Kringloopwinkel RataPlan Outlet in Alkmaar

Ontdek unieke tweedehands schatten bij RataPlan Outlet – kleding, meubels, boeken en meer tegen geweldige prijzen in Alkmaar.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwinkel RataPlan Outlet in Alkmaar: Een Schat aan Unieke Vondsten

Bij Kringloopwinkel RataPlan Outlet in Alkmaar, gelegen aan de Zijperstraat 34, kun je terecht voor een unieke winkelervaring. Met ruime openingstijden, van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 10:00-17:00 uur, heb je voldoende tijd om op zoek te gaan naar bijzondere tweedehands schatten. Deze kringloopwinkel biedt een groot winkeloppervlak waar elke dag nieuwe en unieke items te vinden zijn.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Outlet Alkmaar kun je diverse spullen inleveren, zoals boeken, kleding, meubels, elektronica, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Door je gebruikte items te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en krijgen ze een tweede leven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mensen met een kleinere portemonnee die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteitsproducten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij RataPlan Outlet Alkmaar is het belangrijk om goed op te letten. De winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder boeken, fietsen, gereedschappen, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment wordt constant vernieuwd, waardoor er altijd verrassende vondsten te ontdekken zijn. Bovendien hanteren ze standaard 30% korting op de originele prijs, waardoor je kunt profiteren van scherpe prijzen. Let er wel op dat de winkel op zondag gesloten is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Outlet Alkmaar staat een ruimtelijke winkelopstelling centraal, zodat je in alle rust kunt shoppen. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de juiste producten. Naast het winkelen biedt RataPlan Outlet Alkmaar ook speciale programma’s en diensten. Zo accepteren ze onder andere de AlkmaarPas, waarmee je kunt betalen voor je aankopen. Bovendien werken ze nauw samen met verschillende organisaties, zoals InWerking, Bureau Halt, de Reclassering en Esdégé Reigersdaal, om mensen met diverse achtergronden en leeftijden de kans te geven om bij de kringloopwinkel te werken.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuwtjes over RataPlan Outlet Alkmaar? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Daarnaast kun je ook meer informatie vinden over RataPlan en andere filialen in Nederland op Kringloop-info.nl.

Breng eens een bezoek aan Kringloopwinkel RataPlan Outlet in Alkmaar en laat je verrassen door een schat aan unieke vondsten. Door te shoppen bij deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan sociale projecten en werkgelegenheid.

Let op: De openingstijden kunnen mogelijk onderhevig zijn aan wijzigingen. We raden je aan om de officiële website van RataPlan Outlet Alkmaar te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Laat hieronder een review achter