Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen

Ontdek unieke tweedehands schatten, vintage kleding en karaktervolle meubels bij Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek in Kampen.

Adres & contact

 • Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen
  Industrieweg 11 a, 8263 AA Kampen
 • Telefoonnummer: 06 34755188
 • Website:

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super kringloop met aardige personeel! De goedkoopste kringloop in de omgeving met super vriendelijk personeel. Ik kom hier wekelijks om leuke dealtjes te scoren en om lekker rond te kijken. Altijd een fijne ervaring, zeker een aanrader!”

John Meulen

“Beste en Goedkoopste kringloop in heel kampen en omgeving. Kortom no BS”

K A

“Goede zaak, gezellig sfeer en leuke spullen altijd! Mega goedkoop ook”

Zara S

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen: Jouw Plek voor Unieke Vondsten

Ben je op zoek naar unieke vondsten, vintage kleding of meubels met karakter? Dan is Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen dé plek voor jou. Gevestigd aan de Industrieweg 11 a, 8263 AA in Kampen, is deze gezellige kringloopwinkel een schatkamer vol tweedehands artikelen. Met hun ruime openingstijden en diverse services, biedt Stichting Snuffelhoek Kampen alles wat je nodig hebt voor een leuke en duurzame winkelervaring.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen?

Een van de eerste vragen die waarschijnlijk bij je opkomt, is wat je kunt brengen naar deze kringloopwinkel. Nou, eigenlijk bijna alles wat nog in goede staat verkeert! Denk aan kleding, schoenen, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en zelfs fietsen. Dus als je thuis spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, geef ze dan een tweede leven door ze naar Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen te brengen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het verstandig om op bepaalde zaken te letten. Controleer altijd de kwaliteit van het item dat je wilt kopen. Stichting Snuffelhoek Kampen zorgt ervoor dat alles wat in de winkel wordt aangeboden in goede conditie is, maar het is altijd verstandig om zelf nog een laatste inspectie uit te voeren. Daarnaast is het slim om de prijzen te vergelijken. De prijzen bij Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen zijn eerlijk en betaalbaar, maar het kan geen kwaad om te checken of je elders misschien een betere deal kunt vinden.

Hoe werkt Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen?

Bij Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen draait alles om duurzaamheid en hergebruik. De winkel biedt een aangename en milieuvriendelijke manier van winkelen. Naast het feit dat je spullen kunt kopen, biedt Stichting Snuffelhoek Kampen ook een ophaalservice voor grotere artikelen. Ben je dus bezig met een grote opruiming of ga je verhuizen? Dan komt Stichting Snuffelhoek Kampen graag bij jou langs om de spullen op te halen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere kringloopactiviteiten biedt Stichting Snuffelhoek Kampen ook speciale workshops en activiteiten. Deze programma’s zijn gericht op het verder vergroten van bewustzijn over duurzaamheid en hergebruik. Daarnaast heeft de kringloopwinkel regelmatig aantrekkelijke kortingsacties, waardoor je nog voordeliger kunt shoppen. Vergeet dus niet regelmatig de website te checken voor nieuwe aanbiedingen.

Met zijn rolstoelvriendelijke ingang en diverse services, is Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen een plek waar iedereen welkom is. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks, of gewoon lekker wilt rondsnuffelen, bij Stichting Snuffelhoek Kampen ben je aan het juiste adres. Ontdek zelf de charme van deze kringloopwinkel en breng een bezoek aan hun website https://www.kringloop-info.nl/overijssel/kampen-overijssel/ voor meer informatie.

7 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Snuffelhoek Kampen”

 1. ★★★★☆

  Super kringloop met aardige personeel! De goedkoopste kringloop in de omgeving met super vriendelijk personeel. Ik kom hier wekelijks om leuke dealtjes te scoren en om lekker rond te kijken. Altijd een fijne ervaring, zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Klein, erg vol en een ongeinteresseerde engels sprekende meneer nog net niet rokende in zijn hoekje die niet op of om kijkt. Tja, is redelijk en dus meer voor als je toch in de buurt bent.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter