kringloopwinkel in Sint Michielsgestel

Ontdek duurzame schatten in Kringloop 2de Kans, Sint-Michielsgestel – boeken, meubels, kleding en meer op 500m² winkelplezier.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag08:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam winkelen bij Kringloop 2de Kans in Sint-Michielsgestel

Kringloop 2de Kans is dé kringloopwinkel in Sint-Michielsgestel waar je duurzaam kunt winkelen. Gelegen aan de Venkant 7, biedt deze winkel een ruim assortiment aan tweedehands spullen. Met een oppervlakte van 400 m2, plus een zolder van 100 m2, is er altijd wel iets te vinden dat bij je past.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Ben je in het bezit van spullen die je niet meer gebruikt, maar die wel nog in goede staat verkeren? Bij Kringloop 2de Kans kun je deze spullen laten ophalen. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of speelgoed, ze halen het graag bij je op. Neem contact met de winkel op voor meer informatie en het maken van een ophaalafspraak.

Wat te letten bij de kringloopwinkel?

Als je gaat winkelen bij Kringloop 2de Kans, is het belangrijk om attent te zijn op de kwaliteit van de spullen. Hoewel de winkel zijn best doet om alleen kwalitatief goede producten in het assortiment op te nemen, is het altijd verstandig om goed te kijken naar de staat van de spullen voordat je ze aanschaft. Zo kun je er zeker van zijn dat je een goede deal maakt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop 2de Kans werkt volgens het principe van hergebruik. Door tweedehands spullen aan te bieden, draagt de winkel bij aan een duurzame samenleving. Het assortiment omvat onder andere boeken, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Er is voor ieder wat wils!

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van tweedehands spullen, biedt Kringloop 2de Kans ook verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo kun je gebruik maken van de bezorg- en ophaalservice, waardoor je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen of overbodige spullen kunt laten ophalen. Daarnaast kun je bij deze kringloopwinkel ook terecht voor woningontruiming. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de winkel.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop 2de Kans in Sint-Michielsgestel? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook voor alle updates en meer informatie.

Ga vandaag nog langs bij Kringloop 2de Kans en ontdek de schatten die op jou liggen te wachten. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

Laat hieronder een review achter