Kringloopwinkel Imana in Utrecht

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Imana in Utrecht – kleding, unieke items en echte pareltjes wachten op u!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Aardige man, denkt altijd met je mee als je iets nodig hebt en laat je anders lekker door de spullen neuzen. Redelijke prijzen. Heb er leuke kinderkleertjes gekocht en fietsmateriaal (bel, snelbinders, slot).”

Marinka W

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Imana: Uw Utrechtse Schatvondst

Kringloopwinkel Imana, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 399 in Utrecht, is een ware schatvondst voor liefhebbers van tweedehandsproducten. Met een gemiddelde beoordeling van 5 sterren is deze kringloopwinkel een favoriete bestemming voor zowel inwoners van Utrecht als toeristen die op zoek zijn naar unieke en betaalbare items.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Imana?

Ben je bezig met het opruimen van je huis en heb je spullen die je niet langer nodig hebt? Bij Kringloopwinkel Imana kun je terecht met verschillende soorten items, waaronder kleding. Door je kleding en andere producten te doneren aan de kringloopwinkel, geef je ze een tweede leven en help je bij het bevorderen van duurzaamheid. Het is geweldig om te weten dat je bijdraagt aan het verminderen van afval en het ondersteunen van een goed doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Imana?

Wanneer je een bezoek brengt aan Kringloopwinkel Imana, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Aangezien alle items tweedehands zijn, is het belangrijk om te controleren op eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Gelukkig heeft Kringloopwinkel Imana behulpzaam personeel dat je kan helpen bij het beoordelen van de kwaliteit van de producten. Daarnaast hebben ze regelmatig nieuwe items in het assortiment, dus het is altijd de moeite waard om regelmatig terug te komen om te zien welke schatten er zijn bijgekomen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Imana?

Kringloopwinkel Imana werkt volgens het bekende kringloopconcept. Ze accepteren donaties van goederen en bieden deze vervolgens te koop aan tegen zeer betaalbare prijzen. De winst die ze maken, wordt geïnvesteerd in verschillende programma’s en diensten die mensen in nood ondersteunen. Een uniek programma dat Kringloopwinkel Imana aanbiedt, is het mogelijk maken van een winkelbezoek voor mensen die niet over voldoende financiële middelen beschikken. Op deze manier kunnen ook deze mensen genieten van een winkelervaring en de kans krijgen om de benodigde producten te kopen.

Kortom, Kringloopwinkel Imana is de ideale plek om tweedehands pareltjes te ontdekken en tegelijkertijd een positieve impact te maken. Of je nu op zoek bent naar kleding of andere unieke items, deze kringloopwinkel in Utrecht heeft voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Imana en ervaar zelf de magie van hergebruik!

Voor meer informatie over Kringloopwinkel Imana en andere kringloopwinkels in Utrecht, kun je terecht op de website van Kringloop Loket Utrecht en Kringloop Utrecht – Utrecht.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Imana in Utrecht”

  1. ★★★★★

    Aardige man, denkt altijd met je mee als je iets nodig hebt en laat je anders lekker door de spullen neuzen. Redelijke prijzen. Heb er leuke kinderkleertjes gekocht en fietsmateriaal (bel, snelbinders, slot).

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Imana. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter