Kringloopwinkel Een Tweede Leven Kraggenburg

Ontdek tweedehands schatten bij Een Tweede Leven Kraggenburg – jouw go-to kringloopwinkel voor unieke vondsten en duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Een Tweede Leven Kraggenburg: Dé Kringloopwinkel in Kraggenburg

Wat kan je brengen naar de kringloop?

Bij Een Tweede Leven Kraggenburg, dé kringloopwinkel in Kraggenburg, kan je allerlei spullen brengen. Of het nu gaat om boeken, brocante, kleding, speelgoed, meubels of huishoudelijke apparaten, alles is welkom! Zorg er bij het brengen van je spullen wel voor dat ze zo schoon mogelijk zijn. De winkel neemt gebruikte goederen graag in tijdens de openingstijden, die op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur zijn.

Waar moet je op letten bij de kringloop?

Bij Een Tweede Leven Kraggenburg vind je leuke spullen voor echte kringloopprijsjes. Het assortiment is zeer divers, van boeken tot vintage en van bouwmaterialen tot planten. Het is altijd verstandig om goed rond te kijken en te letten op de kwaliteit van de producten. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparatuur goed werkt voordat je het aanschaft. Op die manier kan je echt pareltjes vinden en bespaar je ook nog eens geld.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Een Tweede Leven Kraggenburg werken ze volgens het idee van duurzaamheid. Ze geven tweedehands spullen een tweede leven, waardoor er minder afval ontstaat en we de planeet ontzien. Bovendien is kringloopshoppen ook nog eens voordelig! De winkel biedt meerdere faciliteiten en diensten, zoals een ophaalservice voor spullen die je niet zelf kunt brengen en een parkeerplaats voor het gemak van de klanten. Daarnaast accepteert de winkel betalingen met PIN en is het bereikbaar per openbaar vervoer.

Unieke programma’s en kortingen

Een Tweede Leven Kraggenburg heeft nog meer te bieden dan alleen tweedehandsspulletjes. Ze organiseren regelmatig unieke programma’s en acties. Houd de Facebookpagina van de winkel goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen. Door Een Tweede Leven Kraggenburg op Facebook te volgen, kan je altijd profiteren van de leukste kortingen en aanbiedingen.

Bezoek Een Tweede Leven Kraggenburg

Kom eens langs bij Een Tweede Leven Kraggenburg aan de Bloesemweg 2, 8317 RK Kraggenburg. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Ontdek het uitgebreide assortiment, geniet van de duurzame sfeer en vind unieke spullen voor een prikkie. Een Tweede Leven Kraggenburg: de plek waar tweedehands winkelen leuk en voordelig is!

*Voor meer informatie over kringloopwinkels in Kraggenburg, bezoek https://www.kringloop-info.nl/flevoland/kraggenburg-flevoland/.

12 gedachten over “Kringloopwinkel Een Tweede Leven Kraggenburg”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Een Tweede Leven Kraggenburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Een Tweede Leven Kraggenburg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Een Tweede Leven Kraggenburg. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke kleine kringloopwinkel. Alles van goede kwaliteit en schoon. Niet duur. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader. Ga eerst even hier kijken als je iets nodig hebt of gewoon een origineel cadeautje zoekt!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  My favorite thrift store in the area! You never leave empty-handed and you are always surprised by whats on offer Very sympathetic owner

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Een Tweede Leven Kraggenburg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke kleine kringloop, kleine prijzen, kon zelfs met rolstoel binnen rondrijden. Zeer vriendelijk en heel fijn geholpen. Betaling contant maar ook pin mogelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter