Brenglocatie kringloop kampen

Ontdek duurzame schatten bij Brenglocatie Kringloop Kampen – meubels, kleding, boeken, speelgoed en elektronica, allemaal milieuvriendelijk hergebruikt.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag09:30-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ze kunnen alles hebben, of niet, je weet het gewoon nooit!”

Gertjan Prins

“Prima om hier je overtollige spullen naar toe te brengen!”

Maritha Van Houtert

“Recycliing centrum particulieren”

Coen Admiraal

Meer reviews lezen…

Brenglocatie Kringloop Kampen: Een Duurzame Schat in Kampen

Brenglocatie Kringloop Kampen, gelegen aan Haatlandhaven 19 in Kampen, is een geweldige plek om gebruikte goederen een tweede leven te geven. Als een van de langst opererende kringloopwinkels van Nederland, werd Kringloop Kampen in 1982 opgericht. Dit maakt hen een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Brenglocatie Kringloop Kampen kun je diverse goederen doneren voor hergebruik. Denk bijvoorbeeld aan meubels, kleding, boeken, speelgoed en elektronica. Door je spullen een tweede leven te geven draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het welzijn van anderen die op zoek zijn naar betaalbare, kwalitatieve producten.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Kampen vind je een grote verscheidenheid aan producten. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Controleer bijvoorbeeld of meubels stevig zijn en of kleding geen beschadigingen of vlekken heeft. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Kampen heeft een ruime en overzichtelijke winkel, waar je gemakkelijk kunt rondkijken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur, en op zaterdag van 9:30-12:30 uur. Het is goed om te weten dat Kringloop Kampen LGBTQ+ vriendelijk is en een rolstoelvriendelijke ingang en parking heeft.

Naast het winkelgedeelte biedt Kringloop Kampen verschillende unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze speciale kortingsacties en themadagen waarbij je nog voordeliger kunt winkelen. Bovendien accepteert de winkel zowel contant geld als betalingen met betaalpassen en creditcards.

Een Bezoek Aan Brenglocatie Kringloop Kampen

Brenglocatie Kringloop Kampen, gelegen aan Haatlandhaven 19 in Kampen, is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betaalbare producten. Met hun uitgebreide collectie en de focus op hergebruik en milieubewustzijn, is deze kringloopwinkel een echte schat in het hart van Kampen. Kom eens langs en ontdek de vele mogelijkheden die Kringloop Kampen te bieden heeft!

Voor meer informatie over Kringloop in Overijssel, kun je kijken op https://www.kringloop-info.nl/overijssel en voor specifieke informatie over Kringloop in Kampen verwijzen we je graag door naar https://www.kringloop-info.nl/overijssel/kampen-overijssel.

9 gedachten over “Brenglocatie kringloop kampen”

  1. ★★★★☆

    Een top ervaring met de kringloopwinkel Brenglocatie kampen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Een top ervaring met de kringloopwinkel Brenglocatie kampen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter