Kringloopwinkel Loodz15 in Alkmaar

Ontdek tweedehands schatten in Alkmaar bij Kringloopwinkel Loodz15 – boeken, meubels, kleding en meer, elke maandag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een verademing tussen de steeds commerciΓ«ler wordende kringloopbedrijven, hier geen 13 in een dozijn inrichting Γ©n vriendelijk personeel. Hopen dat het betaalbaar blijft en niet de kant op gaat van Rataplan of..nog erger..kringloop Alkmaar! Een echte kringloop dus..😍 …”

Yvon Smit

“Een kringloop winkel met de juiste filosofie, toen ik belde over mijn bank kwamen ze die gelijk dezelfde dag ophalen. Als je zoiets aanbied bij “Kring”loop Alkmaar een hoop gezeur dat die niet te verkopen zou zijn? Als ik naar een Kringloop ga dan naar Loodz 15”

Joop Renkema

“Via Loodz15 een woningontruiming laten verzorgen. Wat een keurige service! De zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers hebben in een zeer vlot tempo een complete woning leeggeruimd en heel netjes , schoon en verhuur klaar opgeleverd. Ik ben zeer tevreden.”

Susan de Graaff

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Loodz15: DΓ© Tweedehandswinkel in Alkmaar

Kringloopwinkel Alkmaar, ook wel bekend als Loodz15, is dΓ© plek voor iedereen die op zoek is naar unieke tweedehandsvondsten. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Zijperstraat 13 in Alkmaar, verwelkomt bezoekers van maandag tot en met zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, kunnen we met zekerheid zeggen dat Kringloopwinkel Alkmaar een plek is die geliefd wordt door inwoners en toeristen.

Wat vind je bij Kringloopwinkel Alkmaar?

Bij Kringloopwinkel Alkmaar vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehandsspullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, je zult er zeker iets vinden wat je aanspreekt. De winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items, dus het is altijd weer een verrassing wat je er kunt vinden.

Diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloopwinkel Alkmaar ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kun je gebruik maken van de ophaalservice als je grote spullen hebt die je niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast kun je ook bij deze kringloopwinkel terecht voor woningontruiming. Ze hebben ervaren medewerkers die je kunnen helpen bij het leeghalen en schoonmaken van een woning.

Korting en sociale betrokkenheid

Kringloopwinkel Alkmaar heeft een aantal programma’s die de winkel extra bijzonder maken. Zo hebben ze een klantenkaartsysteem waarbij je punten kunt sparen en ontvang je korting op je aankopen. Daarnaast staat sociale betrokkenheid hoog in het vaandel bij Loodz15. Ze bieden werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zorgen ervoor dat de opbrengst van de winkel ten goede komt aan lokale goede doelen.

Bezoek en contact

Kringloopwinkel Alkmaar is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Ze accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Volg Kringloopwinkel Alkmaar ook op Instagram en Facebook voor updates en het laatste nieuws.

Zoek je nog meer kringloopwinkels in Noord-Holland, inclusief Alkmaar? Bezoek dan de kringloop-info.nl pagina over Noord-Holland voor een compleet overzicht.

Ben je klaar voor een bijzondere winkelervaring vol schatten en unieke vondsten? Breng dan snel een bezoek aan Kringloopwinkel Alkmaar en ontdek wat deze geweldige tweedehandswinkel te bieden heeft!

57 gedachten over “Kringloopwinkel Loodz15 in Alkmaar”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  For me the least interesting thrift store on the Zijperstraat and the only one where I didnt buy anything. When I arrived there was mainly a lot of 80s/90s glassware and lighting from the block and the loan bakery. Who knows, there might be something interesting in there next week.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Loodz15. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke kringloop. Zeker even langsgaan als je een dagje naar kringloopwinkels wilt. Goede locatie Niet heel groot, maar de spullen die ze verkopen zijn netjes en niet erg duur. Peroneel erg aardig.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Loodz15. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Loodz15. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  This store was great in the past with its prices and its management as well, and I do not want to underestimate its value, but unfortunately in the recent period there have been two young men in the management who lack the experience of dealing well with customers.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  An interesting store, there is a lot of furniture, there are dishes, there is almost no choice of clothes, but there is something to see. If you need furniture, then there is a choice here and the prices, in my opinion, are pleasant.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Deze kringloopwinkel heeft niet een heel erg groot aanbod, het zijn voor het overgrote deel meubels en serviesgoed. Als dat je ding is dan is dit een aanrader. De prijzen zijn redelijk en de mensen zijn er heel vriendelijk.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  klein maar fijn. gelukkig niet zo vol gegooid dus overzichtelijk. niet alles was geprijsd dus moest nagevraagd worden.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met Loodz15. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Super leuke zaak. Niet echt kringloop, wel een beetje geselecteerde voorraad. Mooi spul, voor wat het is zeker niet duur, maar ook geen kringloop prijzen. Goede service ook!

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Via Loodz15 een woningontruiming laten verzorgen. Wat een keurige service! De zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers hebben in een zeer vlot tempo een complete woning leeggeruimd en heel netjes , schoon en verhuur klaar opgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter