Kringloopwinkel Hilversum Kringloper

Kringloopwinkel Hilversum van de Kringloper. Deze kringloop in Hilversum staat gewoon in een woonwijk en heeft behalve de begane grond ook een souterrain. De winkel is heel apart ingericht. Er zijn diverse scheidingswanden voorzien van leuke detaillering en bogen. Alles in zachtgeel/oranje kleur geschilderd. De kledingafdeling verdient uw onverdeelde aandacht!  Er is gratis parkeerruimte voor fiets en auto voor de deur.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Review

“Geweldige en heel grote winkel met veel variatie: de standaard dingen zoals kleding, boeken, meubels, kunst en servies maar ook dingen als wastafels, tuinstoelen, houtwerk, wieldoppen etc etc. Eens dat de prijskaartjes soms wat aan de hoge kant zijn, ook in vergelijking met andere kringloopwinkels. Maar eenmaal aan de kassa betaalde ik ineens maar 1/4e van de waarde! Ik checkte het nog maar hij zei simpelweg dat ie de prijzen had verlaagd. Dus ik was dolgelukkig! Geen idee alleen of dit bij iedereen aan de kassa zo zou gaan… Maar dit was top!”

Suzanne Rutten

“Goed ingerichte kringloop, kwam er alleen pas achteraf achter dat er ook nog een kelder is. Aanbod is wel duidelijk minder dan in andere vestigingen van dezelfde keten. Ligt waarschijnlijk aan de locatie. Ik vind hun boekenprijzen wat vreemd, ze rekenen een percentage van de nieuwprijs waardoor je bijvoorbeeld 3,65 betaalt voor een boekje van 130 bladzijden wat bij een andere kringloop een euro zou zijn. Keukenspullen vond ik dan wel weer heel redelijk geprijsd.”

Daphne Iris

“Als je grote meubels en kasten en stoelen zoekt dan kom je thuis in deze kringloopwinkel. Wél wat achteraf gesitueerd en beperkt qua parkeergelegenheid is het toch een grote kans van slagen! Ben er overigens goed in geslaagd toen ik er was: mooie boeken gescoord! Zondermeer een begrip voor met name de inwoners van Hilversum denk ik.”

Egbert Wientjes (Business Connector)

Meer reviews lezen…

Indeling en sortering

Op de begane grond treffen we vooral servies en meubelen aan, de bedden etc. staan achter de scheidingswand achterin. Beneden in de kelder vinden we kleding, boeken/platen en een hoek met metaal: fietsen, automaterialen etc..

Echt opvallend is de prachtige kledingafdeling, uitnodigende kledingsets in het midden van de ruimte onder achtkantige luifels. Langs de wanden ruime kledingvakken met indirecte verlichting. Zelfs een heus schoenenzitje ontbreekt niet. Geen propvolle rekken, maar een normale hoeveelheid. De accessoires, zoals riemen en stropdassen, zijn stijlvol gepresenteerd op mooie rekjes.

Speelgoed

Doorsnee hoeveelheid speelgoed bij Kringloopwinkel Hilversum, de puzzels staan verticaal in de kast, dat is wel een handige manier om te voorkomen dat je al te veel moet spitten en graven.

Meubels

De meeste meubels staan in huiskamers opgesteld, enkele objecten ‘zwerven’ los bij Kringloopwinkel Hilversum op een onduidelijke plaats. De verklaring hiervoor is de beperkte opslagruimte in het magazijn en het grote aanbod dat men hier heeft. Noodgedwongen moeten er dan weleens stukken ‘alvast even’ in de winkel worden gezet.

Servies

Opvallend leuke afdeling, de glazen staan in groepen bij elkaar, creatief een aantrekkelijk gepresenteerd op spiegels, dat geeft een luxe uitstraling. Sommige groepen zijn op kleur gesorteerd en dat zorgt voor eenheid. Bij Kringloopwinkel Hilversum is duidelijk iemand aan het werk die er plezier in heeft!

Boeken en platen

Deze afdeling vindt u in de kelderverdieping. De platen zijn alleen onderverdeeld in klassiek en overig, zodat je behoorlijk veel platen moet doorsnuffelen om te vinden wat je zoekt. Indeling maken op bv. pop, Nederlands, hardrock, jazz, cabaret/kleinkunst?
Op de boekenafdeling is wel een duidelijker rubricering, het aanbod is goed en er zijn 3 goede leestafels. (Jammer dat de afdeling qua geluid wat onrustig is, naast de metaalafdeling waar flink gescharreld wordt in bakken en dozen.)

Bruingoed en witgoed

Beetje eenzijdig aanbod: veel -ouderwetse- monitoren en computers een aantal TV’s in een grote, L-vormige stellingkast. De kast voor audio was nagenoeg leeg, dus als u misschien nog een goed setje overcompleet heeft, zijn ze er hier vast blij mee!

Prijs-kwaliteitverhouding

Gewoon goed spul voor lage prijzen.

Personeel

Kringloopwinkel Hilversum de Kringloper werkt met personeel van de Tomingroep.

Kringloopwinkel Hilversum heeft:

 • een of meer paskamers
 • koffie, thee of fris(of via automaat)
 • ook versnaperingen (of via automaat)
 • geen bezoekerstoiletten
 • een bovenverdieping met lift of voorziening voor gehandicapten
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal
 • een website
 • regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

Voor de gratis ophaalservice belt u met 0900-8998180
Men organiseert volgens de website zo nu en dan ook wel een veiling.
Bij sommigen ook nog bekend al “Goois Goed”.

Opvallend item

Een mooie bewerkte hal spiegel, maar die werd direct verkocht!

Zelf gekocht

 • CD: Herman van Veen & The Rosenberg Trio – Je zoenen zijn zoeter € 1,00

457 gedachten over “Kringloopwinkel Hilversum Kringloper”

 1. ★★★★☆

  Echt mijn favoriete Winkel! Ik kom hier heel vaak en er is altijd wat te vinden. De prijzen zijn redelijk en het personeel is heel aardig. Ook stond ik en keertje bij de kassa en kreeg ik opeens zonder reden 50% korting! Ik zou het zeker aanraden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Very nice, lots of interesting things, cool plates and cups. Quite a large store, you can choose a lot of interesting things. The only minus is payment only by card.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij De Kringloper Hilversum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Erg duur geworden, veel dingen zijn dan ook nog eens stuk. Soms worden dingen van bv Action verkocht voor een hogere prijs dan het oorspronkelijk kostte.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Was asked by a UK friend to source an original Chocomel glass. Was about to give up finding one after sifting through shelves of glasses and then found one in a crate on my way out. So Happy!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  If you re looking for used furniture this is go to place. They have a good maintained used furnitures which is cheap considering quality. They also deliver to your house charging some transportation charge that s minimal as well.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Geweldige en heel grote winkel met veel variatie: de standaard dingen zoals kleding, boeken, meubels, kunst en servies maar ook dingen als wastafels, tuinstoelen, houtwerk, wieldoppen etc etc. Eens dat de prijskaartjes soms wat aan de hoge kant zijn, ook in vergelijking met andere kringloopwinkels. Maar eenmaal aan de kassa betaalde ik ineens maar 1/4e van de waarde! Ik checkte het nog maar hij zei simpelweg dat ie de prijzen had verlaagd. Dus ik was dolgelukkig! Geen idee alleen of dit bij iedereen aan de kassa zo zou gaan… Maar dit was top!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  heel vriendelijk personeel. enige nadeel is dat er op sommige afdelingen onvoldoende kennis is over de waarde, waardoor producten belachelijk geprijst zijn

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Goed aanbod maar helaas erg duur geworden. Er hangen tassen van 40 die er al weken hangen en inderdaad geprijsd alsof ze op marktplaats staan.. waardoor ik zeker minder vaak langskom. Gelukkig zijn de medewerkers altijd erg vriendelijk!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Het achterliggende doel is duidelijk en ik draag graag m n steentje bij aan dit soort projectwinkels. Maar de prijzen zijn niet kringloopwaardig. Overigens kan ik alleen oordelen over de boeken.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Het is al genoemd (misschien te vaak). Het is te duur. Assortiment is redelijk of goed. Waarschijnlijk ook door de hoge prijzen. Als je thuis bent in bepaalde goederen, zie je dat prijzen 50 tot 100% hoger liggen dan op bijv. Marktplaats. En via Marktplaats kun je het eventueel nog goedkoop laten verzenden ook.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Love coming here with my boyfriend to browse things. We always find something we like. Got this nice Miffy plushie for only 50ct! Also got this pretty cool tapestry for only a few which was in between the scarfs downstairs. Leuk !

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Kringloper Hilversum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  A nice store to buy second hand stuff. They have almost everything one would need in a home. Sofas, closets, electronics, paintings, wall frames, cutlery, clothes, toys, video games and the usual second hand stuff that when you look at it and don t know what it s use is.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Kringloper Hilversum. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Its a second hand shop, so everytime you go, there is different stuff. They have books, clothes, DVDs, CDs, furniture, plates, glasses… Just give it a chance! Near the train station and the center.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter