te parkeren. Bereikbaarheid is prima.”

David Vliegen

Meer reviews lezen…

Noppes Velserbroek: Dé Kringloopwinkel in Velserbroek

Noppes Velserbroek is een bekende kringloopwinkel gelegen in het charmante Velserbroek. De winkel is elke dag van de week geopend, van maandag tot en met zondag. Als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur, bekijk dan snel de openingstijden van deze kringloopwinkel hieronder.

Heb je vragen over de winkel of wil je contact opnemen met Noppes Velserbroek? Dan kun je dit doen via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Bovendien hebben we ook een compleet overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland voor jou verzameld.

Wat kun je vinden bij Noppes Velserbroek?

Bij Noppes Velserbroek kun je een breed scala aan tweedehands items vinden, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze!

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Bijzondere programma’s en diensten

Noppes Velserbroek biedt ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Bereikbaar per OV: De winkel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Bezorgservice: Je kunt je aankopen thuis laten bezorgen.
 • Inname goederen: Je kunt ook je eigen spullen doneren of verkopen aan Noppes Velserbroek.
 • Koffiehoek: Geniet van een heerlijk kopje koffie tijdens het winkelen.
 • Parkeerplaats: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
 • Rolstoelvriendelijke ingang, lift en parking: Noppes Velserbroek is toegankelijk voor mindervaliden.

Noppes Velserbroek op social media

Mis geen enkele update over Noppes Velserbroek en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Via de social media kanalen blijf je altijd op de hoogte van nieuwe spullen en interessante aanbiedingen.

Meer over Noppes Kringloopwinkel

Noppes Velserbroek maakt deel uit van Noppes Kringloopwinkel, een bekende keten van kringloopwinkels. Ontdek de 14 andere filialen van Noppes Kringloopwinkel verspreid door heel Nederland. Waar je ook bent, je kunt altijd genieten van het plezier van duurzaam winkelen bij een Noppes Kringloopwinkel.

Dus, als je op zoek bent naar leuke tweedehands spullen in Velserbroek, breng dan zeker een bezoek aan Noppes Velserbroek. Deze kringloopwinkel heeft een breed assortiment, unieke programma’s en een vriendelijk personeel dat je graag helpt. Maak een maatschappelijk verantwoorde keuze en geniet van duurzaam winkelen bij Noppes Velserbroek!

280 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Velserbroek”

 1. ★★★☆☆

  Wat een prijzen! Een simpele houten tafel met de nodige gebruikerssporen, ruim 220 euro! Vrijwel dezelfde tafel bij Noppes Beverwijk 45 euro. Een tweezits bank, 175 euro. Dit soort prijzen kan je toch niet meer uitleggen als kringloopwinkel? Personeel is onvriendelijk en vooral die vent met dat hoge stemmetje mag wel een beetje indimmen tegen de klanten. Bah bah, tot een jaar geleden een best leuke winkel, maar rij nu toch liever naar Beverwijk of een andere kringloop winkel..

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Kleding is veel te duur. Ben na tien minuten weggegaan. Niet leuk meer voor de kleine portemonnee, waar kringloopwinkels oorspronkelijk toch voor bedoeld zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Je ziet de waardering afnemen voor Noppes in Velserbroek. De prijzen zijn veel te hoog. Voor elektronica zijn de prijzen onvoorstelbaar hoog. Dan blijf je ermee zitten. Een voorbeeld: Een oude (vintage) Philips radio niet getest en zonder garantie aanbieden voor 52.50 euro. Terwijl dat toch heel makkelijk is, het is alles-in-1. Speelgoed is voor de helft stuk of missend. Losse dingen van Playmobil zijn ontzettend duur.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Unbelievable rude staff and the Dutch people here are very disrespectful and Rude! And the prices are overboard and expensive! Dont recommend going here and save your money because it isnt hygienic and clean.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Ik ga niet meer naar Noppes behalve een enkele keer voor de boeken. Het is allang geen kringloopwinkel meer zoals het was dat mensen met een achterstand een werkplek hadden. Het is nu gewoon een keten dat keihard 100% winst maakt met gratis spullen! De spullen zijn echt belachelijk duur en zijn net als supermarkten ook aan inflatie onderhevig blijkbaar. Cd s waren eerst 50 cent, toen 1 nu 1,05. Bekende spullen die van Action of Ikea komen, zijn bijna dezelfde prijs of zelfs nog wat duurder. Kapotte, vale of verwassen kledingstukken zijn echt belachelijk duur en vooral als het een bekend merk is. ook is kleding voorzien van een verklikker. Serieus?! ze maken 100% winst en nog zijn ze bang dat iemand een oud verwassen shirtje meeneemt? onvriendelijk personeel.met name Eucalypta bij de kassa is is zeer onvriendelijk en heeft overal commentaar op en doet of het haar winkel is. Iemand liet per ongeluk een vaasje vallen en daar werd zij boos om en zei tegen de klant dat die het moest betalen!

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Was voorheen een leuke kringloopwinkel met redelijk dure prijzen. Nu na een halfjaar weer geweest en ben enorm geschrokken van de bizar dure prijzen. Veel spullen zijn ook beschadigd of zichtbaar gebruikt, zelfs op marktplaats worden deze belachelijke prijzen niet gevraagd. Het is voor mensen met een kleine beurs totaal niet interessant om hierheen te gaan. De action is veel goedkoper dan deze kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Belachelijke prijzen, denken verstand te hebben van merken . Vragen voor merkkleding de hoofdprijs.. Slast nergens meer op. De schoenen zijn helemaal achterlijk geprijsd..

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Net als die andere kringloopwinkel in Velserbroek heeft dit niks maar dan ook niks met de verkoop van tweede hands spullen te maken. Ik weet ook niet wie hier de verkoopprijzen bepaald of verzint maar dit is veel te duur. Op marktplaats of andere sociale media groepen koop je goedkoper en betere spullen. Ze nemen nog niet de moeite om de spullen schoon te maken. Het gaat rechtstreeks van het afleverepunt de winkel in. 1 ster is ook voor deze winkel 1 ster teveel.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Edit 2023: Vroeger was het hier leuk shoppen, aan waren ze zeker niet de goedkoopste. De prijzen zijn dermate gestegen dat nieuw kopen eigenlijk goedkoper is. Snuffelen voor bijvoorbeeld tafeltje (Lack van Ikea ) levert op dat deze 2 euro onder de nieuwprijs wordt verkocht. Maar dan vol krassen en kringen. Shirtjes die oorspronkelijk van de Action komen worden zelfs boven de nieuwprijs verkocht. Mijn oorspronkelijke review 2017: Nette winkel, frisse kleding, leuke meubels en gesorteerde boeken. Niet de goedkoopste…

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Ik dacht kom, ik probeer het nog eens. Maar werkelijk weer niet te geloven! Bij binnenkomst zag ik al een super leuk vintage bankje, dat mag best wat kosten toch? 200/250, euro dacht ik .. Nou, dat proberen ze voor maar liefst 1500,- te verkopen. Sorry hoor, die zijn niet goed. Noppes!?!?! Maak daar maar vermogen van! Het bewijs dat ze echt veel te duur zijn kun je goed boven zien. Er zit totaal geen verloop meer in al die gratis verkregen spullen. Het staat stampvol! Dus keuze zat, maar wel heel veel geld meenemen.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Dit is geen kringloopwinkel meer maar gewoon een winkel met ouwe spullen ze hebben op HVC terrein een container staan waar je normaal je grof afval dumpt zegt eigenlijk alweer genoeg jammer het is nu een keten geen leuke snuffel winkel meer. Update zie meerdere 1 sterren reviews nogmaals jullie leren er niets van toch nog even geweest zelfs coax kabeltjes uit een doe het zelf pakket 2 euro ga je schamen en lees je 1 sterren reviews

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Vinyls are becoming too expensive for what they are and the conditions they are, 5 for a normal record but the sleeve is badly damaged this is a joke

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Komen agressief over en pakken spullen uit je handen als het niet geprijsd is en gooien het in een hoek!.nog nooit zo iets mee gemaakt!

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Hopeloze kringloop, alles is schrikbarend duur en is het een beetje bijzonder dan word de prijs nog hoger. Schijnbaar zijn er mensen die het er voor betalen maar dit heeft niets met tweedehands of kringloop meer te maken.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noppes Velserbroek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Werkelijk niet te bevatten dat we in een wegwerpmaatschappij zoiets goeds als de kringloop hadden bedacht. Maar dan 78,- voor een klein, notabene kapot manou stoeltje?!?!?!?! En 10,50 voor een aardenwerkenschaaltje?!?!?!?! Sorry, maar daar heb ik echt geen begrip voor. Dat zijn hogere prijzen dan nieuw! Bij Xerox betaal je 49,50 voor een nieuw bamboe stoeltje. Bespaar je de moeite en sla deze kringloop maar over.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter