Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs

Ontdek duurzaam shoppen bij RataPlan Berkel en Rodenrijs – tweedehands schatten van kleding tot elektronica wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Hoewel ik het oude pand gezelliger vond, zijn de spullen hier ook uitstekend. Het is een van mijn favoriete kringloopwinkels. Zelf ben ik zeer goed en klantvriendelijk geholpen bij de aankoop van een bed. Zowel op de afdeling zelf als aan de kassa waren de Rataplan medewerkers Jurgen en Jesse behulpzaam, vriendelijk, professioneel en ze dachten echt met de klant mee. Dat zorgt ervoor dat je met een blij gevoel naar huis gaat. Blij over mijn mooie aankopen, en over de prettige benadering van de 2 vriendelijke medewerkers van rataplan. Ik snap die mensen die klagen over de te hoge prijzen dan ook nooit zo goed. Er zijn inderdaad spullen die aan de hoge kant zijn geprijsd. Maar die koop je dan toch gewoon niet? Over de spullen die relatief laag zijn geprijsd, hoor je nooit iemand klagen. Dus Rataplan: ga op deze manier verder! Ik wil. er ook nog even aan toevoegen dat de chauffeur die het bed kwam bezorgen eveneens zeer behulpzaam en vriendelijk was. Al met al in meerdere opzichten een erg fijne zaak om te snuffelen. Ik heb misschien wel een lange review, maar ik kan het niet in kortere bewoordingen uitleggen. Laatst ben ik weer zeer goed geholpen door medewerkster Cherie aan de kassa. Toen ik een groot vloerkleed kocht, heeft ze uit haarzelf geholpen met het vastbinden. Om zo het kleed gemakkelijker op de fiets mee te nemen. Zij blinkt in haar hele houding uit in klantvriendelijkheid.”

Brigitte Merwe

“Leuke Kringloopwinkel met vriendelijk personeel. Vooral aardige, betrokken en sociale caissière trekt aandacht in positieve zin. Klant is hierdoor echt Koning. Bijna iedereen gaat zich vanzelf ook koninklijker gedragen. Opvallend mooie seizoensetalage zou eigenlijk nog mooier uitgelicht moeten worden. Dat is mijn enige verbeterpunt. Het is mijn absolute aanrader om die eens wat beter te gaan bekijken. Is nl. veel aandacht aan besteed. Afgelopen maanden diverse thema’s; voorjaar, moederdag, vaderdag, zomervakantie en nu weer herfst. De rode piano is van alle seizoenen. Hoor ik daar Vivaldi? april 2023 Ook nu weer mooie etalage. Thema zomer. Koffie is verbeterd. Smaakt prima.”

Lex Koudstaal

“Grote kringloopwinkel met drie verdiepingen. Lift beschikbaar voor mindervaliden, kinderwagens e.d. Je kunt er lekker struinen, leuk shoppen en ook gezellig een koffie, thee of fris drinken. De prijzen variëren. Er zijn items tegen zachte ‘kringloopprijzen’, maar soms zijn dingen bizar hoog geprijst. Een klein houten hartje bijv., waar je doorgaans tussen de €0,25 en €1,- betaalt, lag er voor niet minder dan €7,50. Er zou wel beter gekeken mogen worden of items niet kapot zijn want dat gebeurt ook nog wel eens.”

Désirée Lorist

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs: Jouw Duurzame Winkelervaring

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs kan je allerlei spullen in goede staat brengen om ze een nieuw leven te geven. Denk aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands artikelen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het altijd goed om te controleren of de items die je wilt kopen in goede staat verkeren. De medewerkers van de winkel doen hun best om alleen kwalitatieve producten aan te bieden, maar een snelle inspectie kan nooit kwaad. Daarnaast zijn er altijd speciale aanbiedingen en unieke programma’s waar je op moet letten. Houd de sociale media-kanalen van RataPlan Berkel en Rodenrijs in de gaten voor de nieuwste updates en kortingen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs is gevestigd aan de Industrieweg 50 en heeft ruime openingstijden om aan jouw winkelbehoeften te voldoen. Bij binnenkomst zal je merken dat de winkel overzichtelijk is ingericht, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste afdeling te vinden. Hier kan je op je gemak rondkijken tussen de boeken, elektronica, kleding, meubels en nog veel meer.

Naast het kopen van tweedehands items, biedt RataPlan Berkel en Rodenrijs ook verschillende unieke diensten en faciliteiten aan. Zo kan je gebruik maken van de bezorgservice als je grote meubels niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. En als je geen tijd hebt om langs te komen, kan je ook gebruik maken van de ophaalservice om je spullen op te laten halen.

Ontdek de unieke programma’s en kortingen

Bij RataPlan Berkel en Rodenrijs kunnen klanten genieten van verschillende programma’s en kortingen. Er is een horecahoek waar je kunt genieten van een kopje koffie en een hapje. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig speciale acties en evenementen. Houd de sociale media-kanalen van RataPlan Berkel en Rodenrijs in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en kortingen. Mis geen enkele update en volg RataPlan Berkel en Rodenrijs op Facebook en Instagram.

Kortom, Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs biedt een breed assortiment aan kwalitatieve tweedehands items en een scala aan diensten en faciliteiten. Breng een bezoek aan de kringloopwinkel en ontdek de duurzame winkelervaring die zij te bieden hebben!

Meer informatie over Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs vind je op de officiële website.

655 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Far too high prices for second-hand products. Do not always give the same answer because of personnel costs because the majority consists of volunteers and thrift stores also have the right to a properly functioning product.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij RataPlan Berkel en Rodenrijs. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Berkel en Rodenrijs. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Voor een mooi project voor verstandelijk beperkten zoek ik engeltjes. Overal waar ik kom word ik leuk geholpen; bij Rataplan houden ze rigide vast aan de opening van de kerstafdeling… over 24 uur! Jammer hoor, en niet erg klantvriendelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter