Kringloopwinkel GoudGoed Loods 18 Assen

Ontdek duurzame schatten in Assen’s GoudGoed Loods 18 – kringloopparels voor iedereen die van boeken, meubels en meer houdt.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-16:30
Dinsdag09:30-16:30
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
Zaterdag09:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Plezierige kringloopwinkel! Ook halen van spullen geen probleem. Aantal keren contact gehad en altijd vriendelijk en behulpzaam. Prijzen zijn zondermeer redelijk. Tip: Als je aan het kanaal parkeert, zet je auto op de handrem. Zou niet de eerste keer zijn dat er een auto het water in rolt”

Sander Vegt

“Nice place to stop by. You can have a nice meal here for little money (meatball is highly recommended), nice stuff for little money, friendly staff and a toilet available.”

robje robinus

“Furniture (dated, but yes, that was the idea: reuse!), glassware, crockery, cutlery, clothing, LPs, CDs, books, some white goods, etc. Everything sorted by color…”

Richard V

Meer reviews lezen…

Ontdek GoudGoed Loods 18 Assen: Een Unieke Kringloopwinkel in Assen

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Assen? Zoek niet verder, GoudGoed Loods 18 is de plek waar je moet zijn! Deze bijzondere kringloopwinkel, gelegen aan de Havenkade 18 in Assen, wordt gerund door de mensen van de dagbesteding. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is GoudGoed Loods 18 een favoriete keuze onder de inwoners van Assen.

Wat Kan Ik Brengen naar GoudGoed Loods 18?

Bij GoudGoed Loods 18 in Assen kun je terecht met een breed scala aan spullen! Of je nu oude boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of speelgoed wilt doneren, ze zijn er altijd blij mee. Met hun innamegoederen service kun je gemakkelijk oude spullen recyclen en tegelijkertijd een positieve impact maken op het milieu.

Waar moet je op letten bij GoudGoed Loods 18?

Bij het winkelen in GoudGoed Loods 18, is het belangrijk om alert te blijven op unieke vondsten en koopjes. Het assortiment is divers en omvat boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands te kopen, draag je bij aan duurzaamheid en verminder je verspilling. Dus ga op schattenjacht en ontdek geweldige items voor een fractie van de prijs!

Hoe Werkt GoudGoed Loods 18?

Deze kringloopwinkel in Assen is open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens je bezoek kun je niet alleen genieten van het uitgebreide assortiment, maar ook profiteren van unieke diensten en faciliteiten die GoudGoed Loods 18 biedt. Of je nu wilt ontspannen in de eetgelegenheid, genieten van een kopje koffie in de koffiehoek, of gebruik wilt maken van de ophaalservice voor grote artikelen – er is werkelijk voor elk wat wils!

GoudGoed Loods 18 biedt ook rolstoeltoegankelijke ingangen en een parkeerplaats voor het gemak van hun klanten. Houd er echter rekening mee dat de bezorgservice niet langer beschikbaar is.

Volg GoudGoed Loods 18 op Social Media

Mis nooit de nieuwste updates van GoudGoed Loods 18 en volg deze geweldige kringloopwinkel op Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam winkelen. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuwe aanwinsten, speciale kortingen en evenementen die de winkel organiseert.

GoudGoed Loods 18 is slechts een van de vele filialen van WerkPro. Ontdek hier nog meer informatie over deze fantastische kringloopwinkel en leer meer over de andere locaties van WerkPro in Nederland.

Maak van je winkeltrip een avontuur en breng een bezoek aan GoudGoed Loods 18 in Assen. Je zult niet alleen geweldige schatten ontdekken, maar ook een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid en het hergebruik van goederen.

80 gedachten over “Kringloopwinkel GoudGoed Loods 18 Assen”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan GoudGoed Loods 18 Assen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Nice place to stop by. You can have a nice meal here for little money (meatball is highly recommended), nice stuff for little money, friendly staff and a toilet available.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  ZEER SLECHT. problemen met produkt Het matras zag er prima uit, maar bleek ongelooflijk naar sigaretten rook te ruiken. iets wat in de winkel niet te ontdekken is. er was geen wil van de winkel om daar iets mee te doen. arme mensen verspelen daar hun geld. jammer want het zag er mooi uit en de service leek goed. ook de bezorging was niet om hoera te roepen. zeer onvoorzichtig.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Medewerkers doen wel hun best om r iets gezelligs van te maken. Artikelen beetje veel standaard. Kan natuurlijk liggen aan het aanbod maar kon er deze keer niets enigzins interessants vinden. Volgende keer beter.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met GoudGoed Loods 18 Assen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Fantastisch leuk personeel! Een middelgrote kringloop veel aanbod, leuke prijsjes. En bovenal creatief en leuk ingericht. Een must go op een kringloop tour

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Magical place. Full of second-hand parts. Lots of variety and quality at good prices. Pieces of history, pieces that grew up with us, in our grandparents, uncles and cousins homes, our first homes and now they are there waiting for someone who misses them to take them with them. Thats what I did! Some are going to Portugal with me .

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij GoudGoed Loods 18 Assen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Over het algemeen vriendelijk personeel, zeer goedkoop en betaalbaar voor iedereen en ook een hapje en een drankje is nog te betalen hier. Al nemen ze het bezorgen tot aan de drempel wat te serieus word namelijk geleverd tot het begin van je oprit en hebben geen boodschap aan of je fysiek in staat bent het te tillen, dan krijg je te horen ja wij zijn vrijwilligers en krijgen niet betaald. Dat laatste zorgt voor een punt aftrek en is zeker een verbeter punt want vriendelijkheid kist niets en normaal communiceren ook niet.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter