Kringloopwinkel RataPlan Hoorn in Zwaag

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel RataPlan Hoorn, Zwaag. Boeken, meubels, mode en meer. Dagelijks geopend voor je tweedehands behoeften!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Kom er heel vaak met veel plezier , de jonge dame die het meest bij de kassa staat en voor her eten en drinken zorgt krijgt van mijn een dikke 10 , altijd vriendelijk en behulpzaam, ik kan niet veel lopen en ze zal altijd uit haar zelf herveten en drinken bij de tafel brengen , dit maak je bijna nergens meer mer πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ goed aan de ruimte gedacht zodat ik met gemaak met mijn scootmobiel overal doorheen kan πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ ik vind de prijzen van de kleding wel wat aan de hoge kant en de dames op die afdeling minder vriendelijk en behulpzaam, misschien een verbeter puntje πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ meubelen vind ik de prijzen ook aan de hoge kant net als de elektronica , ik zou er toch even goed naar kijken om dit aan te passen want anders krijgen jullie ook last van het noppes effect dat er steeds minder mensen gaan komen , en dat zou heel jammer zijn voor zo een mooie winkel . Toch van mijn een dikke 5 sterren en hopelijk hebben jullie wat aan de verbetering punten πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ tot straks dan komi ik weer even neuzen en wat eten en drinken πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ”

ONE-LOVE PEACE

“Ondanks dat Rataplan een heel mooi doel voor ogen heeft, slaan ze steeds meer de plank mis. Net als Noppis zijn ze toch wel het spoor kwijt. Vreselijk duur, en gaan compleet voorbij dat de goederen een gift zijn van de maatschappij. Ook gezien dat de heer Rataplan een wereld concept heeft neergezet, maar daar ook behoorlijk zijn zakken mee heeft gevuld. Te vaak iets gekocht, en thuis gekomen kom je er achter dat het stuk is. Van alle kringloopwinkels die op de app staan, zie je dat Rataplan flink aan het dalen is qua opzet als kringloopwinkel. Heel jammer.”

Marijn Rinia

“Leuke kringloop met goede doorstroom van producten, enige aanmerking is dat het “sport” gedeelte te rommelig is alle maten door elkaar en heel veel kapotte items, dit was eerst beter ! Ook vind ik het ivm hygiene regels (horeca) niet fris als er kledingstukken bij de horecakassa worden afgerekend, er zit vaak toch dieren haar op kleding en dit kan op deze manier door de lucht dwarrelen en makkelijk in kopjes/schoteltjes of in de taartdisplay terecht komen ! Dit kan echt niet!!! Echt onsmakelijk! Verder een top winkel en heel erg aardig personeel!”

Merle monroe

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Hoorn: Duurzaam Winkelen in Zwaag

RataPlan Hoorn is een bekende kringloopwinkel in Zwaag, gelegen aan De Oude Veiling 56. Deze winkel is zeven dagen per week geopend, waardoor je altijd wel een geschikt moment vindt om heerlijk rond te snuffelen tussen de tweedehands schatten. Ben je benieuwd naar de openingstijden? Bekijk ze snel hieronder:

 • Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00-17:00
 • Zondag: 12:00-17:00

RataPlan Hoorn is een ruime kringloopwinkel met een oppervlakte van maar liefst 3.500 m2.** Hier vind je een uitgebreid assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen, fietsen en nog veel meer. Het is een waar paradijs voor liefhebbers van duurzaam shoppen. Door tweedehands spullen te kopen, geef je deze producten een tweede leven en draag je bij aan een beter milieu.

Wat kan je brengen naar RataPlan Hoorn?

Als je thuis spullen hebt die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat verkeren, kan je deze ook naar RataPlan Hoorn brengen. Ze nemen graag je goederen in en zorgen ervoor dat ze een nieuwe eigenaar vinden. Het is een mooie manier om van je oude spullen af te komen, zonder ze weg te hoeven gooien.

Waar moet je op letten?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. De reviews van RataPlan Hoorn benadrukken vaak de aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is het personeel vriendelijk en behulpzaam, wat de shopping experience nog plezieriger maakt. Misschien kom je wel een uniek kledingstuk tegen of een interessant boek dat je zocht. Het assortiment is divers en wordt regelmatig aangevuld, dus het loont zeker om regelmatig een bezoekje te brengen.

De werking van de kringloopwinkel

RataPlan Hoorn biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om het winkelen nog gemakkelijker te maken. Zo is er een bezorgservice beschikbaar waarmee je je aankopen thuis kunt laten bezorgen. Ook is er een innamepunt waar je spullen kunt brengen die je niet meer nodig hebt. Daarnaast biedt RataPlan Hoorn een ophaalservice aan om grotere items op te halen die je wilt doneren. Ten slotte kunnen ze je ook helpen met reparaties als er iets kapot is gegaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over RataPlan Hoorn? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Zo kom je niet alleen alles te weten over de nieuwste aanwinsten in de winkel, maar leer je ook meer over duurzaam tweedehands winkelen.

RataPlan heeft nog veel meer filialen verspreid over Nederland. Ontdek ze allemaal op de website van RataPlan.

Bezoek Kringloopwinkel RataPlan Hoorn vandaag nog en geniet van een unieke winkelervaring vol duurzame schatten.

398 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Hoorn in Zwaag”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Hoorn. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Grote winkel met een logische indeling. Ook veel producten en kleding van goede kwaliteit te vinden, dus leuk om rond te struinen.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Hoorn. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Hoorn. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Hoorn. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met RataPlan Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij RataPlan Hoorn. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met RataPlan Hoorn. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Helaas dezelfde ervaring als anderen. Mooie overzichtelijke winkel maar de prijzen worden te hoog. 8,50 voor een broek, 12,50 voor een vest en jassen 25. Ik sla Rataplan steeds vaker over.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter