Kringloopwinkel Twinkeltje Moergestel

Ontdek unieke tweedehands schatten in Twinkeltje Moergestel – kleding, meubels, speelgoed en meer met geweldige kortingen! Beoordeeld met 4 sterren.

Adres & contact

 • kringloop Twinkeltje Moergestel
  Rootven 10A, 5066 AW Moergestel
 • Telefoonnummer: 013 513 1913
 • Website: lieske.nu

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-12:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het kleinste onderdeeltje op gebied van kleding en heel veel nette 2e hands kleding daar te koop!”

Albert Laarhoven van

“Zeer behulpzaam personeel vaak leuke spullen”

Queenie Moolenaar

“Goede kleding”

Richard Leijting

Meer reviews lezen…

Ontdek Twinkeltje Moergestel: Jouw Kringloopwinkel in Moergestel

Wil je lekker rondsnuffelen tussen unieke tweedehands schatten? Bezoek dan Twinkeltje Moergestel, de gezellige kringloopwinkel in het prachtige Moergestel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is Twinkeltje Moergestel echt een bezoek waard!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Twinkeltje Moergestel kun je van alles brengen. Denk aan kleding, meubels, speelgoed, boeken en allerlei andere spullen die je niet meer nodig hebt. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien is het een mooie manier om ruimte te maken in je huis en anderen blij te maken met jouw spullen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Twinkeltje Moergestel is het belangrijk om goed op te letten. Omdat het een tweedehands winkel is, is het assortiment continu aan verandering onderhevig. Dat betekent dat je regelmatig nieuwe schatten kunt ontdekken! Wees dus alert en loop niet zomaar iets voorbij. Daarnaast is het handig om te weten dat de openingstijden van Twinkeltje Moergestel op woensdag van 10:00 tot 12:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur zijn. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek aan de kringloopwinkel.

Hoe werkt Twinkeltje Moergestel?

Twinkeltje Moergestel is een gezellige kringloopwinkel waar je naar hartenlust kunt rondneuzen. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft een parkeerplaats voor rolstoelgebruikers. Dit maakt Twinkeltje Moergestel een toegankelijke plek voor iedereen.

De kringloopwinkel biedt ook speciale programma’s en kortingen aan. Denk aan bijzondere themadagen, waarbij bepaalde producten extra voordelig worden aangeboden. Daarnaast heeft Twinkeltje Moergestel regelmatig leuke acties en aanbiedingen voor haar klanten. Het is de moeite waard om de website van Twinkeltje Moergestel in de gaten te houden voor de laatste nieuwtjes en acties.

Wil je een unieke winkelervaring in een gezellige kringloopwinkel in Moergestel? Breng dan zeker een bezoek aan Twinkeltje Moergestel. Je zult versteld staan van de schatten die je er kunt vinden. Happy thrift shopping!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Noord-Brabant en specifiek in Moergestel, kun je hier en hier klikken.

10 gedachten over “Kringloopwinkel Twinkeltje Moergestel”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Twinkeltje Moergestel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Twinkeltje Moergestel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Twinkeltje Moergestel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter