Kringloopwinkel Dromehof in Zwaag

Ontdek duurzame vondsten bij Dromehof Zwaag – gereedschap, muziek, meubels en meer in jouw favoriete kringloopwinkel, elke dag open!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Wat ben ik trots op mijn zoon, zo’n 7 jaar geleden zijn we begonnen met deze kringloop, eerst nog geen winkel maar wel op markten gestaan, spulletjes stonden in onze huizen om te sorteren, van de opbrengst deden we al kleine leuke dingen voor verpleeghuizen, een jaartje later stonden we ook bij Avondlicht met een kraam, de opbrengst was goed voor de helft van een Tovertafel, ruim 850 euro opgehaald, dat hadden we nog nooit op de gewone markten gehaald, en de opbrengst werd nog verdubbeld door het ouderenfonds, een totaal van ruim 1700 euro, wat waren de bewoners en personeel blij met de tafel, de spulletjes in onze huizen hadden toch een ander plekje nodig want onze huizen werden een beetje stoffig, dus een opslagplaatsje gehuurd in Wognum, gelukkig kregen we wat korting van de huurprijs want ze vonden het een goed doel, maar ook nu was de opslag niet groot genoeg en stonden er weer spulletjes bij ons thuis, de grote schuur kwam leeg bij de opslag, zullen we? kunnen we het aan? doe maar, wel wat meer huur maar dan kunnen we de spullen ook kwijt, blij dat we het gedaan hebben, want vanuit de schuur mochten we af en toe ook iets verkopen. Daarna een klein winkeltje op de Oude Veiling, dat liep redelijk, maar bekendheid voor je goede doel kost tijd, het ging wel steeds beter en we besloten een grotere winkel te huren, de oude veiling 22, wat een grote winkel dachten we, en wat kunnen we veel doen voor de ouderen als dit goed gaat lopen, en dat hebben we mede ook te danken aan de lieve klanten die we dagelijks mogen begroeten, door spulletjes te schenken en te kopen, en onze lieve vrijwilligers, dank jullie wel allemaal!”

Marja Marjara

“Ik loop nu iets meer dan een jaar stage bij de kringloop Dromehof, vorig jaar vond ik het zo leuk dat ik mijn examen jaar weer hier stage wil lopen. Hoop leuke dingen mee gemaakt zoals activiteiten mee geholpen met goede doelen meeste voor oudere bijvoorbeeld kerstpakketten brengen naar ouderen (foto: met stephanie en mevrouw), tijdens corona tijd heben we hoop puzzels naar ouderen gebracht naar Betsy perk (foto: bij de auto vol met puzzels), Een bedankt pakket kunnen maken voor een garage die ons een gratis apk beurt had gegeven (foto: met z’n drieën bij de garage) en nog veel meer en daarnaast natuurlijk ook wel de winkel veel mee gewerkt zoals verbouwen e.n.z. maar de leukste wat ik van dromehof vind zijn mijn collega’s en mijn stage begeleiders. Ze zijn allemaal heel lief en begripvolle mensen en elke keer is het altijd zo gezellig! 1 woord wat ik van Dromehof vind is “familie” Altijd fijn als het mijn stage dag weer is.”

Food Walker

“Kringloopwinkel Dromehof ,is de plek waar nog leuke tweede hands artikelen te koop zijn voor een aangename prijs.Ook de kleding is te koop voor kleine prijsjes.Dus een aanrader en een bezoek waard.Kringloopwinkel Dromehof is ook een plek waar diverse vrijwilligers,soms met een medische achtergrond,een gezellige dag besteding hebben.Elke inzet wordt gewaardeer.Dus mocht je tijd over hebben en je wil je aan sluiten bij een gezellige groep vrijwilligers kom binnen en draai een dag mee.Wie weet ben jij de volgende vrijwilliger die ons kan helpen.Zo dat wij samen door inbreng en verkoop van tweede hands goederen,nog meer wensen kunnen vervullen voor de eenzame ouderen in West Friesland.Kijk op de site van Kringloopwinkel Dromehof,dan kan je zien wat deze kringloopwinkel de afgelopen 5 jaar heeft gedaan.”

Marco

Meer reviews lezen…

Dromehof: De Duurzame Kringloopwinkel in Zwaag

Dromehof is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Zwaag, Noord-Holland. Met openingstijden die zeven dagen per week gelden, biedt deze duurzame winkel een scala aan tweedehands producten. Als je graag duurzaam wilt winkelen, dan is Dromehof de perfecte plek om je avontuur te beginnen.

Wat kun je meenemen naar Dromehof?

In de schappen van Dromehof vind je een divers aanbod van producten, variërend van gereedschappen en muziek tot meubels en boeken. Daarnaast biedt de winkel ook kleding, huis- en inrichtingsartikelen en huishoudelijke apparaten aan. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij Dromehof?

Bij het bezoeken van Dromehof is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer om naar de winkel te komen, aangezien deze bereikbaar is per OV. Bovendien is er een bezorgservice beschikbaar en kun je goederen afgeven in de winkel. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de koffiehoek voor een heerlijk kopje koffie tijdens het shoppen. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en is Dromehof rolstoelvriendelijk.

Hoe werkt Dromehof?

Dromehof heeft een aantal unieke programma’s en services. Zo bieden ze een ophaalservice aan, waarbij je bijvoorbeeld meubels kunt laten ophalen als je deze niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast kunnen ze je helpen bij woningontruiming. Naast deze diensten is er ook een online prijsopgave mogelijk en kun je gemakkelijk contactloos mobiel betalen met betaalpassen, waaronder creditcards.

Social media en contact

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Dromehof dan op Facebook en blijf op de hoogte van alle updates en aanbiedingen.

Bezoek Dromehof in Zwaag

Kom langs bij Dromehof in Zwaag en ontdek het uitgebreide assortiment aan tweedehands producten. De winkel is gevestigd aan De Oude Veiling 22, 1689 AA Zwaag. Met de ruime openingstijden en diverse faciliteiten, staat het vriendelijke personeel van Dromehof altijd voor je klaar. Ontdek de schatten die op je wachten en draag bij aan een duurzame wereld!

Kringloopwinkels in Noord-Holland

Op zoek naar meer kringloopwinkels in Noord-Holland? Bekijk ons complete overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland. Wil je specifiek winkelen in Hoorn, Noord-Holland? Neem dan een kijkje in ons overzicht van kringloopwinkels in Hoorn, Noord-Holland.

91 gedachten over “Kringloopwinkel Dromehof in Zwaag”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dromehof. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kwam altijd met veel plezier naar deze kringloopwinkel. Eerst lekker gesnuffeld wat kleine spulletjes verzameld. Ik was eigenlijk op zoek naar een heks voor een spel. Dus even gevraagd bij de persoon achter de kassa-balie. Wat blijkt: Dat is een heks. Sinds vandaag ga ik mezelf dus een bezoek-beleid opleggen. Voortaan ga ik niet meer naar binnen als die heks aanwezig is. Afsluiting van een tijdperk :-( .

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik werk nu 3,5 jaar bij Dromehof. En het is nog elke keer leuk en gezellig. Veel lieve en leuke klanten waar wij complimentjes van krijgen hoe mooi de winkel is. En dat lukt alleen maar door de mooie spullen die wij gedoneerd krijgen van onze klanten. En met de fantastische inzet van alle vrijwilligers om het daarna op een mooie manier in onze winkel te krijgen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Kringloopwinkel Dromehof ,is de plek waar nog leuke tweede hands artikelen te koop zijn voor een aangename prijs.Ook de kleding is te koop voor kleine prijsjes.Dus een aanrader en een bezoek waard.Kringloopwinkel Dromehof is ook een plek waar diverse vrijwilligers,soms met een medische achtergrond,een gezellige dag besteding hebben.Elke inzet wordt gewaardeer.Dus mocht je tijd over hebben en je wil je aan sluiten bij een gezellige groep vrijwilligers kom binnen en draai een dag mee.Wie weet ben jij de volgende vrijwilliger die ons kan helpen.Zo dat wij samen door inbreng en verkoop van tweede hands goederen,nog meer wensen kunnen vervullen voor de eenzame ouderen in West Friesland.Kijk op de site van Kringloopwinkel Dromehof,dan kan je zien wat deze kringloopwinkel de afgelopen 5 jaar heeft gedaan.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een gezellige en keurige Kringloop, goed gesorteerd en leuk geprijsde spulletjes. Altijd leuk om even te snuffelen. Bovendien ook voor het Goede Doel niet zon kringloop waar heel veel winst gemaakt moet worden! Super, ga zo door!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Hele mooie kringloopwinkel met een zeer gevarieerd aanbod voor leuke prijsjes. Opbrengst komt geheel ten goede aan de eenzame ouderen!! Er werken zeer vriendelijke vrijwilligers,daardoor hangt er een gezellige sfeer En er staat altijd een lekker kopje Klaar!! Echt de moeite waard om binnen te lopen!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Echt een aanrader!! deze kringloop. Zoveel leuke hebbedingetjes voor bijna gratis. Ik ga hier altijd weer met veel plezier heen. Nu vooral in deze toch al zo dure tijden.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Hele leuke kringloopwinkel Heb er veel glazen enz gekocht Zien jullie snel Echt een aanrader en personeel super klantvriendelijk

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Dromehof. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter