Kringloopwinkel Rataplan in Spijkenisse

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij RataPlan Spijkenisse – boeken, kleding, meubels en meer in een ruime kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Rataplan Spijkenisse, die stond nog op m’n kringloop lijst. Ik heb spullen gezien waarvan ik het niet verwacht had tegen te komen. Dat is waar ik als klant naar op zoek was, dat maakt het dan extra bijzonder. Zo zie je maar, er zijn (bijna) altijd wel kringloop pareltjes te vinden. Hetgeen wat ik vond was niet super duur (wat multimedia zoals cd’s, blu-ray’s). De winkel was naar mijn idee netjes en georganiseerd. Dat wil zeggen, de borden met informatie erop kwamen overeen met wat ik in de desbetreffende gedeelte zag. Elektra bij elektra, multimedia bij multimedia etc. Het personeel heb ik niet lang gezien, maar de indruk die ik ervan kreeg was wat apart. Ik weet niet precies hoe het uit te leggen. Dat is een schaduwrandje wat de pret niet mag drukken, en dat doet het ook zeker niet. Buiten dat, zoals gezegd, was mijn indruk kort dus neem dit laatste gedeelte met een korreltje zout. Rataplan Spijkenisse, over het algemeen gezien geen verkeerde eerste indruk.”

Robert Jaworski

“Goede gebruikte spullen, thuisbezorgen geen probleem. Ze hebben eerder wel een kastdeel van een kast die ik daar gekocht had uit hun handen laten vallen met vervoeren. Kan gebeuren, maar toen verwachtten ze van mij dat ik het àndere kastdeel wėl mog af nam, omdat dàt nog wèl heel was ?????? Nou sorry, geen interesse. Daarna wèl gewoon mijn geld terug gekregen !”

Carla Dissel

“Personeel en bezoekers houden zich zo te zien goed aan de corona maatregelen.Het is er ook niet te druk, dus lijkt het corona veilig. Wat de artikelen betreft, zijn de prijzen verschillend. Sommige artikelen zijn duurder dan je verwacht en anderen juist weer goedkoper dan je verwacht . In elk geval staan er genoeg leuke spullen waar je uit kan kiezen.”

Heidi Nowee

Meer reviews lezen…

RataPlan: De Kringloopwinkel in Spijkenisse

RataPlan is een bekende kringloopwinkel in Spijkenisse, gelegen aan de Groene Kruisstraat op het eiland Putten, vlakbij Rotterdam. Met een oppervlakte van maar liefst 2600 m2 verdeeld over twee verdiepingen, is dit een van de grootste kringloopwinkels in de regio. Het is dan ook geen verrassing dat de inwoners van Spijkenisse graag naar RataPlan komen om duurzaam tweedehands te winkelen.

Bij RataPlan Spijkenisse is er voor ieder wat wils. Het assortiment is divers en omvat onder andere boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Of je nu op zoek bent naar een nieuw boek om te lezen, een uniek stuk meubilair voor je interieur, of gewoon wat leuke tweedehands kleding, bij RataPlan vind je het allemaal. Bovendien is de winkel overzichtelijk ingericht, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Als je iets wilt bijdragen aan RataPlan, kun je je spullen ook doneren of laten ophalen. RataPlan werkt nauw samen met Reinis, de regionale afvalverwerker, waarbij bruikbaar materiaal apart wordt gehouden en bij RataPlan wordt ingeleverd. Als je spullen wilt doneren aan RataPlan, kun je gratis een afspraak maken om ze op te laten halen. Dit is niet alleen een duurzame manier om van je spullen af te komen, maar je helpt ook nog eens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, omdat Rataplan samenwerkt met het SW-bedrijf Welplaat.

Daarnaast biedt RataPlan ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo is er een bezorgservice als je grote aankopen hebt gedaan en is er een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ook genieten van een kopje koffie in de koffiehoek terwijl je even uitrust van het winkelen.

RataPlan Spijkenisse is ook actief op sociale media, waar je geen enkele update wilt missen. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je benieuwd naar andere RataPlan-vestigingen? RataPlan heeft in totaal 34 filialen verspreid over Nederland. Ontdek meer over deze kringloopwinkelketen op de website van RataPlan.

Wil je graag duurzaam tweedehands winkelen in Spijkenisse? Breng dan zeker een bezoek aan RataPlan Spijkenisse, de ideale plek om bijzondere en betaalbare tweedehands items te vinden voor een fractie van de originele kosten.

288 gedachten over “Kringloopwinkel Rataplan in Spijkenisse”

 1. ★★★★☆

  Gisteren met 5 tassen goed bruikbare spullen 8 km naar Spijkenisse Rataplan gereden, zeer teleurstellend contact met de medewerker. Het enige dat deze meneer zag was een kerststukje dat ik nog gauw erbij had gedaan.Een nieuw strijkijzer nog in de doos, een goed werkende himalayalamp etc. deze meneer zag alleen het kerststukje. Het was niet de bedoeling volgens meneer dat we de rotzooi brachten die we kwijt moeten.??? Meneer begrijpt blijkbaar niet dat we rotzooi in de vuilnisbak doen. En dat we de moeite nemen om met de auto ,wat benzine kost, bruikbare spullen aan bieden voor recycling .Dit moet nog even aan zijn verstand gepeuterd worden, zodat deze medewerker een klantvriedelijke houding kan ontwikkelen.De spullen heb ik naar hoogvliet het goed gebracht, waar ze er blij mee waren, en waar ik prettig bejegend werd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Postnl punt Wat een ongeloofelijke rotzaak. Uur eerder vrijgenomen van werk om retourpakket weg te brengen (groot) en twee pakketen op te halen. Kom ik daaris er NIEMAND die de postnl afdeling doet. Ja die komt over half uur terug . Behalve dat je daar NIET kan parkeren en echt een stuk moet lopen is er dus ook gwn soms geen service. Zeer ontevreden. Daarnaast is de kringloopwinkel zelf behoorlijk duur! Voor pakketjes absolute afrader ivm geen bezetting geen parkeermogelijkheid. DRAMA. Pakket vd foto kon ik dus weer mee terug nemen en de andere niet ophalen

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik ben teleurgesteld door medewerkers van Rataplan. Ik kwam goede spullen brengen die nog makkelijk een 2de ronde door konden. Echter werd ik heel vervelend bejegend en toen ik eindelijk aan de beurt was om de spullen te mogen lossen kwam er een bekende en moest maar weer wachten. Uiteindelijk de spullen maar naar de stort gebracht. personeel van Reinis weet wel hoe ze normaal moeten communiceren met mensen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Rataplan Spijkenisse, die stond nog op mn kringloop lijst. Ik heb spullen gezien waarvan ik het niet verwacht had tegen te komen. Dat is waar ik als klant naar op zoek was, dat maakt het dan extra bijzonder. Zo zie je maar, er zijn (bijna) altijd wel kringloop pareltjes te vinden. Hetgeen wat ik vond was niet super duur (wat multimedia zoals cds, blu-rays). De winkel was naar mijn idee netjes en georganiseerd. Dat wil zeggen, de borden met informatie erop kwamen overeen met wat ik in de desbetreffende gedeelte zag. Elektra bij elektra, multimedia bij multimedia etc. Het personeel heb ik niet lang gezien, maar de indruk die ik ervan kreeg was wat apart. Ik weet niet precies hoe het uit te leggen. Dat is een schaduwrandje wat de pret niet mag drukken, en dat doet het ook zeker niet. Buiten dat, zoals gezegd, was mijn indruk kort dus neem dit laatste gedeelte met een korreltje zout. Rataplan Spijkenisse, over het algemeen gezien geen verkeerde eerste indruk.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  In kleingoed grote keuze,maar helaas overvraag qua prijs vele artikelen .Div producten zitten tegen de Action aan qua prijs,maar dan zijn ze nieuw

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Gister heb ik leuke boeken gekocht hier , daarom 3 sterren . Bracht ook 2 dozen met spullen . De medewerkers achter stonden met hun armen over elkaar . Van de zon te genieten . Hielpen niet met de zware dozen uit mijn auto te halen . Waren ook 2 oude mensen hun spullen aan het doneren . De man kon haast niet lopen en ze hielpen hun niet eens . Echt schandalig . Zelf kon ik ze niet helpen omdat ik een hernia heb , anders had ik ze wel geholpen . Waarom staat er 2 man achter die toch niets doen . Kan je net zo goed niemand daar neer zetten . Breng hier nooit meer mijn spullen . Rij wel naar Rotterdam het goed . Daar helpen ze mij altijd netjes mijn auto leeg te maken . En dan hoef ik het niet te vragen . Zo hoort dat .

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Rataplan. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ruime winkel, waarvan grote delen netjes en opgeruimd ogend. Weinig kinderkleding (toen ik er was, zeg maar gerust er was vrijwel niks). Kinderspeelgoed oogde echter rommelig, dvds niet op logische volgorde, boeken dan weer wel. Hoek huisraad erg rommelig. Prijzen over algemeen aan de hoge kant. Sommige dingen zijn overduidelijk stuk of verkleurd

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Rataplan. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter