Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat

Ontdek duurzame koopjes bij Rataplan Haarlem Werfstraat – tweedehands kleding, meubels, elektronica en meer in hartje Haarlem.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Ingang is vanaf de parkeerplaats op het dak, maar je kunt ook spullen voor het gebouw neerzetten. Zoek naar de open garagedeur, en genoeg spullen :) Er is soms ook een kleine ingang. Deze mensen doen goed werk. Steun ze! Een goed alternatief voor het weggooien van spullen die nog een leven kunnen hebben. Hun initiatief is goed voor het milieu, geeft banen aan mensen die het niet hebben, en stelt minder bedeelden in staat om herbruikbare dingen te kopen tegen een betaalbare prijs.”

Wessel Du Plooy

“Hier vind je zo af en toe de Γ©chte schatten. 🀫. Ik vind het ook geweldig dat dit bedrijf, zonder winstoogmerk, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden! En jammer van een aantal negatieve reviews, het is maar hoe je het bekijkt, ik bekijk het van de zonnige kant en ben heel blij met deze leuke kringloopwinkel waar iedereen hartstikke aardig is. Zet m op met z’n allen!”

Pauline van der Pas

“Ik vind het een hele leuke winkel en aardig personeel ook.. totaal niet vies.. gewoon netjes georganiseerd en hele leuke prijsjes 😊wilde dit toch even melden aangezien een aantal erg kritische rewiews welke in niet snapπŸ€ͺmaar goed..tis geen pc hoofdstraat.., maar dat weet je van te voor en dat is juist het leuke van de winkel.. ik zou zeggen, ga zo door en ik kom elke weekπŸ‘Šβ˜€οΈ”

Nancy de Smitt

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat: Duurzaam Tweedehands Winkelen

De Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat is sinds 31 augustus 2013 een begrip in Haarlem. Gelegen aan de Werfstraat in Haarlem, biedt deze kringloopwinkel ruim 1500 vierkante meter aan tweedehands schatten die een nieuw leven verdienen.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat zijn ze altijd op zoek naar goede tweedehands spullen. Denk hierbij aan kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en curiosa. Als je overtollige spullen hebt waar je vanaf wilt, kan je deze laten ophalen door RataPlan. Op deze manier kan je er iemand anders blij mee maken en bijdragen aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het kopen van tweedehands artikelen?

Bij het bezoeken van de Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat is het belangrijk om op de prijzen te letten. Uit reviews blijkt namelijk dat de prijzen vaak ter sprake komen. Het personeel wordt ook geroemd in meerdere reviews, dus je kan gerust om hulp en advies vragen. Naast kleding en boeken, is er ook een ruim aanbod aan elektronica. Het assortiment verandert dagelijks, dus er is altijd iets nieuws te vinden. Let dus goed op tijdens het snuffelen tussen de spullen, zodat je geen pareltjes mist.

Hoe werkt de Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat?

Bij de Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat kan je gewoon de winkel bezoeken. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De winkel is rolstoelvriendelijk, dus voor iedereen toegankelijk. Je kan betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards worden geaccepteerd.

Naast de winkelbezoeken biedt de Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat ook online prijsopgaven aan. Dus als je geΓ―nteresseerd bent in een artikel, kan je online kijken of het beschikbaar is en wat de kosten zijn. Ook bieden ze bezorging en verschillende services op hun bedrijfslocatie aan. Dit maakt het shoppen bij deze kringloopwinkel extra handig en compleet.

Unieke programma’s en services

De Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat heeft naast de reguliere winkel verschillende unieke programma’s en services. Zo hebben ze een bezorgservice, waarbij ze spullen bij je thuis kunnen afleveren. Ook kan je goederen laten innemen door RataPlan en kan je gebruik maken van hun ophaalservice. Daarnaast hebben ze een koffiehoek waar je even tot rust kan komen tijdens het winkelen.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat en volg hen op Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat is de ideale plek om duurzaam te winkelen. Met een ruim assortiment aan kleding, meubels, elektronica en meer, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

230 gedachten over “Kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  The display cabinet is being put in the store, I want to buy it after 5 minutes of consultation. When I walk to the employee, he says: No, an employee is already going to buy this. Then why put it in your store? Ridiculous!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met Rataplan Haarlem Werfstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met Rataplan Haarlem Werfstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Het is een prima winkel, zoals alle winkels van Rataplan. Ik heb alleen wel iets aan te merken. Ik rij ongeveer 30 kilometer naar Haarlem en bezoek dan ook af en toe een kringloopwinkel daar. Wil ik een lamp kopen en wil deze testen en kijken hoe de lamp verlicht voordat ik hem koop, dan kan dat niet bij de Rataplan winkels. Ik ga natuurlijk geen lamp kopen en thuis pas kijken hoe de lamp is. 30 km heen 30 km terug lamp testen eventueel terug brengen 30 km heen 30 terug. Het zou voor zon keten als Rataplan toch mogelijk moeten zijn om een testpunt, evt bij de kassa te hebben voor div elektra.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Personeel wordt geassocieerd als.(met grote afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden!! Net als ze niks anders kunnen . Dus met een dikke stempel op hun voorhoofd)zo komt het op neer. Dit heb ik zoveel keren gelezen in reviews, werd geschreven door eigenaar Rataplan werfstraat Haarlem 3 maanden geleden JL. Ik vind het een grote vernedering. Ik heb een grote waardering voor deze mensen bij dat ze er zijn.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Vrij grote rataplanwinkel gelegen op een verdieping boven een winkelcentrum. Redelijke prijzen. Ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Allereerst waardering voor de mensen die hier werken, die bepalen denk ik niet de prijzen. Een kringloop krijgt alles gratis om het vervolgens voor zeer kleine prijzen door te verkopen aan mensen die het (vooral tijdens deze inflatieperiode) financieel wat moeilijker hebben? Toch? Sommige prijzen in deze kringloop stuiten mij eerlijk gezegd wel een beetje tegen de borst. Oude, stoffige serviesbordjes voor 2,50 euro per stuk. Bij zeer veel (oud en stoffig) servies denk je in eerste instatie aan zon 0,50 cent maar dan staat er gewoon 1,50 of 2,50 euro op. Bijgaand wat fotos. Een vaas voor 9,50 euro !? Een speelgoeddingetje waarvan niemand weet wat het is en het ooit koopt. Voor 1,50 euro?! Ik vind dit wel erg ver gaan hoor. Vraag dan aan de rijkere mensen om regelmatig te doneren om de energierekening (die inmiddels weer laag is) te betalen. Volgens mij heeft een kringloop ook niet te maken met hogere grondstofprijzen toch? Hanteer svp gewoon normale prijzen voor de staat van de spullen en laat niet mensen met wat minder geld de dupe worden.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik vind het een hele leuke winkel en aardig personeel ook.. totaal niet vies.. gewoon netjes georganiseerd en hele leuke prijsjes wilde dit toch even melden aangezien een aantal erg kritische rewiews welke in niet snap maar goed..tis geen pc hoofdstraat.., maar dat weet je van te voor en dat is juist het leuke van de winkel.. ik zou zeggen, ga zo door en ik kom elke week

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Vond de winkel vergeleken met een paar jaar geleden nu heel erg achteruitgegaan,rommelig,smoezelig ,jammer

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Bij de kringloopwinkel Rataplan, Haarlem in de Werfstraat kom ik zeer regelmatig en ik kan zeggen dat ik daar altijd zeer vriendelijk word behandeld. Bijna altijd ben ik daar op zoek naar boeken. Ik ben zeer tevreden met deze kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Hier vind je zo af en toe de echte schatten. . Ik vind het ook geweldig dat dit bedrijf, zonder winstoogmerk, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden! En jammer van een aantal negatieve reviews, het is maar hoe je het bekijkt, ik bekijk het van de zonnige kant en ben heel blij met deze leuke kringloopwinkel waar iedereen hartstikke aardig is. Zet m op met z n allen!

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Rataplan Haarlem Werfstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter