Kringloopwinkel Bric & Brac Rommelmarkt

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Bric & Brac Rommelmarkt in Stompetoren – antiek, curiosa, boeken, platen en meer elke zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een geweldige rommelmarkt. De dames die er werken zijn ook heel gezellig. Naast leuke goedkope items ook prachtige tekeningen. De egel krijgt een mooi plekje in Leeuwarden.”

Ellen Ancher

“Best wel mooie spulletjes ,maar wel duur. En goed nakijken ,een barstje,stukjes eraf,en gelijmd en dan wel een pittig prijs voor vragen”

Jolanda Hut-Heersink

“Divers aanbod, onwijs lieve eigenaresse. Breng er graag, snuffel er graag. Regelmatig bezoeken.”

Janneke van Gorcum

Meer reviews lezen…

Bric & Brac Rommelmarkt: Hét adres voor tweedehands schatten in Stompetoren

Wat kun je brengen naar de thrift store?

Bric & Brac Rommelmarkt is een gezellige tweedehandsmarkt gelegen aan de Noordervaart in Stompetoren, Noord-Holland. Deze markt, die elke zaterdag plaatsvindt, biedt een schat aan diverse tweedehands spullen. Of je nu antiek- en gebruiksvoorwerpen voor in huis zoekt, boeken en platen, curiosa of speelgoed, bij Bric & Brac Rommelmarkt vind je het allemaal.

Waar moet je op letten bij de thrift store?

Bij Bric & Brac Rommelmarkt kun je altijd verrassende en unieke items vinden. Omdat het een tweedehandsmarkt is, is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Controleer of alles naar behoren functioneert en er geen beschadigingen zijn. Daarnaast is het ook handig om prijsbewust te zijn en te vergelijken met andere kraampjes voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt de thrift store?

Bric & Brac Rommelmarkt is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen. Met rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid en een kindvriendelijke omgeving is het een ideale plek om met het hele gezin te bezoeken. De openingstijden van Bric & Brac Rommelmarkt worden elke week opnieuw vastgesteld, dus het is verstandig om de website of de Facebook-pagina in de gaten te houden voor actuele informatie.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bric & Brac Rommelmarkt biedt verschillende programma’s en diensten om jouw tweedehands winkelervaring nog aangenamer te maken. Volg ze op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Daarnaast organiseert Bric & Brac Rommelmarkt regelmatig speciale kortingsacties en themadagen. Hou hun Facebook-pagina in de gaten om hier als eerste van op de hoogte te zijn.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,4/5 sterren is Bric & Brac Rommelmarkt een geliefde bestemming voor liefhebbers van tweedehands schatten in Stompetoren. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon lekker wilt rondsnuffelen, bij Bric & Brac Rommelmarkt ben je aan het juiste adres. Bezoek deze gezellige tweedehandsmarkt en ontdek de unieke schatten die op jou wachten.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Bric & Brac Rommelmarkt”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij Bric & Brac Rommelmarkt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Pretty nice stuff, but expensive. And check it carefully, a crack, pieces missing, and glued and then a hefty price for questions

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige rommelmarkt. De dames die er werken zijn ook heel gezellig. Naast leuke goedkope items ook prachtige tekeningen. De egel krijgt een mooi plekje in Leeuwarden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Bric & Brac Rommelmarkt. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Bric & Brac Rommelmarkt. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter