Kringloopwinkel Emmaus Lombok in Utrecht

Ontdek duurzame vondsten bij Emmaus Lombok Utrecht: boeken, kleding, elektronica, meubels. Beoordeeld met 4.3/5 voor unieke kringloopervaring!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Emmaus is een leuke tweedehandswinkel, met wat kleding, schoenen, servies en keuken, meubels, kunst en lijsten, elektronica, speelgoed, aardewerk, boeken (enkele Engelse planken), af en toe een fiets en diverse andere snuisterijen. Ook studenten krijgen korting! Vriendelijk personeel, vriendelijk voor alle geslachtsuitingen. Emmaus helpt mensen die anders moeilijk aan een baan zouden komen, dus het is ook nog eens een goed doel. Het is een kleine plaats, dus verwacht niet alles te vinden, maar toch een goede selectie schone items!”

John Gottschalk

“Kringloopwinkel altijd met erg leuke spulletjes verder ook kleren, boeken, spelletjes, elektronische apparatuur, meubels en meestal voor een lage prijs. Let op, als student krijg je ook nog eens 25% korting op vertoon van je studentenkaart bij de kassa.”

Jouke

“Echt een top kringloop! Ik kom veelal voor de kleding en steeds weer stuit ik op merkkleding voor een heel klein prijsje, de studentenkortingen van 25% daarbij optellend maakt dit een buitenkans voor de student op een klein budget.”

Joram

Meer reviews lezen…

Emmaus Lombok: Dé Kringloopwinkel in Utrecht

Emmaus Lombok is dé kringloopwinkel in Utrecht waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Gevestigd aan de Makassarstraat 36, 3531 VN Utrecht, is deze winkel een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, biedt Emmaus Lombok een scala aan producten en unieke diensten.

Wat kun je aanbieden bij Emmaus Lombok?

Bij Emmaus Lombok kun je verschillende items aanbieden. Van boeken tot kleding, elektronica tot meubels, het assortiment is divers en altijd in goede staat. Door tweedehands spullen te kopen en verkopen, draag je bij aan duurzaam consumeren en help je de afvalberg te verminderen. Dus kom langs bij Emmaus Lombok en ontdek unieke schatten voor een fractie van de prijs!

Waar moet je op letten bij Emmaus Lombok?

Bij een bezoek aan Emmaus Lombok is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste biedt de winkel rolstoelvriendelijke faciliteiten, zodat iedereen zonder problemen kan rondkijken. Daarnaast kun je gebruikmaken van gratis wifi en contactloos betalen met je betaalpas of mobiele telefoon. Met een LGBTQ+ vriendelijke omgeving voelen mensen van alle genders en seksuele oriëntaties zich hier welkom en veilig.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van Emmaus Lombok is eenvoudig. Je kunt items doneren aan de winkel, die zij vervolgens verkopen voor een aantrekkelijke prijs. De opbrengst wordt gebruikt om het goede werk van de winkel voort te zetten en lokale gemeenschapsprojecten te ondersteunen. Bovendien biedt Emmaus Lombok diensten zoals het innemen van goederen en een ophaalservice, zodat je je spullen gemakkelijk kunt doneren.

Unieke programma’s en kortingen

Naast het reguliere aanbod heeft Emmaus Lombok ook unieke programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig evenementen en workshops om mensen bewust te maken van duurzaam consumeren. Daarnaast hebben studenten recht op speciale kortingen, zodat ook zij kunnen profiteren van de kwaliteitsproducten van Emmaus Lombok.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de laatste aanbiedingen van Emmaus Lombok? Volg dan hun Facebook en Instagram pagina’s en mis geen enkele update!

Ontdek meer over Stichting Emmaus Domstad

Emmaus Lombok is onderdeel van Stichting Emmaus Domstad. Als je geïnteresseerd bent in andere filialen van deze stichting, dan kun je hier meer informatie vinden.

Ben je klaar om te genieten van een duurzame winkelervaring en unieke schatten te ontdekken? Plan dan snel een bezoek aan Emmaus Lombok in Utrecht en laat je verrassen door het brede assortiment en de geweldige service die deze kringloopwinkel biedt!

91 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Lombok in Utrecht”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mostly dames clothes, small selection for heren. Decent books store, music store and dvd store. You can find some electronic devices here, cutlery, antiques, baskets and miscellaneous items.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan Emmaus Lombok. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  I purchased a toy from them and when I ask them to test it they declared we dont have batteries you can check it and return it if its not working, unfortunately, when I reached home it was working so I return it but they said no we do not have a return policy but we will give you a voucher with the toy price which can be used later in our shop … Unbelievable

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Emmaus Lombok. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Emmaus is a nice second hand store, with some clothing, shoes, dishware and kitchen, furniture, art & frames, electronics, toys, pottery, books (few english shelves) the occasional bike and various other bits and bobs. Students also get a discount! Friendly staff, friendly to all gender expressions. Emmaus helps people who otherwise would have difficulty maintaining a job, so its also a good cause. Its a little place, so dont expect to find everything, but still, a good selection of clean items!

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Lombok. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter