Kringloopwinkel Hilvarenbeek

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Hilvarenbeek – boeken, kleding, meubels en meer bij ’t Tweede Kansje.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Op adem komen in een winkeltje. Hilvarenbeek heeft zijn eigen kringloopwinkel. De kringloper nam een kijkje. De eerste indruk die de winkel maakt is dat het lijkt alsof hij klein is. En dat is ook zo. Het is niet een hele grote, maar toch is er voldoende winkelruimte over verschillende ruimten of even lekker rond te dwalen. Bovendien is het een echte kringloop. Dit betekent dat het best een beetje rommelig mag zijn. Dat betekent niet dat de spullen een rommeltje zijn. En al na enkele minuten kom je tot de ontdekking dat hier meer te zien is dan je in 15 minuten kan bekijken. Er is een grove verdeling in assortiment, maar voor kleding is echt een aparte ruimte. Verder is er wel redelijk gesorteerd. Elektronica bij elektronica en lijsten bij lijsten. De spullen die ik heb bekeken zijn in orde. Tenminste voor zover is na te gaan. Niet alles is getest, maar mocht iets onverhoopt niet werken dan heb je in ieder geval een week garantie. Zo op het oog zijn de aangeboden goederen zeker niet kapot. De prijs is wel in orde. 15 euro voor een degelijk statief is misschien niet de bodemprijs, maar het is te doen. Een vintage fotolijstje 2, 50 euro. Een decoratieve blikken auto 5 euro. Over het algemeen zijn het prijzen waar mee te leven is. Niet alle artikelen zijn geprijsd. En dat is dan weer even wennen. Maar het biedt perspectief. Er is best een behoorlijke hoeveelheid goederen voor een kleine winkel. De wisseling van assortiment is in kleine goederen snel. Voor grote artikelen is momenteel geen plaats. Het personeel is erg vriendelijk. Dat heeft ook te maken met de schaal van de winkel natuurlijk. Maar hier is het welkom van het personeel een welkom vanuit de persoon. En dat is bij sommige andere organisaties helaas anders. De winkel is goed bereikbaar en er is voldoen parkeer gelegenheid. Er is een toilet beschikbaar. Er is geen koffie of thee hoek. Hoewel wat verder van hartje Eindhoven, Hilvarenbeek is zeker een bezoekje waard. Tegenover de kerk, op minuten van de kringloop, is een fantastisch terras. Het gezellige centrum is goed bereikbaar. De omgeving leent zich uitermate goed voor fietsen, motorrijden en wandelen. Deze kringloopwinkel is absoluut een bezoekje waard. Laat de stad even voor wat hij is. Ontdek de omgeving. Maak van een kringlooptochtje een ontdekking tochtje in Brabant. Combineer met een bezoekje aan het centrum. Kom even op adem. Dit soort winkels missen zo! Met vriendelijke dank aan personeel / eigenaar voor de informatie. De kringloper.”

Klaas Zuurman

“Kringloopwinkel zoals een kringloopwinkel hoort te zijn. Schatgraven naar pareltjes voor lage prijzen!”

Efiltrops

“Leuk hoor..weer een snuffelwinkel erbij..gezellig en veel keus…”

Hennie Vester

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Hilvarenbeek: Duurzaam Winkelen bij ’t Tweede Kansje

’t Tweede Kansje is een kringloopwinkel gevestigd in het mooie Hilvarenbeek. Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen, waardoor duurzaam winkelen gemakkelijk en betaalbaar wordt. Ben je benieuwd wat je allemaal bij ’t Tweede Kansje kunt vinden? Lees dan snel verder!

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij ’t Tweede Kansje kan je diverse spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over het brengen van goederen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van ’t Tweede Kansje is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de spullen zorgvuldig worden geselecteerd, is het mogelijk dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer daarom goed of het product aan je verwachtingen voldoet voordat je het aanschaft.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

’t Tweede Kansje werkt door middel van een innamebeleid. Je kunt jouw spullen doneren bij de winkel, die vervolgens worden gecontroleerd en gesorteerd. De geselecteerde items worden in de winkel te koop aangeboden tegen betaalbare prijzen. Door jouw aankopen bij ’t Tweede Kansje te doen, draag je direct bij aan een duurzamere wereld.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

’t Tweede Kansje biedt ook diverse unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig leuke activiteiten en evenementen, waarbij je de kans krijgt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en meer te leren over duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk om via de winkel tweedehands goederen in te leveren, waarmee je niet alleen het milieu helpt, maar ook anderen de mogelijkheid geeft om mooie spullen aan te schaffen.

Openingstijden en contactinformatie

Ben je benieuwd naar de openingstijden van ’t Tweede Kansje? Je kunt de actuele openingstijden vinden op de website Kringloopwinkels in Hilvarenbeek. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ’t Tweede Kansje via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres:

Adres: Bukkumweg 34, 5081 CT Hilvarenbeek

Tel: vul hier het telefoonnummer in

E-mail: vul hier het e-mailadres in

Volg ’t Tweede Kansje ook op Facebook voor de nieuwste updates en het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij deze kringloopwinkel in Hilvarenbeek.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek ’t Tweede Kansje en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft! Happy shopping!

15 gedachten over “Kringloopwinkel Hilvarenbeek”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Hilvarenbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Hilvarenbeek. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Hilvarenbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Op adem komen in een winkeltje. Hilvarenbeek heeft zijn eigen kringloopwinkel. De kringloper nam een kijkje. De eerste indruk die de winkel maakt is dat het lijkt alsof hij klein is. En dat is ook zo. Het is niet een hele grote, maar toch is er voldoende winkelruimte over verschillende ruimten of even lekker rond te dwalen. Bovendien is het een echte kringloop. Dit betekent dat het best een beetje rommelig mag zijn. Dat betekent niet dat de spullen een rommeltje zijn. En al na enkele minuten kom je tot de ontdekking dat hier meer te zien is dan je in 15 minuten kan bekijken. Er is een grove verdeling in assortiment, maar voor kleding is echt een aparte ruimte. Verder is er wel redelijk gesorteerd. Elektronica bij elektronica en lijsten bij lijsten. De spullen die ik heb bekeken zijn in orde. Tenminste voor zover is na te gaan. Niet alles is getest, maar mocht iets onverhoopt niet werken dan heb je in ieder geval een week garantie. Zo op het oog zijn de aangeboden goederen zeker niet kapot. De prijs is wel in orde. 15 euro voor een degelijk statief is misschien niet de bodemprijs, maar het is te doen. Een vintage fotolijstje 2, 50 euro. Een decoratieve blikken auto 5 euro. Over het algemeen zijn het prijzen waar mee te leven is. Niet alle artikelen zijn geprijsd. En dat is dan weer even wennen. Maar het biedt perspectief. Er is best een behoorlijke hoeveelheid goederen voor een kleine winkel. De wisseling van assortiment is in kleine goederen snel. Voor grote artikelen is momenteel geen plaats. Het personeel is erg vriendelijk. Dat heeft ook te maken met de schaal van de winkel natuurlijk. Maar hier is het welkom van het personeel een welkom vanuit de persoon. En dat is bij sommige andere organisaties helaas anders. De winkel is goed bereikbaar en er is voldoen parkeer gelegenheid. Er is een toilet beschikbaar. Er is geen koffie of thee hoek. Hoewel wat verder van hartje Eindhoven, Hilvarenbeek is zeker een bezoekje waard. Tegenover de kerk, op minuten van de kringloop, is een fantastisch terras. Het gezellige centrum is goed bereikbaar. De omgeving leent zich uitermate goed voor fietsen, motorrijden en wandelen. Deze kringloopwinkel is absoluut een bezoekje waard. Laat de stad even voor wat hij is. Ontdek de omgeving. Maak van een kringlooptochtje een ontdekking tochtje in Brabant. Combineer met een bezoekje aan het centrum. Kom even op adem. Dit soort winkels missen zo! Met vriendelijke dank aan personeel / eigenaar voor de informatie. De kringloper.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Hilvarenbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Hilvarenbeek. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter