Kringloopcentrum-overdie in Alkmaar

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopcentrum Overdie in Alkmaar – van boeken tot kleding en meer, elke dag geopend.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goede service!!! In november 2021 kocht ik een prachtig bureau dat werd afgeleverd. Er zou een sleutel bij het bureau zijn, maar op de een of andere manier was die er niet toen hij werd afgeleverd. 8 maanden later besloot ik met een van de lades naar de winkel te gaan om te kijken of er een bijpassende sleutel zou zijn. Ze hebben een grote pot met veel sleutels en het personeel was erg behulpzaam door bijna de sleutels uit die pot te proberen en de bijpassende sleutel te vinden! Bedankt voor de service.”

F.B. Reussien

“Vrijdag 14 mei voor het eerst bezocht. Gevonden via ‘kringloopwinkel Alkmaar’ op Google. Prijzen heel acceptabel, parkeren voor de deur en heel vriendelijk personeel. Ik zocht een ‘deursnapper’ voor een antiek kastje en een snoer in een bepaalde kleur bruin voor een lamp die we aan het opknappen zijn. De eigenaar (?) deed veel moeite voor me en vond een stuk passend snoer! Waar vind je deze service nog?!? We wonen een half uur rijden van Alkmaar, maar komen zéker weer terug!”

Hans Blok

“Ik ben op mijn knie gevallen ..met alle narigheid van dien..kreeg via de huisarts geen incontinentie spullen terwijl ik mijn bed niet in en uitkan ..wat dan ..ik denk ik bel kringloop oud overdie op .en wat denk je 2 grote dozen .nog gebracht ook ..heel lief bedankt .anders had ik een nat bed gelegen …thanks voor je menselijkheid !!!!”

Antonia Klip

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Overdie: Dé Kringloopwinkel in Alkmaar

Kringloopcentrum Overdie is een bekende kringloopwinkel in Alkmaar die bekend staat om zijn diverse assortiment en uitstekende service. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is deze kringloopwinkel een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke tweedehands items. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij Kringloopcentrum Overdie? Lees dan verder!

Wat kan je brengen naar Kringloopcentrum Overdie?

Bij Kringloopcentrum Overdie kun je terecht met diverse spullen die je niet meer gebruikt, maar nog wel in goede staat verkeren. Denk hierbij aan elektronica, kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, speelgoed, gereedschappen en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan de kringloop help je niet alleen het milieu te sparen, maar steun je ook nog eens een goed doel.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopcentrum Overdie zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste, de prijzen worden vaak positief beoordeeld door klanten. Je kunt dus rekenen op betaalbare en aantrekkelijke prijzen voor je aankopen. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel regelmatig genoemd in de reviews, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Het assortiment van Kringloopcentrum Overdie is zeer divers, dus er is voor ieder wat wils. Het is een schatkamer van unieke tweedehands items!

Hoe werkt Kringloopcentrum Overdie?

Als je geïnteresseerd bent in het aanbod van Kringloopcentrum Overdie, kun je op verschillende manieren je slag slaan. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast biedt het kringloopcentrum ook de mogelijkheid om spullen te laten bezorgen of op te laten halen. Erg handig als je grote of zware items hebt die je wilt doneren of kopen. Houd er wel rekening mee dat Kringloopcentrum Overdie alleen contant geld accepteert, dus zorg dat je voldoende cash bij je hebt. Daarnaast kun je ook betalen met betaalpassen en zelfs contactloos betalen met je mobiele telefoon.

Unieke programma’s, kortingen en meer!

Kringloopcentrum Overdie gaat verder dan alleen het aanbieden van tweedehands spullen. Zo neemt het kringloopcentrum ook vluchtelingen in dienst, waardoor zij weer een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Bovendien is Kringloopcentrum Overdie LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Ook is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuwtjes over Kringloopcentrum Overdie? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Holland, kun je terecht op de website van Kringloop-info.nl.

Kortom, Kringloopcentrum Overdie is dé plek in Alkmaar waar je moet zijn voor unieke tweedehands vondsten. Met een breed assortiment, goede prijzen en uitstekende service zul je hier zeker slagen. Kom langs en ontdek zelf het avontuur van tweedehands winkelen!

92 gedachten over “Kringloopcentrum-overdie in Alkmaar”

 1. ★★★★★

  Apart dat de medewerkers waaronder K$vin veel spullen via marktplaats en Facebook verkoopt. Als je dit als kringloopwinkel doet verlies je imo alle kredietwaardigheid. En dat dit gebeurt, kun je wel merken in de winkel wat grotendeels uit meuk bestaat. Waarschijnlijk bestaan de meeste positieve reviews uit die van de medewerkers en aanhang zelf waaronder $sther bijvoorbeeld. Deze winkel is niet eens 1 ster waard. Of je moet van potten houden die voor vier euro per stuk verkocht worden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Volg het Noordzee kanaal van Den Helder tot in het Overdie en zowaar aan je rechterhand heb je kringloop Overdie. Het is een fijne winkel met ongelooflijk lief personeel. Groet, Ria Texel

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  wat een heerlijke kringloopwinkel is dit! voor mij de eerste keer dat ik er heen ben geweest, en ook zeker niet de laatste keer! prachtig aanbod, onderscheid zich van andere kringloopwinkels in de omgeving. super vriendelijk en sociaal personeel. tot snel!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Duurder dan andere kringloop winkels. Schuin tegenover zit het woonwagenkamp. Men wil grote marges. Snel rijk worden

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Verrassende kringloop! Ik heb een super mooie kast en eettafel gekocht voor een eerlijke prijs! Echt een aanrader!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Authentieke kringloopwinkel die een mooie sociale functie vervult in de buurt Overdie! Ik voel me altijd welkom. Het publiek is zeer divers. Het assortiment is breed. U kunt ongetwijfeld wat vinden als u langsgaat.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel centrum-overdie. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel centrum-overdie. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel centrum-overdie. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke winkel! Lekker dichtbij! Verschillend assortiment en betaalbaar. Valt zowiezo altijd met Martijn te praten (medeleven).Hardwerkend voor z n winkel en veel verantwoordelijkheid! Veel succes en tot snel!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  I read in the reviews that they are expensive? but this is the cheapest in Alkmaar and if you think the price is high you almost always get a discount. And what they have here you wont find at other thrift stores nice discovery and nice staff

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel centrum-overdie. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Great service!!! In November 2021 I purchased a beautiful desk that got delivered. There was supposed to be a key with the desk but somehow it wasnt there when it got delivered. 8 months later I decided to go to the store with one of the drawers to see if there would be a matching key. They have a big jar with lots of keys and the staff was really helpful by trying almost an the keys from that jar and found the matching key!!!! Thanks for the service.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een kringloop winkel die er uit springt in Alkmaar. Heerlijk struinen zoals het behoort in een kringloop,en keurige prijsjes. Zeer vriendelijk personeel en daardoor is de sfeer top! Ook kun je meedoen met goede doelen loterij en stellen ze spulletjes beschikbaar voor de mensen. Ik kom er zeer graag.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Ik ben op mijn knie gevallen ..met alle narigheid van dien..kreeg via de huisarts geen incontinentie spullen terwijl ik mijn bed niet in en uitkan ..wat dan ..ik denk ik bel kringloop oud overdie op .en wat denk je 2 grote dozen .nog gebracht ook ..heel lief bedankt .anders had ik een nat bed gelegen …thanks voor je menselijkheid !!!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter