Kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië

Ontdek duurzaam shoppen in Kampen bij Kringloopwinkel Helpende Hand aan Roemenië: Boeken, Kleding, Meubels en meer. Beoordeeld met 4.4/5 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag13:30-17:00
Woensdag13:30-17:00
Donderdag13:30-17:00
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag10:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop. Hebben geen kleding in het assortiment. Super lage prijzen in tegenstelling tot kringloop kampen want die vragen de hoofdprijs voor producten! Gisteren leuke speelgoed kassa gekocht van Fischer price helemaal compleet voor 1,00! Voor 2,50 had ik hem Zeker ook mee genomen. Maar iig betaalbaar voor mensen die minder te besteden hebben en daar gaat het om.”

ikkumiranda

“Wat een super mooie winkel. En wat ook mooi is dat het geld gebruikt wordt voor Roemenië. En zo krijgen de spullen een tweede kans. En de service is uitstekend. Een top winkel. Voor mij blijf ik hier terug komen. En ik hoop dat hij nog lang blijft bestaan. Zeker tien sterren waard! Een top winkel!”

Ben van Houten

“Prima kringloopwinkel, lijkt in de eerste instantie klein maar dan ontdek je de tweede etage. Ruim assortiment maar geen kleding. Veel boeken en ook veel lp’s en cd’s. Ook wat woonaccessoires en daar stonden veel leuke dingen tussen (maar dat wisselt natuurlijk wel wat ze binnen krijgen).”

Dinja vd Broek

Meer reviews lezen…

Stichting een helpende hand aan Roemenië: Een Duurzame Kringloopwinkel in Kampen

Een helpende hand aan Roemenië is een kringloopwinkel gevestigd in Kampen. Deze winkel biedt een geweldige winkelervaring vol duurzaamheid. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, staat de winkel bekend om zijn diverse aanbod en uitstekende service.

Wat kun je bij Een helpende hand aan Roemenië brengen?

Bij Een helpende hand aan Roemenië kun je verschillende spullen afgeven. Of je nu boeken, kleding, huishoudelijke apparaten, speelgoed, of zelfs meubels hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Geef je gebruikte items een nieuw leven en draag bij aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Een helpende hand aan Roemenië?

Als je de kringloopwinkel bezoekt, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Veel positieve reviews benadrukken de redelijke prijzen en het gevarieerde assortiment. Of je nu op zoek bent naar boeken, cd’s, speelgoed of kleding, je zult vast iets interessants vinden in deze winkel. Let ook op het personeel, dat bekend staat om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Wanneer je bij Een helpende hand aan Roemenië winkelt, draag je bij aan een goed doel. Deze kringloopwinkel is nauw verbonden met Stichting een helpende hand aan Roemenië, die verschillende programma’s ondersteunt om mensen in Roemenië te helpen. Door gebruikte items te kopen, steun je indirect deze prachtige initiatieven.

De kringloopwinkel heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 2.000 m² en biedt ook diverse diensten en faciliteiten. Het is bereikbaar per openbaar vervoer en heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Daarnaast heb je de mogelijkheid om goederen in te leveren of op te laten halen. Er is zelfs een bezorgservice beschikbaar om het gemakkelijker te maken om je aankopen thuis te krijgen.

Voor meer informatie over Een helpende hand aan Roemenië en andere kringloopwinkels in Overijssel, kun je hier terecht.

Bezoek de Facebookpagina van JanPostHal Kampen voor het laatste nieuws en updates.

Klaar voor een milieuvriendelijke winkelervaring in Kampen? Breng dan zeker een bezoek aan Stichting een helpende hand aan Roemenië en ontdek het plezier van duurzaam winkelen in deze prachtige kringloopwinkel!

239 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting een helpende hand aan Roemenië. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Mooie, ruim opgezette kringloop voor het goede doel. Goede prijzen, jammer dat ik weinig tijd had om lekker uitgebreid te snuffelen. Groot aanbod in boeken, gratis Bijbels. Ik kom hier graag nog eens terug. Op zaterdag zijn ze om de week open. Genoeg parkeergelegenheid

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Zeer nette gesorteerde kringloop met redelijke prijzen. Openingstijden zijn beperkt. Door de week alleen s middags. Daarnaast om de zaterdag geopend in de even weken en dan alleen s morgens. Wij komen er regelmatig. Wel even plannen dus

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting een helpende hand aan Roemenië. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting een helpende hand aan Roemenië. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  ook post zijn we enorm fan van. leuke goedkope nette kringloop. dat is ook wat je van een kringloop verwacht. nette prijzen. aardige mensen super!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Leuke kringloop. Hebben geen kleding in het assortiment. Super lage prijzen in tegenstelling tot kringloop kampen want die vragen de hoofdprijs voor producten! Gisteren leuke speelgoed kassa gekocht van Fischer price helemaal compleet voor 1,00! Voor 2,50 had ik hem Zeker ook mee genomen. Maar iig betaalbaar voor mensen die minder te besteden hebben en daar gaat het om.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting een helpende hand aan Roemenië. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter