Kringloopwinkel Stichting Kook in Alkmaar

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Stichting KOOK in Alkmaar – betaalbaar, duurzaam en voor elk wat wils.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-15:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is nu wat er bedoelt wordt met een kringloopwinkel zoals Noppes etc. ook waren. Kook is nog drempelvrij voor de minima. De overige kringloopwinkels zijn veel te duur en is onderhand een commerciële instelling geworden. Ik verwacht dat Kook veel klanten weg zal trekken van de naastgelegen kringloopwinkels. Wat ik wel apart vind is een uitsmijter bij de deur. In ieder geval goedkoper dan het inmiddels aangebrachte beveiligingssyteem bij Noppes haha. De winkel is wat rommelig maar supergezellig om rond te struinen. Ik houd daarvan. Lekker ouderwets snuffelen en niet alles keurig op een rijtje. Wel alles bij elkaar gesorteerd maar niet zo strak georganiseerd. De mandjes vind ik leuk. Je weet nooit wat je daar aantreft. Wat ik echt heeeeel jammer vind zijn de beperkte openingstijden. Wat mij betreft lekker vijf dagen open. Des te vaker kan ik langskomen. Maar dat zal uiteraard zijn redenen hebben. Al met al 5***** van mij! Tot snel!”

Rose Rose

“Ik denk dat dit voor mij wel de beste kringloopwinkel in Alkmaar is. Ze vragen normale, reële en vaste prijzen voor een productgroep. En met vaste prijzen bedoel ik bijvoorbeeld dat een boek altijd een euro is. Met dit principe kan een bepaald product iets te duur zijn maar iets anders juist goedkoop. Als je iets te duur vind is er ruimte voor onderhandeling. Het enigste wat jammer is, is dat het een vrijwilligers organisatie is waardoor ze maar op een paar dagen in de week open zijn. De kook is wat ik van een kringloop verwacht namelijk: ze hebben vaste en reële prijzen, er is ruimte voor onderhandeling en je snuffelt er rond met de hoop dat je een pareltje vind.”

Rik

“Geweldige kringloopwinkel die al 47 jaar bestaat. Draait met louter vrijwilligers. Opbrengsten zijn voor humanitaire projecten all over the world. Als kringloopwinkel hebben ze een groot aanbod en wordt het gedragen door de plaatselijke bevolking. Twee dagen van de week open + één zaterdag van de maand maar het loopt er dan wel storm. Soms drie kassa’s gelijktijdig open zoveel klanten komen er. Ook als sociale ontmoetingsplaats is het er prima toeven met de mogelijkheid voor een natje een droogje. Kortom. Wie van “krinlopen” houdt moet hier zeker ook op een maandag of woensdag en soms zaterdag zijn geweest.”

Dick Krabbendam

Meer reviews lezen…

Stichting KOOK: Een Geweldige Kringloopwinkel in Alkmaar

Stichting KOOK is een kringloopwinkel te vinden in Alkmaar, de perfecte plek voor een geweldig tweedehands-avontuur. Met een gemiddelde beoordeling van 8.7/10 is deze winkel een populaire keuze onder de lokale gemeenschap. De reviews van klanten benadrukken vaak de redelijke prijzen, het goede doel, het vriendelijke personeel en het brede aanbod.

Assortiment: Van Boeken tot Meubels

Bij Stichting KOOK is er voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een goedkope roman, een handige boormachine of een comfortabele bank, je vindt het allemaal bij Stichting KOOK.

Diensten en Faciliteiten: Meer dan Alleen Winkelen

Naast het bieden van een geweldig assortiment, biedt Stichting KOOK ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze bij de winkel inleveren. Ze hebben ook een handige ophaalservice voor grote items die je niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast beschikt de winkel over een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Volg Stichting KOOK op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Stichting KOOK? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Hier worden regelmatig nieuwe items, aanbiedingen en evenementen gedeeld. Mis dus geen enkele update en volg Stichting KOOK vandaag nog op Facebook.

Bezoek Stichting KOOK in Alkmaar

Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, kleding of huishoudelijke apparaten, Stichting KOOK heeft het allemaal. Met hun ruime assortiment, goede prijzen en vriendelijke personeel is een bezoek aan deze kringloopwinkel zeker de moeite waard. De winkel is gelegen in Alkmaar en is open op maandag en woensdag. Kom langs en ontdek de schatten die je hier kunt vinden!

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Holland? Neem dan contact op met Stichting KOOK via het telefoonnummer of e-mailadres dat hieronder vermeld staat. Ze hebben een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels in de regio en helpen je graag verder.

149 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Kook in Alkmaar”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Kook. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  afgelopen zaterdag moeder zit door ongelukkig ongeval in een rolstoel maar ze kan gelukkig nog zelfstandig naar de winkels, wat een geweldig personeel werkt hier.. wat een behulpzaamheid die man bij de ingang is ronduit geweldig dikke pluim voor de kringloop winkel ze komt snel weer terug

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een interessante kringloopwinkel, echt leuk ingericht. Als een soort kringloop bazaar haha. Geen 5 sterren, want daar iets te duur voor en zeer weinig open.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Kook. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Wat een fantastische kringloopwinkel! Druk, gezellig, mooie spullen, normaal geprijsd, behulpzaam personeel en professioneel geleid. TOP!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Gisteren wilde ik naar Kook want die zouden, zoals het bord (zie de foto) ook aangeeft gewoon elke maandag en woensdag open moeten zijn… Nee dus, hartstikke dicht. Geen enkele andere informatie aan de gevel bovendien, geen briefje, helemaal niets. 55 kilometer voor niets gereden. Enkele reis..

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Doordat deze kringloop niet elke dag open is blijft het assortiment groot en wisselend. Ook de medewerkers zijn mega gezellig en fijn :) Het is mijn favoriet in de hele straat (er zitten er 6 in totaal). Ik kom hier super graag

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Boeken tegen echte kringloopprijzen en dan nog altijd slagen ook. Een compliment voor degene die hier de boekenafdeling verzorgd.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Kook. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Great store for second hand Meets a lot of household needs From clothing, electrical and sports tools, kitchen equipment, home furniture, industrial equipment, and used children s toys at very cheap prices and excellent service.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Super cool charity thrift store! Lots of different, cool stuff all at fair prices. Not far from Alkmaar Station either, a short walk. Nice employees. Its only open on Monday and Wednesday between 10AM and 3PM but its worth the your time.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Stichting Kook. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Nice, for people who enjoy inexpensive junk. Something for everyone but be careful, the parking spaces in front of the door have to be paid for, if you overlook this like we did, it gets really expensive…

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Kook. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Kook. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Kook. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter