Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker

Ontdek duurzame vondsten bij Terre des Hommes Pijnacker – kringloopglorie voor boeken, interieur, kleding en meer in Zuid-Holland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-13:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-13:00
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze winkel is super. Ik heb al heel veel spullen gekocht en gebracht en heel veel kindjes in Afrika blij gemaakt met schoolspullen. Dank jullie we Terre des hommes 🙏👌 …”

Gis p

“Nette tweedehands winkel, leuke dingen, kleine prijsjes en gezellige vrijwilligers. Ik kom er graag.”

Niels Huisman

“Kan ik altijd wat leuks vinden voor weinig geld! Ook handig voor kerst- sint- of verjaardagscadeaus!”

Lotte Wellens

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Pijnacker: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Pijnacker

Terre des Hommes winkel Pijnacker is een geweldige kringloopwinkel gelegen in Pijnacker, Zuid-Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren, is deze winkel een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Ben je klaar om mee te doen aan de duurzaamheidsrevolutie? Ontdek wat Terre des Hommes Pijnacker te bieden heeft en breng een bezoek aan deze inspirerende winkel!

Wat biedt Terre des Hommes Pijnacker?

Bij Terre des Hommes Pijnacker vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Door te kiezen voor tweedehands producten draag je bij aan een duurzamere samenleving, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van unieke en kwalitatieve items.

Wat kun je brengen naar Terre des Hommes Pijnacker?

Terre des Hommes Pijnacker biedt ook een service voor het doneren van gebruikte goederen. Heb je kleding, boeken, meubels, of andere spullen die je niet langer gebruikt? Breng ze dan naar de winkel en geef ze een tweede leven. Op deze manier draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar zorg je er ook voor dat andere mensen kunnen profiteren van jouw items.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Terre des Hommes Pijnacker?

Bij het winkelen in Terre des Hommes Pijnacker zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hoewel de winkel een uitstekende kwaliteitscontrole heeft, is het altijd belangrijk om de items goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer op eventuele beschadigingen of defecten. Ook is het handig om te weten dat de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend is. Breng een bezoekje en ontdek welke schatten je kunt vinden!

Extra diensten en programma’s

Naast het brede assortiment en het doneren van goederen, biedt Terre des Hommes Pijnacker ook andere handige diensten aan. Zo is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft het een rolstoelvriendelijke ingang. Betalen is ook gemakkelijk met verschillende betaalpassen en zelfs contactloos mobiel betalen is mogelijk. Op deze manier wordt winkelen bij Terre des Hommes Pijnacker een probleemloze ervaring.

Volg Terre des Hommes Pijnacker op sociale media

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en updates over Terre des Hommes Pijnacker? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Mis geen enkel bericht over duurzaam tweedehands winkelen en blijf op de hoogte van speciale acties en evenementen.

Meer over Terre des Hommes Nederland

Terre des Hommes Pijnacker maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland. Benieuwd naar andere filialen van Terre des Hommes in Nederland? Ontdek ze hier.

35 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Pijnacker. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Deze winkel is super. Ik heb al heel veel spullen gekocht en gebracht en heel veel kindjes in Afrika blij gemaakt met schoolspullen. Dank jullie we Terre des hommes

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Terre des Hommes winkel Pijnacker. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Pijnacker. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Pijnacker. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Pijnacker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Pijnacker. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Pijnacker. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter